Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=мікробіологія молока<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1(075)/К88
Автор(ы) : Кугенєв, Петро Венедктович
Заглавие : Молочна справа : підручник . -3-е вид., перероб. і доп.
Выходные данные : К.: Вища шк., 1977
Колич.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примечания : Дод.: с. 308
Цена : 0.82 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметные рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): хімічний склад молока--химический состав молока--біохімічні властивості молока--биохимические свойства молока--фізичні властивості молока--физические свойства молока--мікробіологія молока--микробиология молока--обробка молока--обработка молока--зберігання молока--хранение молока--транспортування молока--транспортировка молока--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--маслоробство--маслоделие--сироварство--сыроварение--молочні консерви--молочные консервы--прифермерські молочарні--околофермерские молочни
Аннотация: Склад та властивості молока, технологія виробництва різних молочних продуктів.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1:579.67(075./М11-607618
Автор(ы) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Заглавие : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2013
Колич.характеристики :319, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Л-ра: с. 310-311
ISBN, Цена 978-966-680-511-2: 85.00 грн
УДК : 637.1:579.67(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметные рубрики: Молочні продукти-- Мікробіологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Розглянуто особливості мікробіологічних процесів, наведено основні мікробіологічні показники молочних продуктів згідно з чинними нормативними документами.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1(075.8):579./М11-457615
Автор(ы) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Заглавие : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум
Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2013
Колич.характеристики :204, [2] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 147-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Цена 978-966-680-525-9: 55.00 грн
УДК : 637.1(075.8):579.67(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметные рубрики: Молочні продукти
Географич. рубрики:
Аннотация: Практикум складається із трьох розділів: "Загальна мікробіологія", "Спеціальна мікробіологія" та "Науково-дослідна робота".
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1/3(075.8)/М11
Автор(ы) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Заглавие : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : [навч. посібник]
Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2010
Колич.характеристики :204, [4] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Цена 978-966-680-525-9: 78.00 грн
УДК : 637.1/3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметные рубрики: Молочна продуктивність-- Практичні методи навчання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мікробіологія молока--микробиология молока--мікробіологічні лабораторії--микробиологические лаборатории--підприємства молочної промисловості--молоко--молочні продукти--молочные продукты--мікрофлора молока--микрофлора молока--молочнокислі бактерії--молочнокислые бактерии--токсикоінфекції--токсикоинфекции--спеціальна мікробіологія--специальная микробиология--мікроорганізми молока--микроорганизмы молока--мікробіологічне дослідження заквасок--микробиологическое исследование заквасок--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--мікробіологічне дослідження сиру--микробиологическое исследование сыра--мікробіологічне дослідження масла--микробиологическое исследование масла
Аннотация: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.1:637.1/.3]/М 74
Автор(ы) : Моисеева, Елена Львовна
Заглавие : Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1988
Колич.характеристики :223 с.: рис., табл.
Примечания : Прил.: с. 205-217. - Лит.: с. 218-222
ISBN, Цена 5-10-000205-0: 1.10 р.
УДК : 663.1:637.1/.3]
ББК : 36-1
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Зберігання-- Мікробіологія
Молочні продукти-- Зберігання-- Мікробіологія
Харчові продукти-- Заморожування-- Зберігання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): психротрофные микроорганизмы--психротрофні мікроорганізми--мезофильные микроорганизмы--мезофільні мікроорганізми--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология молока--мікробіологія молока--микробиология мороженого--мікробіологія морозива--микробиология масла--мікробіологія масла--микробиология быстрозамороженных продуктов--мікробіологія швидкозаморожених продуктів--санитарные требования к холодильникам--санітарні вимоги до холодильників--микробиология птицы--мікробіологія птиці--микробиология твердых сыров--мікробіологія твердих сирів--микробиология творога--мікробіологія сиру
Аннотация: Приведена характеристика микроорганизмов, являющихся основными возбудителями порчи мясных и молочных продуктов при холодильном хранении.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1), АБ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)