Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=мінеральні речовини<.>
Общее количество найденных документов : 29
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-29 
1.
28.072
Х46


   
    Хімія харчування [] : метод. матеріали / [упоряд.: О. Каретникова, Г. Мальченко ; редрада: Г. Мальченко та ін.]. - К. : Ред. загальнопед. газет, 2005. - 128 с. : рис., табл. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 966-8651-32-4 : 4.42 грн
ББК 28.072
Рубрики: Харчування--Ферменти--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
хімія травлення -- химия пищеварения -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- жири -- жиры -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки -- штучна їжа -- искусственная пища -- токсичні метали -- токсические металлы
Аннотация: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

2.
612.68
Г52


    Гласс, Джустин.
    Жить до 180 лет [] = Live to be 180 / Дж. Гласс ; [пер. с англ., предисл. Г. Г. Демирчогляна]. - М. : Физкультура и спорт, 1991. - 92, [4] с. - (Физкультура и здоровье). - ISBN 5-278-00330-8 : 2.30 р.
УДК
ББК 28.903.75
Рубрики: Людина--Фізіологія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
нетрадицийная медицина -- нетрадиційна медицина -- чудо голодания -- чудо голодування -- победа над старостью -- перемога над старістю -- программа долголетия -- програма довголіття -- правильное питание -- правильне харчування -- железы внутренней секреции -- залози внутрішньої секреції -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни -- секрет молодости -- секрет молодості -- йоги -- релаксация и долголетие -- релаксація і довголіття -- вторая молодость -- друга молодість
Аннотация: В книге известного английского геронтолога мисс Джустин Гласс предлагается программа активного долголетия, включающая такие аспекты, как рациональное питание, методика правильного дыхания, релаксация, система специальных физических упражнений для укрепления различных мышечных групп.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Демирчоглян, Г. Г. \пер., авт. предисл.\
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), АБ (1)
Свободны: ФОНД (2), АБ (1)
Найти похожие

3.
51.23
В75


    Воробьев, Василий Иванович.
    Живая химия [] : (обмен веществ - основа жизни) / В. И. Воробьев, Р. И. Воробьев. - Москва : Знание, 1985. - 96 с. - (Народный университет. Факультет здоровья ; № 2, 1985 г.). - Прил.: с. 95. -
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
   Обмін речовин--Популярні видання

фывфывфыв:
обмен веществ -- обмін речовин -- рациональное питание -- раціональне харчування -- жировой обмен -- жировий обмін -- углеводный обмен -- вуглеводний обмін -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- ожирение -- ожиріння -- диеты -- дієти -- профилактика заболеваний -- профілактика захворювань
Аннотация: Рассказывается о фундаментальном значении для жизни обмена веществ, роли ингредиентов пищи - белков, жиров, углеводов и других в обменных процессах, о связи возникновения ряда заболеваний с нарушением питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Воробьев, Рудольф Ильич
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
630*17
П30


    Петрова, Вера Петровна.
    Биохимия дикорастущих плодово-ягодных растений [] / В. П. Петрова. - Киев : Вища шк., 1986. - 287 с. : табл., фот. цв. - Лит.: с. 266-286. - 2.80 р.
УДК
ББК 43.8
Рубрики: Плодоягідні--Наукові видання
   Дикорослі рослини--Наукові видання

   
фывфывфыв:
пищевая ценность дикорастущих плодов -- харчова цінність дикорослих плодів -- пищевая ценность дикорастущих ягод -- харчова цінність дикорослих ягід -- диетическая ценность дикорастущих плодов -- дієтична цінність дикорослих плодів -- диетическая ценность дикорастущих ягод -- дієтична цінність дикорослих ягід -- пектиновые вещества -- пектинові речовини -- органические кислоты -- органічні кислоти -- азотистые вещества -- азотисті речовини -- минеральные вещества -- мінеральні речовини
Аннотация: Показана ценность дикорастущих плодов и ягод как пищевого и лекарственного сырья.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

