Поисковый запрос: <.>K=морозиво<.> |
Общее количество найденных документов : 35
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
|
>2.
| Напитки и десерты/худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - 2005
|
>3.
| Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів/І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 2007
|
>4.
| Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції/під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - 2008
|
>5.
| Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи/О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В.. - 2010
|
>6.
| Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
|
>7.
| "Сладкий холод" // Мир продуктов. -К.:Марко Пак, 2012,N N 10.-С.22-23
|
>8.
| Технология молочных продуктов/[Г. Н. Крусь и др.]. - 1988
|
>9.
| Твердохлеб Г. В. Технология молока и молочных продуктов/Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - 1978
|
>10.
| Технология молока и молочных продуктов/[И. Б. Гисин и др.]. - 1973
|
>11.
| Оленев Ю. А. Производство мороженого/Ю. А. Оленев, Н. Д. Зубова. - 1977
|
>12.
| Кавун О. Морозиво в граніті/Олексій Кавун // Голос України. -К.:Київ. правда, 2013,N N 76(19 квіт.).-С.5
|
>13.
| Современная энциклопедия приготовления тортов/[сост. Т. П. Тарасова]. - 2001
|
>14.
| Дубовис Г. А. Украинская кухня/Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
|
>15.
| Янушевич Г. Третина вкраїнського морозива - житомирська/Галина Янушевич // Житомирщина. -Житомир:Ред. газ. "Житомирщина", 2014,N N 76/77(29 лип..-С.1
|
>16.
| Васильчук В. "Три ведмеді" : рецепти успіху/Володимир Васильчук // Житомирщина. -Житомир:Ред. газ. "Житомирщина", 2016,N N 57/58(31 трав.).-С.4
|
>17.
| Мардар М. Р. Товарознавство. Товари тваринного походження/М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - 2018
|
>18.
| Козлов В. М. Усім про молоко/В. М. Козлов. - 1990
|
>19.
| Гаврілова С. В. We love ice cream (lesson - TV show, level pre-intermediate)/С. В. Гаврілова // Англійська мова та література. -Х.:Основа, 2018,N N 30.-С.24-29
|
>20.
| Крусь Г. Н. Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности/Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - 1986
|
|
|