Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=організаційно-правові форми підприємств<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 330.101.542(477)(/Г59-864330
Автор(ы) : Гой, Ірина Володимирівна, Смелянська, Тетяна Павлівна
Заглавие : Підприємництво : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :367, [1] с.: іл., табл., фото
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Хмельницький національний університет
Примечания : Л-ра: с. 337-345. - Дод.: с. 346-367
ISBN, Цена 978-617-673-158-0: 76.00 грн
УДК : 330.101.542(477)(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)09я73
Предметные рубрики: Підприємництво --Україна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): теорії підприємництва--теории предпринимательства--види господарської діяльності--виды хозяйственной деятельности--види підприємств--виды предприятий--організаційно-правові форми підприємств--организационно-правовые формы предприятий--організація підприємства--организация предприятия--менеджмент--психологія--психология--етика підприємництва--этика предпринимательства--договірні взаємовідносини--договорные взаимоотношения--державно-приватне партнерство--государственно-частное партнерство--громадські об'єднання підприємців--общественные объединения предпринимателей--венчурні підприємства--венчурные предприятия--оренда--аренда--франчайзингова форма підприємництва--франчайзинговая форма предпринимательства
Аннотация: Сутність, роль та засади підприємницької діяльності, складові підприємницького середовища, види підприємств.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/А87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович
Заглавие : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -3-є вид.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Колич.характеристики :279, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Дод.: с. 205
ISBN, Цена 978-617-673-416-1: 122.40 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Організація
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): організаційно-правові форми підприємств--їдальня--ресторан--бар--кафе--закусочна--постачання підприємств ресторанного господарства--складське господарство ресторана--тарне господарство ресторана--структура виробництва--структура производства--організація виробництва--меню--оперативне планування виробництва--технологічна документація--організація праці
Аннотация: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)