5.
633.88
Л43


   
    Лекарственные пищевые растения [] : учеб. пособие / [Л. В. Бензель и др.]. - К. : Медицина, 2010. - 343, [1] с. : ил. - Лит.: с. 341-342. - ISBN 978-617-505-077-4 : 47.00 грн
УДК
ББК 42.143
Рубрики: Лікарські рослини--Застосування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
фитотерапия -- фітотерапія -- пищевые растения -- епілепсія -- лекарственные растения -- лікарські рослини -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- лечебно-профилактические растения -- лікувально-профілактичні рослини -- пряно-ароматические растения -- пряно-ароматичні рослини -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти
Аннотация: Содержит сведения о лекарственных, пряно-ароматических, пряно-вкусовых и пищевых растениях, которые широко используются в кулинарии и пищевой промышленности.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бензель, Л. В.; Олийник, П. В.; Бензель, И. Л.; Олийник, С. П.; Бабий, В. Е.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

6.
664:54(075.8)
Х20


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - Харків : Світ Книг, 2012. - 504 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9 : 120.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
білки -- вуглеводи -- ліпіди -- вода -- мінеральні речовини -- вітаміни -- антибіотики -- харчові антиокислювачі -- харчові барвники -- харчові добавки -- модифіковані крохмалі -- хімічні забруднення -- емульгатори -- біологічні забруднення -- підсолоджувачі -- мікотоксини -- радіоактивне забруднення -- забруднювачі хімічної природи
Аннотация: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Євлаш, В. В.; Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Найти похожие

7.
641.1(075.8)
Н90


   
    Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Нутриціологія--Харчові продукти--Використання--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Аннотация: Теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

8.
664:591.133:006.83(075.8)
Ф50


   
    Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.] ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ книг, 2016. - 531, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9 : 261.00 грн
УДК
ББК 36
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Фізіологічні основи гігієни харчування--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
харчові продукти -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- генетично-модифіковані продукти -- харчові добавки -- забруднювачі біологічної природи -- забруднювачі хімічної природи -- профілактика харчових захворювань
Аннотация: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Павлоцька, Лариса Федірівна; Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андроніківна; Міністерство освіти і науки України
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.
613.2
М 29


    Мартинчик, Арсений Николаевич.
    Общая нутрициология [] : учеб. пособ. / А. Н. Мартинчик, И. В. Маев, О. О. Янушевич. - Москва : МЕДпресс-информ, 2005. - 392 с. : рис., табл. - Лит.: с. 361. - Прил.: с. 362-388. - Предм. указ.: с. 389-392. - ISBN 5-98322-075-6 : 66.85 грн.
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Нутріціологія--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
белки -- білки -- жиры -- жири -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- эпидемиология питания -- епідеміологія харчування -- биомаркеры пищевого статуса -- біомаркери харчового статусу
Аннотация: Книга представляет одно из наиболее полных руководств по питанию человека. В нем в систематизированной форме изложены основные явления, факторы, физиологические и социальные процессы, являющиеся предметом науки о питании - нутрициологии. В круг рассматриваемых вопросов включены представления о пище и пищевых веществах, их потребления, усвоения, метаболизма, транспорта, утилизации и выведения, процессах обмена и усвоения энергии пищи, а также факторы, влияющие на потребление и выбор пищи человеком. Пособие предназначено для студентов высших медицинских учебных заведений, аспирантов, научных работников и врачей всех специальностей, желающих овладеть знаниями основ питания человека.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Маев, Игорь Вениаминович; Янушевич, Олег Олегович
Экземпляры всего: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Найти похожие

10.
691.328
Р12


    Рабинович, Феликс Нисонович.
    Дисперсно армированные бетоны [] / Ф. Н. Рабинович. - Москва : Стройиздат, 1989. - 176 с. : рис., табл. - (Наука - строительному производству). - Лит.: с. 171-175. - ISBN 5-274-00506-3 : 2.20 р.
УДК
ББК 38.331
Рубрики: Бетони--Властивості--Проектування--Наукові видання
   
