Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=органолептичні показники<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.66/.664.69(07/Д 75-042920
Автор(ы) : Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю., Білик О.А., Доценко В.Ф.
Заглавие : Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Колич.характеристики :341 с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 966-364-173-8: 060.00 грн
УДК : 664.66/.664.69(076.5)
ББК : 36.83я73
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Технологія-- Лабораторний практикум
Макаронне виробництво-- Технологія-- Лабораторний практикум
Географич. рубрики:
Аннотация: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 658.62(075.8)/Т 45
Автор(ы) : Титаренко, Людмила Дмитрівна, Павлова, Валентина Андріївна, Малигіна, Валентина Дмитрівна
Заглавие : Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Колич.характеристики :192 с.: табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 186-187. - Дод.: с. 188
ISBN, Цена 966-364-188-6: 026.40 грн
УДК : 658.62(075.8)
ББК : 65.422.51я73
Предметные рубрики: Економіка торгівельного підприємства
Продовольчі товари
Географич. рубрики:
Аннотация: Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів, способи та методи їх виявлення і усунення.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Лісогурська О. В., Кривий М. М., Лісогурська Д. В., Фурман С. В.
Заглавие : Ветеринарно-санітарна оцінка ріпакового меду, виробленого в умовах Житомирського Полісся
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Место публикации : Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 23-24 травня 2019 р./ М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: ЖНАЕУ, 2019. - С. 115-119: табл. - ISBN 978-617-7684-18-2 (Шифр 338.439.4-049.5(477)/О-64-910831). - ISBN 978-617-7684-18-2
Примечания : Літ. в кінці ст.
УДК : 338.439.4-049.5(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)32
Предметные рубрики: Бджолині продукти-- Мед-- Характеристики --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Бджолині продукти-- Мед-- Характеристики
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ріпаковий мед--монофлорність--кристалізація--органолептичні показники
Аннотация: Ріпаковий мед, вироблений в умовах Житомирського Полісся, білого, світло-жовтого і жовтого кольору, не гіркий і приємний на смак, за показниками якості віідповідає вищому гатунку, а за показниками безпечності - вимогам державного стандарту.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)