Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=молочні продукти<.>
Общее количество найденных документов : 29
Показаны документы с 1 по 29
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/К 89
Автор(ы) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Заглавие : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Выходные данные : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Колич.характеристики :128 с.: табл.
Серия: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примечания : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Цена 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Аннотация: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663/664(075.8)/С40
Автор(ы) : Сирохман, Іван Васильович, Завгородня В.М.
Заглавие : Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Колич.характеристики :544 с.: табл., рис.
Примечания : Літ.: с.528
ISBN, Цена 978-966-364-803-3: 091.00, 104.00, грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметные рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари-- Експертиза
Географич. рубрики:
Аннотация: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.083(075)/А35
Автор(ы) : Бурлака В. А., Горальський Л. П., Засекін Д. А., Скоромна О. І.
Заглавие : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник . -2-ге вид.
Выходные данные : Житомир: Полісся, 2010
Колич.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примечания : Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483
ISBN, Цена 978-966-655-540-6: 50.00 грн
УДК : 636.083(075)
ББК : 45.4я73
Предметные рубрики: Підсобні господарства-- Тваринництво-- Розведення і племінна справа-- Годівля і утримання тварин
Тваринництво
Фермерське господарство-- Відходи
Сільськогосподарські тварини-- Радіонукліди
Велика рогата худоба
Свині
Кролі
Нутрії
Кури
Гуси
Індики
Бджоли
Кінологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(031)/П 69
Заглавие : Практическая энциклопедия мировой кулинарии
Выходные данные : Челябинск: Аркаим, 2010
Колич.характеристики :140, [1] с.: цв.ил.
ISBN, Цена 978-5-8029-2660-4: 225.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметные рубрики: Кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: Истоки, история и традиции кулинарии разных народов.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Тихонова А. В.
Заглавие : Швейцарские сыроделы: у истоков российского сыроварения
Место публикации : Вопросы истории. - М.: Ред. журн. "Вопросы истории", 2012. - N 3. - С. 110-119. - ISSN 0042-8779 (Шифр vois/2012/3). - ISSN 0042-8779
Примечания : Примеч.: с. 118-119
Предметные рубрики: Сироварство-- Історія --Російська імперія, 18 - 19 ст.
Сироварство-- Історія --Швейцарія
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 620.2:663/664(075/Т 50-437128
Автор(ы) : Бровко, Ольга Гаврилівна, Булгакова, Олена Валеріївна, Гордієнко, Ганна Степанівна, Дятлов, Володимир Васильович
Заглавие : Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посібник
Выходные данные : К.: Кондор, 2010
Колич.характеристики :729, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примечания : Л-ра: с. 726-729
ISBN, Цена 978-966-351-302-7: 120.00 грн
УДК : 620.2:663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметные рубрики: Продовольчі товари-- Товарознавство
Харчові продукти-- Характеристики-- Властивості
Географич. рубрики:
Аннотация: Товарознавство продовольчих товарів, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.674(075)/О-53
Автор(ы) : Оленев, Юрий Александрович, Зубова, Надежда Дмитриевна
Заглавие : Производство мороженого : учебник для проф.-техн. училищ
Выходные данные : М.: Пищевая промышленность, 1977
Колич.характеристики :229 с.: рис., табл.
Серия: Для кадров массовых профессий
Цена : 0.37 р.
УДК : 663.674(075)
ББК : 36.958я73
Предметные рубрики: Морозиво-- Виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): качество мороженого--якість морозива--пищевая ценность мороженого--харчова цінність морозива--молочные продукты--молочні продукти--смеси мороженого--суміші морозива--приготовление вафель--виготовлення вафель--классификация мороженого--класифікація морозива--технология мороженого--технологія морозива--упаковка мороженого--упаковка морозива--реализация мороженого--реалізація морозива--методы исследований мороженого--методи досліждень морозива
Аннотация: Рассмотрено сырье для производства мороженого, а также технология и оборудование.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(ы) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Заглавие : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2013
Колич.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примечания : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Цена 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Аннотация: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1/3(075.8)/М11
Автор(ы) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Заглавие : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : [навч. посібник]
Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2010
Колич.характеристики :204, [4] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Цена 978-966-680-525-9: 78.00 грн
УДК : 637.1/3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметные рубрики: Молочна продуктивність-- Практичні методи навчання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологічні лабораторії--микробиологические лаборатории--підприємства молочної промисловості--молоко--молочні продукти--молочные продукты--мікрофлора молока--микрофлора молока--молочнокислі бактерії--молочнокислые бактерии--токсикоінфекції--токсикоинфекции--спеціальна мікробіологія--специальная микробиология--мікроорганізми молока--микроорганизмы молока--мікробіологічне дослідження заквасок--микробиологическое исследование заквасок--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--мікробіологічне дослідження сиру--микробиологическое исследование сыра--мікробіологічне дослідження масла--микробиологическое исследование масла
Аннотация: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.287/В19
Автор(ы) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Заглавие : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Выходные данные : М.: Агропромиздат, 1990
Колич.характеристики :303 с.: табл.
Примечания : Лит.: с. 299
ISBN, Цена 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметные рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Аннотация: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