фывфывфыв:
бетоны -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- дисперсно армированные бетоны -- дисперсно армовані бетони -- структура бетонов -- структура бетонів -- армирование фибробетонных конструкций -- армування фібробетонних конструкцій -- стеклоармированные композиции -- склоармовані композиції -- бетонные материалы -- бетонні матеріали -- ограждения промышленных зданий -- огорожі промислових будівель
Аннотация: Теория армирования бетонов волокнами и практика применения дисперсно армированных бетонов в строительстве: свойства, технологии, изготовление.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

11.
613.2(075.8)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2018. - 442, [2] с. : рис., табл. - Термінолог. слов.: с.312-320. - Літ.: с. 321-322. - Дод.: с. 323-442. - ISBN 978-617-7582-90-7 : 290.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
харчування людини -- фізіологія процесів травлення -- фізіологічні функції організму -- білки -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- норми харчування -- лікувальне харчування -- харчові продукти -- дієтичне харчування
Аннотация: Фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, вибір харчових продуктів, та складання раціонів харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
664.05(038)
Б63


   
    Биологически активные вещества пищевых продуктов [] : справочник / [В. В. Петрушевский и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - 1.10 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Біологічно активні речовини--Хімічний склад--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
углеводы -- вуглеці -- липиды растительных продуктов -- ліпіди рослинних продуктів -- белки растительных продуктов -- білки рослинних продуктів -- нуклеиновые кислоты -- нуклеїнові кислоти -- пурины -- пурини -- витамины -- вітаміни -- флавоноиды -- флавоноїди -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- добавки в макаронных изделиях -- добавки в макаронних виробах -- мука из травы клевера -- мука із трави конюшини -- сухой яблочный порошок -- сухий яблучний порошок -- пищевые белки -- харчові білки -- мальтоза -- лактоза -- глутаминовая кислота -- глутамінова кислота -- фруктоза -- лимонниковый сахар -- лимонниковий цукор -- пектины -- пектини -- фосфатиды -- фосфатиди -- токсические вещества -- токсичні речовини
Аннотация: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Петрушевский, Вячеслав Витальевич; Казаков, Анатолий Леонидович; Бандюкова, Валентина Аршаковна; Карпович, Николай Сергеевич
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

13.
641.1:547
С46


    Скурихин, Игорь Михайлович.
    Все о пище с точки зрения химика [] / И. М. Скурихин, А. П. Нечаев. - Москва : Высш. шк., 1991. - 288 с. : рис., табл. - Прил.: с. 213-285. - Лит.: с. 286. - ISBN 5-06-000673-5 : 2.70 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: --Харчові продукти--Хімічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
белковые вещества -- білкові речовини -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевые добавки -- харчові добавки -- природные токсиканты -- природні токсиканти -- загрязнители пищи -- забруднювачі їжі -- пищевая аллергия -- харчова алергія -- химия пищевых производств -- хімія харчових виробництв -- химия пищеварения -- хімія травлення -- рациональное питание -- раціональне харчування
Аннотация: Рассмотрены основные химические компоненты пищевых продуктов, даны сведения о химических процессах при получении основных пищевых продуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Нечаев, Алексей Петрович
Экземпляры всего: 4
ВВ (1), БГ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), БГ (1), ФОНД (2)
Найти похожие

14.


    Ковальчук, І. І.
    Уміст мінеральних елементів у меді та його біологічна цінність за умов згодовування бджолам цитратів Co, Ni, Ag і Cu [] / І. І. Ковальчук, І. І. Двилюк, А. Г. Пащенко // Вісник аграрної науки. - 2018. - N 8. - С. 38-43 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бджільництво
   Мед

фывфывфыв:
медоносні бджоли -- мінеральні речовини -- цитрати

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Двилюк, І. І.; Пащенко, А. Г.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

15.
636.087
О-66


    Орлинский, Борис Сергеевич.
    Добавки и премиксы в рационах [] / Б. С. Орлинский. - М. : Россельхозиздат, 1984. - 174 с. : табл. - Лит.: с. 171-172. - 0.50 р.
УДК
ББК 45.45
Рубрики: Годівля тварин--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни -- аминокислоты -- амінокислоти -- ферментные препараты -- ферментні препарати -- кормовые препараты антибиотиков -- кормові препарати антибіотиків -- комплексные биологически активные добавки -- комплексні біологічно активні добавки -- премиксы -- премікси
Аннотация: Характеризуется влияние используемых при кормлении сельскохозяйственных животных минеральных, витаминных, аминокислотных, ферментных добавок, антибиотиков, а также премиксов, вводимых в комбикорма, на эффективность их использования и увеличение живой массы прироста.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

