Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=морозиво<.>
Общее количество найденных документов : 35
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-35 
1.


    Васильчук, Володимир.
    "Три ведмеді" : рецепти успіху [] / Володимир Васильчук // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2016. - N 57/58(31 трав.). - С. 4 : фот.
Рубрики: Харчові підприємства--Морозиво--Бердичів, місто ( Житомирська область)
   Бердичів, місто (Житомирська область)--Харчові підприємства--Морозиво
фывфывфыв:
харчові підприємства Житомирщини -- пищевые предприятия Житомирщины
Аннотация: Бердичівське ТОВ "Три ведмеді", що на Житомирщині - одна із найбільших компаній з виробників морозива та заморожених напівфабрикатів в Україні, асортимент якої сягає 70 найменувань.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Харчова промисловість 4.02.08; \про нього\

Имеются экземпляры в отделах: всего 5 : КР (2), ПЧЗ (1), ФП (1), ВВ (1)
Свободны: КР (2), ПЧЗ (1), ФП (1), ВВ (1)

Найти похожие

2.


    Гаврілова, С. В.
    We love ice cream (lesson - TV show, level pre-intermediate) [] : нестандартний урок / С. В. Гаврілова // Англійська мова та література. - 2018. - N 30. - С. 24-29
Рубрики: Загальноосвітні школи--Англійська мова--Уроки
фывфывфыв:
англійська мова -- уроки англійської мови -- нестандартні уроки -- морозиво (уроки)

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ІН (1)
Свободны: ІН (1)

Найти похожие

3.
641.85
Д 66


   
    Домашнее печенье и десерты [] / [сост. А. К. Иванова]. - Киев : Знание Украины, 1992. - 208 с. : рис. - ISBN 5-7770-0566-7 : 70.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Борошняні вироби--Рецепти--Довідкові видання
   Домашня кулінарія--Десерти--Рецепти--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
домашняя кулинария -- мучные изделия -- десерты -- бутерброды -- бутерброди -- пироги -- печенье -- печиво -- торты -- торти -- пудинги -- мороженое -- морозиво -- кремы -- креми -- напитки -- напої
Аннотация: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Иванова, Александра Кузьминична \сост.\
Экземпляры всего: 4
ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Найти похожие

4.
641.5(477)
Д79


    Дубовис, Григорий Александрович.
    Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
фывфывфыв:
первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво
Аннотация: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

5.
663/664(075)
З-41


   
    Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання
   Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма
Аннотация: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

6.
637.12.04
З-56


    Зеньков, Александр Семенович.
    Тайны молока [] / [худож. С. А. Малишевский]. - Минск : Ураджай, 1987. - 205, [3] с. : ил. - Лит.: с. 205-206. - 10.00 грн
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молоко--Властивості--Застосування--Науково-популярні видання
   
фывфывфыв:
состав молока -- склад молока -- свойства молока -- властивості молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- молочно-кислое брожение -- молочно-кисле бродіння -- мороженое -- морозиво -- сливки -- вершки -- сливочное масло -- вершкове масло -- твердые сыры -- тверді сири
Аннотация: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Малишевский, С. А. \худож.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

7.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Аннотация: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

8.


    Кавун, Олексій.
    Морозиво в граніті [] / Олексій Кавун // Голос України. - 2013. - N 76(19 квіт.). - С. 5 : фото. - (Новини)
Рубрики: Пам'ятники--Житомир, місто
   Житомир, місто--Пам'ятники
Аннотация: В Житомирі відкрили пам'ятник морозиву. Цей унікальний об'єкт занесено до Книги рекордів України.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пам'ятки та пам'ятні місця краю 1.16

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1)
Свободны: ФП (1)

Найти похожие

9.
637.12
К59


    Козлов, Володимир Миколайович.
    Усім про молоко [] / В. М. Козлов. - Київ : Урожай, 1990. - 268 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00646-0 : 0.60 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Молоко--Популярні видання
   Молочні продукти--Популярні видання

   
фывфывфыв:
питне молоко -- кисломолочні продукти -- вершкове масло -- морозиво -- молочні страви -- молочні напої
Аннотация: Найцінніший продукт харчування - молоко, речовини, що містяться в ньому, їх значення для харчування різних груп населення.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 3
АБ (2), ВВ (1)
Свободны: АБ (2), ВВ (1)
Найти похожие

10.
637.1.022
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности [] : учеб. пособие / Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 280 с. : рис., табл. - Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молоко--Технології--Практичні посібники
   Молочне виробництво--Обладнання--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
молочное производство -- молочные продукты -- молочні продукти -- цельномолочные продукты -- суцільномолочні продукти -- мороженое -- морозиво -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти
Аннотация: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Тиняков, Владимир Георгиевич; Фофанов, Юрий Филосовович; Сурков, В. Д. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

11.
36.95-5
К 89


    Кук, Густав Антонович.
    Процессы и аппараты молочной промышленности [] / Г. А. Кук ; со вступ. ст. и примеч. Н. Н. Липатова. - 2-е изд. - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 778 с. : рис., табл. - Прил.: с. 748-753. - Примеч.: с. 754-763. - 4.75 р.
УДК
ББК 36.95-5
Рубрики: Молочне виробництво--Процеси--Апарати--[Навчальні видання для вищої школи]
   
фывфывфыв:
молочное производство -- охладители -- охолоджувачі -- пастеризаторы -- пастеризатори -- регенераторы -- регенератори -- выпарные установки -- випарні установки -- конденсаторы -- конденсатори -- сушильные установки -- сушильні установки -- центрифуги -- сепараторы -- сепаратори -- очистка молока -- очищення молока -- мороженое -- морозиво -- гомогенизация -- гомогенізація
Аннотация: [Книга содержит общие положения для изучения тепловых процессов и аппаратов молочной промышленности.]