11.


    (Свободных экземпляров нет)
Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.3/C51
Автор(ы) : Nantet, Bernard, Rance, Patrick, Botkine, Francoise, Lyon, Ninette, Ribaut, Jeas Claude
Заглавие : Cheeses of the world
Выходные данные : New York: Rizzoli, 1993
Колич.характеристики :255 с
Примечания : Текст: англ. - Ind.: p. 254-255
Цена : 80000.00 крб
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметные рубрики: Сири-- Історія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): сыры--сироварство--сыроделие--французькі сири--французские сыры--харчові продукти--пищевые продукты--молочні продукти--молочные продукты
Аннотация: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.
Экземпляры :ІН(1)
Найти похожие

12.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена
Заглавие : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Место публикации : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936
Предметные рубрики: Кухня українська
Харчові продукти --Україна
Географич. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська
Житомирська область-- Харчові продукти
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления
Аннотация: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.
Найти похожие

13.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663/664(075.8)/Т50
Автор(ы) : Бровко, Ольга Гаврилівна, Булгакова, Олена Валеріївна, Гордієнко, Ганна Степанівна, Дятлов, Володимир Васильович
Заглавие : Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посібник
Выходные данные : К.: Кондор, 2015
Колич.характеристики :729, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примечания : Л-ра: с. 726-729. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-966-351-302-7: 350.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметные рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): зерноборошняні вироби--хлібобулочні вироби--кондитерські товари--смакові товари--овочі--плоди--гриби--молочні продукти--харчові жири--м'ясопродукти--рибні товари--яйця--харчові добавки
Аннотация: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

14.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6/.7(075.8)/Л12
Автор(ы) : Доценко В. Ф., Сильчук Т. А., Голікова Т. П., Корецька І. Л., Фурманова Ю, П.
Заглавие : Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Кондор, 2016
Колич.характеристики :379, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-617-7278-96-1: 250.00 грн
УДК : 664.6/.7(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Методи аналізу
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): пивоварний солод--оцінювання якості пива--безалкогольні напої--молочні продукти--якість молока--кисломолочні продукти--згущені молочні консерви--оцінювання якості м'яса--м'ясні напівфабрикати--ковбасні вироби--властивості м'ясних фаршів--хімічний склад жирів--хімічний склад олії--консервована продукція
Аннотация: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

15.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/.3/Э15
Автор(ы) : Эвенштейн, Зиновий Михайлович
Заглавие : Здоровье и питание : [заметки врача-диетолога]
Выходные данные : Москва: Знание, 1987
Колич.характеристики :256 с.: табл.
Примечания : Прил.: с. 248-254
Цена : 0.55, 6.00 грн, р.
УДК : 613.2/.3
ББК : 51.23
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Концепция сбалансированного питания, о пользе и вреде диет, рекомендации по организации питания здоровых людей в соответствии с их возрастом.
Экземпляры : всего : ВВ(2)
Свободны : ВВ(2)
Найти похожие

16.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.83я2/Р 65
Автор(ы) : Ройтер, Исаак Менашевич
Заглавие : Сырье хлебопекарного производства : справ. пособие
Выходные данные : Киев: Техніка, 1972
Колич.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 189
Цена : 0.74 р.
УДК : 664.61(031)
ББК : 36.83я2
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Сировина
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мука--борошно--сахар--цукор--мед--крахмал--патока--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--жиры--жири--какао-бобы--какао-боби--какао-порошок--кофе--кава--плодово-ягодное сырье--плодово-ягідна сировина--орехи--горіхи--масличные семена--олійне насіння--пряности--пряності--желирующие вещества--желюючі речовини--разрыхлители теста--розпушувачі тіста
Аннотация: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