16.
663.03(075)
П 12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - К. : ИНКОС, 2007. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с.245. - ISBN 966-8347-53-6 : 42.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
нормы потребления пищевых веществ -- норми споживання харчових речовин -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевое сырье -- харчова сировина -- безопасность сырья -- безпека сировини -- переработка сырья -- переробка сировини -- химический состав пищевого сырья -- хімічний склад харчової сировини -- переработка пищевого сырья -- переробка харчової сировини -- качество пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- органолептика -- органолептіка -- физиологические потребности в пище -- фізіологічні потреби в їжі
Аннотация: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дуденко, Н. В.; Евлаш, В. В.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

17.
615.8
М18


   Малахов, Геннадий Петрович

    Целительные силы [Текстььь] : в 4 т. / Г. П. Малахов. - СПб. : АО "Комплект", 1994 - 1995. - (Целительные силы).
   Т. 1 : Очищение организма / [худож. оформ. Ф. В. Емельянов]. - Изд. перераб. и доп. - 1994. - 358. [10] с. : ил. - Лит.: с. 356-358. - ISBN 5-88596-007-0 : 5.00 грн
УДК
ББК 53.59
Рубрики: Нетрадиційна медицина--Популярні видання
   
фывфывфыв:
очищение кишечника -- очищення кишківника -- очищение печени -- очищення печінки -- очищение почек -- очищення нирок -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- белки -- білки -- углеводы -- вуглеводні -- жиры -- жири -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- микроэлементы -- мікроелементи -- правильное питание -- правильне харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки
Аннотация: Даны рекомендации по оздоровлению организма человека нетрадиционными методами, без применения лекарств. Даются рецепты чистки организма от продуктов распада, угнетающих жизненные силы.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Емельянов, Ф. В. \худож.\
Экземпляры всего: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Найти похожие

18.
577.1(075)
Л63


    Лисиця, Андрій Валерійович.
    Біохімія. Практикум [] : навч. посібник / А. В. Лисиця. - Суми : Унів. кн., 2009. - 239, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 207-235. - Л-ра: с. 236-237. - Предм. покажч.: с. 238-239. - ISBN 978-966-680-444-3 : 45.00 грн
УДК
ББК 28.072я73
Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
біохімія -- биохимия -- фізико-хімічні методи аналізу -- физико-химические методы анализа -- вуглеводи -- углеводы -- амінокислоти -- аминокислоты -- пептиди -- пептиды -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- нуклеїнові кислоти -- нуклеиновые кислоты -- ферменти -- ферменты -- вітаміни -- витамины -- гормони -- гормоны -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- продукти обміну речовин -- продукты обмена веществ -- дослідження харчових продуктів -- исследования пищевых продуктов -- буферні розчини -- буферные растворы -- біометрія -- биометрия
Аннотация: Навчальний посібник містить короткі теоретичні відомості, лабораторні роботи та питання для контролю за їх виконанням.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

19.
613.2(075.8)
З91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 332 с. : табл., рис. - Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330. - ISBN 978-966-364-996-2 : 96.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
харчування людини -- питание человека -- система травлення -- пищеварительная система -- процеси травлення -- процессы пищеварения -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові продукти -- пищевые продукты -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание
Аннотация: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Найти похожие

20.
613.2(075.8)
П 12


    Павлоцька, Л. Ф.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Унів. кн., 2007. - 441 с. - Л-ра: с. 438-440. - ISBN 978-966-680-347-7 : 095.30 грн, 052.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.072я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи--Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
гигиена питания -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- вегетаріанське харчування -- вегетарианское питание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- сироїдіння -- сироедение -- харчові отруєння -- пищевые отравления
Аннотация: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Дуденко, Н.В.; Димитрієвич, Л.Р.
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Найти похожие

 1-20    21-29 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)