Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=народная кулинария<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 908(477)/Я 72
Автор(ы) : Ярещенко, Артур Петрович
Заглавие : Під чаром рідної землі : посібник із українознавства
Выходные данные : К.: ШАНС, 2008
Колич.характеристики :342 с
Примечания : Топонімічний слов.: с. 255-326. - Термінологічний слов.: с. 326-327. - Бібліогр.: с. 328-338
ISBN, Цена 978-966-2202-00-7: 21.18 грн
УДК : 908(477)
ББК : 26.890(4УКР)
Предметные рубрики: Українознавство
Географич. рубрики: --Харківщина
Аннотация: Представлено історичний, мовний та етнокультурний матеріал з історії України, Слобожанщини, Харківщини. Видання допоможе розумінню українознавства як наукової методології,політики й філософії сучасної України.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена
Заглавие : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Место публикации : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936
Предметные рубрики: Кухня українська
Харчові продукти --Україна
Географич. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська
Житомирська область-- Харчові продукти
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления
Аннотация: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)