Поисковый запрос: <.>K=молочна сировина<.> |
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6 |
>1.
| Кузнецов В. В. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. Т. 6:Технология детских молочных продуктов/В. В. Кузнецов, Н. Н. Липатов. - 2005
|
>2.
| Микитюк В.М. Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти/В. М. Микитюк, С. В. Чугаєвська // Економіка АПК. -К.:Ред. журн. "Економіка АПК", 2018,N N 8.-С.68-76
|
>3.
| Радаева И. А. Технология молочных консервов и заменителей цельного молока/И. А. Радаева, В. С. Гордезиани, С. П. Шулькина ; [под ред. Я. И. Костина ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - 1986
|
>4.
| Продукты из обезжиренного молока, пахты и молочной сыворотки/[А. Г. Храмцов и др.] ; под ред.: А. Г. Храмцова, П. Г. Нестеренко. - 1982
|
>5.
| Шаблій Л. М. Технологія переробки молока/Шаблій Любов Матвіївна. - 2019
|
>6.
| Ляховська О. В. Виробництво молока та молочних продуктів в Україні: регіональні аспекти/О. В. Ляховська // Агросвіт. -Київ:ДКС Центр, 2020,N N 9.-С.93-97
|
|