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Липатов, Н. Н. \авт. примеч.\; Кук, Густав Антонович (вчений ; 1881-1966) \про нього\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Аннотация: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Ленчик, А.С. \худ.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

13.
637.1/.3(075.8)
М 11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
УДК
ББК 36.950я73
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання
   Ветеринарна санітарія--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка
Аннотация: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

14.
338.439.4:637.5(075.8)
М25


    Мардар, Марина Ромиківна.
    Товарознавство. Товари тваринного походження [] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 294, [2] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Термінолог. покажч.: с. 291-292. - Літ.: с. 293-294. - ISBN 978-617-574-035-4 : 180.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
молочні товари -- морозиво -- сири -- молочні консерви -- яєчні товари -- м'ясні товари -- жирові продукти -- рибні продукти -- субпродукти -- ковбасні вироби -- копчені рибні товари -- ікра
Аннотация: Товарознавча класифікація та характеристика основних груп товарів тваринного походження.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Камінський, Анатолій Яковлевич; Дубровін, Феофан Євлампійович; Мардар, Марина Ромиківна \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

15.
36.991
Н 27


   
    Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво
Аннотация: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

16.
641.8
О-53


    Оленев, Юрий Александрович.
    Домашнее мороженое [] / Ю. А. Оленев, О. С. Борисова. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 64 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-001667-1 : 1.50 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Морозиво--Домашнє приготування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
мороженое -- домашнее приготовление -- история мороженого -- історія морозива -- пищевая ценность мороженого -- харчова цінність морозива -- сырье для мороженого -- сировина для морозива -- приготовление мороженого -- приготування морозива -- рецептуры мороженого -- рецептури морозива -- оформление мороженого -- оформлення морозива -- побутові морозівниці -- бытовые мороженицы
Аннотация: Изложена технология мороженого в домашних условиях, специальных гарниров к нему, различных вкусовых добавок.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Борисова, Ольга Сергеевна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

17.
663.674(075)
О-53


    Оленев, Юрий Александрович.
    Производство мороженого [] : учебник для проф.-техн. училищ / Ю. А. Оленев, Н. Д. Зубова. - М. : Пищевая промышленность, 1977. - 229 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - 0.37 р.
УДК
ББК 36.958я73
Рубрики: Морозиво--Виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
качество мороженого -- якість морозива -- пищевая ценность мороженого -- харчова цінність морозива -- молочные продукты -- молочні продукти -- смеси мороженого -- суміші морозива -- приготовление вафель -- виготовлення вафель -- классификация мороженого -- класифікація морозива -- технология мороженого -- технологія морозива -- упаковка мороженого -- упаковка морозива -- реализация мороженого -- реалізація морозива -- методы исследований мороженого -- методи досліждень морозива
Аннотация: Рассмотрено сырье для производства мороженого, а также технология и оборудование.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Зубова, Надежда Дмитриевна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

18.
637.142.2
П27


   
    Переработка и использование молочной сыворотки [] : технолог. тетрадь / [А. Г. Храмцов и др.]. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 269-271. - ISBN 5-260-00084-6 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочна продукція--Виробництво--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
молочная продукция -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- сливки -- вершки -- сгущенные концентраты -- згущені концентрати -- белковые продукты -- білкові продукти -- молочный сахар -- молочний цукор -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарська промисловість -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- мороженое -- морозиво -- кормопроизводство -- кормовиробництво
Аннотация: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Храмцов, А. Г.; Павлов, В. А.; Нестеренко, П. Г.; Холодов, Г. И.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

19.
641.5
П99


   
    500 видов домашнего печенья [] : из венгер. кухни : печенье, пироги, торты, кремы, напитки, бутерброды и т. д. / [сост. К. А. Бибиков ; фотоил. А. Ф. Попова]. - Ужгород : Карпати, 1987. - 213, [3] с. : ил., фот. - 10.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання

   
фывфывфыв:
изделия из дрожжевого теста -- вироби із дріжджового тіста -- изделия из слоеного теста -- вироби із листкового тіста -- торты -- торти -- пончики -- блины -- млинці -- мороженое -- морозиво -- джемы -- джеми -- напитки -- напої -- бутерброды -- бутерброди
Аннотация: В книге содержатся рецепты из венгерской кухни для приготовления разнообразных изделий из муки, а также бутербродов, кремов, мороженого, повидла, кофе и т. д.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бибиков, Константин Антонович \сост.\; Попов, А. Ф. \худож.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Найти похожие

20.


   
    Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості [] / Н. М. Бреус [та ін.] // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2019. - N 5. - С. 62-72 : рис. - Літ.: с. 69-72 . - ISSN 1815-2066
Рубрики: Морозиво--Рецептура--Якість
фывфывфыв:
моделювання рецептур морозива -- якість готового продукту -- складові компоненти морозива -- функціонально-технологічні інгредієнти

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сєдих, О. Л.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

 1-20    21-35 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)