Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=обслуговування іноземних туристів<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075)/М 84
Автор(ы) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Заглавие : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2010
Колич.характеристики :388 с.: рис.
Примечания : Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368
ISBN, Цена 978-966-2174-07-6: 93.00 грн
УДК : 640.43(075)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.432/Б 11
Автор(ы) : Бєляєва, Алла Михайлівна
Заглавие : Усе про ресторанний бізнес
Выходные данные : Донецьк: БАО, 2009
Колич.характеристики :544 с.: рис., табл.
ISBN, Цена 978-966-481-329-4: 31.40 грн
УДК : 640.432
ББК : 36.99
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Ресторан
Географич. рубрики:
Аннотация: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(031)/Б44
Автор(ы) : Беляева, Алла Михайловна
Заглавие : Энциклопедия ресторанного бизнеса
Выходные данные : Донецк: БАО, 2009
Колич.характеристики :544 с.: ил., табл.
Примечания : Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537
ISBN, Цена 978-966-481-245-7: 52.00 грн
УДК : 642.5(031)
ББК : 36.995я2
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Організація
Географич. рубрики:
Аннотация: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728
Автор(ы) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д.
Заглавие : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб.
Выходные данные : Харків: Світ книг, 2018
Колич.характеристики :287, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287
ISBN, Цена 978-966-2678-05-5: 90.00 грн
УДК : 642.5-054.6(100)(075.8)
ББК : 65.424.1(0)я73
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Гостинна індустрія-- Обслуговування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів
Аннотация: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)