17.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1.022/К84
Автор(ы) : Крусь, Галина Николаевна, Тиняков, Владимир Георгиевич, Фофанов, Юрий Филосовович
Заглавие : Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности : учеб. пособие
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1986
Колич.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277
Цена : 1.00 р.
УДК : 637.1.022
ББК : 36.95я73
Предметные рубрики: Молоко-- Технології
Молочне виробництво-- Обладнання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): молочное производство--молочные продукты--молочні продукти--цельномолочные продукты--суцільномолочні продукти--мороженое--морозиво--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти
Аннотация: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

18.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1/.3(075.8)/К88
Автор(ы) : Кугенев, Петр Венедиктович, Барабанщиков, Николай Васильевич
Заглавие : Практикум по молочному делу : учеб. пособие . -6-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1988
Колич.характеристики :224 с.: рис., табл.
Серия: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
ISBN, Цена 5-10-000459-2: 0.85 р.
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметные рубрики: Молочне виробництво-- Технології
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): молочное производство--молоко--молочные продукты--молочні продукти
Аннотация: [Лабораторные работы по молочному делу.]
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

19.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.18/Р15
Автор(ы) : Радаева, Искра Александровна, Гордезиани, Валентина Семеновна, Шулькина, Светлана Петровна
Заглавие : Технология молочных консервов и заменителей цельного молока : справочник
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1986
Колич.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серия: Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов
Примечания : Прил.: с. 341-343. - Предм. указ.: с. 344-347. - Лит.: с. 348
Цена : 1.10 р.
УДК : 637.18
ББК : 36.965я2
Предметные рубрики: Молочні консерви-- Технології
Молочне виробництво-- Технології
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): молочные консервы--молочные продукты--молочні продукти--молочное сырье--молочна сировина--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти--заменители молока--замінники молока--регенерированное молоко--регенероване молоко
Аннотация: Справочный материал по общим процессам технологии консервирования молока.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

20.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1/К 59
Автор(ы) : Козлов, Володимир Миколайович
Заглавие : Чудовий продукт : бесіди про молоко
Выходные данные : Київ: Техніка, 1979
Колич.характеристики :124 с.: рис.
Цена : 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметные рубрики: Молочне виробництво-- Технології-- Історія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): історія молока--мінеральний склад молока--молоко і дієта--лікувальні властивості молока--молочні продукти--молочні консерви--вершкове масло--сир--молочна кулінарія
Аннотация: Історія розвитку молочної справи, харчова цінність молочних продуктів, їх роль у харчуванні, особливості вироблення різних видів молочних продуктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

21.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.12.04/З-56
Автор(ы) : Зеньков, Александр Семенович
Заглавие : Тайны молока
Выходные данные : Минск: Ураджай, 1987
Колич.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примечания : Лит.: с. 205-206
Цена : 10.00 грн
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95
Предметные рубрики: Молоко-- Властивості-- Застосування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--молочные продукты--молочні продукти--молочно-кислое брожение--молочно-кисле бродіння--мороженое--морозиво--сливки--вершки--сливочное масло--вершкове масло--твердые сыры--тверді сири
Аннотация: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

22.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Синельникова О.
Заглавие : Молоко питне : урок із предмета "Товарознавство продовольчих товарів"
Место публикации : Профтехосвіта: всеукр. газ. для вчителів/ Благодійний фонд "Перше вересня". - К.: Шевчук Л. М., 2019. - N 10. - С. 34-43 (Шифр prto/2019/10)
Предметные рубрики: Товарознавство-- Методика викладання-- Професійно-технічні училища
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продовольчі товари--молочні продукти
Найти похожие

23.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1(075)/Ш13
Автор(ы) : Шаблій, Любов Матвіївна
Заглавие : Технологія переробки молока : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Кондор, 2019
Колич.характеристики :305, [3] с.: табл., рис.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова
Примечания : Літ.: с. 265-268. - Дод.: с. 269-305
ISBN, Цена 978-617-7729-62-3: 309.00 грн
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95
Предметные рубрики: Молочне виробництво -- Технологія-- Обладнання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): розвиток молочної промисловості--молочні продукти в харчуванні людини--молочна сировина--санітарно-гігієнічні показники--механічне обробляння молочної сировини--молочні продукти--теплове обробляння молочної сировини--вакуумне обробляння молочної сировини--питні види молока--питні види вершків--кисломолочні продукти--морозиво--молочні консерви--натуральні сири--пакування молока--пакування молочних продуктів--санітарна обробка молока--санітарна обробка тари--санітарна обробка обладнання
Аннотация: Історія розвитку молочної промисловості, вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

24.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Єпіфанова І. Ю., Гладка Д. О.
Заглавие : Управління інвестиційною привабливістю підприємств молочної галузі
Место публикации : Економіка та держава. - 2020. - N 5. - С. 64-69 (Шифр etde/2020/5)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: Молочне виробництво -- Підприємства-- Управління --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): молочні продукти--експорт молочної продукції--молочна справа
Найти похожие

25.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Іщук С. О., Ляховська О. В.
Заглавие : Розвиток молокопереробних виробництв у регіонах України: сировинний аспект
Место публикации : Регіон. екон. - Л.: НАН України, 2020. - N 1. - С. 42-51. - ISSN 1562-0905 (Шифр reek/2020/1). - ISSN 1562-0905
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: Регіональна економіка --Україна
Молокопереробні підприємства-- Розвиток --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): виробництво сирого молока--промислова переробка--молочні продукти--експорт--імпорт
Найти похожие

26.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Козак О. А.
Заглавие : Оцінка ролі та значення молокопродуктового підкомплексу для вирішення продовольчого забезпечення та національної економіки
Место публикации : Економіка АПК. - К.: Ред. журн. "Економіка АПК", 2020. - N 11. - С. 39-51: рис., табл. (Шифр eapk/2020/11)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: Молочне скотарство
Молочне виробництво
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): молочні продукти--споживання молочних продуктів--доходи молочної промисловості--продовольча безпека
Найти похожие

27.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Karacin O., Mutlu I., Kose M.
Заглавие : Концентрації вітаміну D у молодих жінок із Туреччини з первинною дисменореєю: рандомізоване контрольоване дослідження
Место публикации : Репродукт. ендокринологія: наук. - практ. мед. журн./ Ін-т педіатрії, акушерства і гінекології ім. акад. О.М.Лук'янової НАМН України. - Київ: Трилист, 2021. - N 5. - С. 111-118. - ISSN 2309-4117 (Шифр rpen/2021/5). - ISSN 2309-4117
Предметные рубрики: Менструальний цикл-- Патології-- Вітаміни --Туреччина
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): дисменорея--молочні продукти--паратиреоїдний гормон
Найти похожие

28.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36-9я73/Т50
Автор(ы) : Бровко, Ольга Гавриловна, Гордиенко, Анна Степановна, Дмитриева, Ангелина Борисовна, Донцов В. А.
Заглавие : Товароведение пищевых продуктов : учебник . -4-е изд., перераб.
Выходные данные : Москва: Экономика, 1989
Колич.характеристики :424 с.: рис., табл.
Серия: ВУЗ. Государственная торговля
Примечания : Алф.-предм. указ.: с. 417-421. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 5-282-00049-0: 1.30 р.
ББК : 36-9я73
Предметные рубрики: Товарознавство-- Харчові продукти-- Властивості
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): товароведение--пищевые продукты--зерномучные продукты--зерноборошняні продукти--овощные продукты--овочеві продукти--кондитерские продукты--кондитерські продукти--вкусовые товары--смакові товари--мясные продукты--м'ясні ппродукти--молочные продукты--молочні продукти--рыбные продукты--рибні продукти--пищевые жиры--харчові жири
Аннотация: Химический состав, пищевая ценность и требования к качеству пищевых продуктов для приготовления пищи на предприятиях общественного питания.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(2)
Найти похожие

29.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36-9я73/М35
Автор(ы) : Матюхина, Зинаида Петровна, Королькова, Эльвира Павловна, Ащеулова, Светлана Петровна
Заглавие : Пищевые продукты. Товароведение : учебник . -2-е изд., перераб.
Выходные данные : Москва: Экономика, 1982
Колич.характеристики :232 с.: рис., табл.
Цена : 0.65 р.
ББК : 36-9я73
Предметные рубрики: Товарознавство-- Харчові продукти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): товароведение--пищевые продукты--овощные продукты--овочеві продукти--рыбные продукты--рибні продукти--мясные продукты--м'ясні продукти--молочные продукты--молочні продукти--зерновые продукты--зернові продукти--кондитерские продукты--кондитерські продукти--вкусовые продукты--смакові продукти
Аннотация: Пищевые продукты, используемые в качестве сырья для приготовления блюд на предприятиях общественного питания.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)