Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Звягельська бібліотека ЗМР (2)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=органік<.>
Общее количество найденных документов : 36
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-36 
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439-049.5(477/О-64-826285
Заглавие : Матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 23 квітня 2015 р.
Выходные данные : Житомир: Полісся, 2015
Колич.характеристики :647, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (3;2015;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
ISBN, Цена 978-966-655-759-2: 60.00 грн
УДК : 338.439-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Продовольча безпека --Україна
Органічне виробництво --Україна
Географич. рубрики: Житомирська область-- Органічне виробництво
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--местные издания--органічна сільськогосподарська продукція--органическая сельскохозяйственная продукция--органічне землеробство--органическое земледелие--органічна лікарська рослинна сировина--органическое лечебное растительное сырье--промислове свинарство--промышленное свиноводство--органічне молоко--органическое молоко--органічна овочева продукція--органическая овощная продукция--органічна продукція свинарства--органическая продукция свиноводства--ринки органічної продукції--рынки органической продукции
Содержание : Економічна та еколого-енергетична оцінка застосування традиційних і альтернативних органічних добрив в Центральному Поліссі/ М. Ю. Тараріко. Впровадження елементів біологізації в умовах короткоротаційної сівозміни Полісся України/ Т. О. Скоркіна. Особливості формування видового складу суходільних луків Полісся/ С. С. Журавель. Еколого-економічні ризики ведення органічного землеробства на Поліссі/ Б. В. Матвійчук, П. В. Пивовар. Проблеми розвитку органічного землеробства в умовах Полісся/ Є. М. Данкевич, В. Є. Данкевич.
Аннотация: До збірника увійшли матеріали доповідей учасників III Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем органічного виробництва. Ряд статей висвітлює проблеми органічного виробництва в Житомирській області.
Экземпляры : всего : КР(1), ВВ(1)
Свободны : КР(1), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439-049.5(477/О-64-349703
Заглавие : Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 5-6 вересня 2017 р.
Выходные данные : Житомир: ЖНАЕУ, 2017
Колич.характеристики :432, [2] с.: іл., рис., табл.
Коллективы : "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (5;2017;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
ISBN, Цена 978-966-8706-89-9: 140.00 грн
УДК : 338.439-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Продовольча безпека --Україна
Органічне виробництво --Україна
Географич. рубрики: Житомирська область-- Органічне виробництво
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--органічне виробництво--аграрний сектор--моніторинг--управління ефективністю--сільські території--екологобезпечне землекористування--органічні підприємства
Содержание : Жито озиме - культура органічного виробництва Полісся/ М. М. Ключевич. Поширення та розвиток бурої плямистості проса залежно від застосування біологічних препаратів на Поліссі України/ М. М. Ключевич. Перспективи розвитку виробництва органічної гречки/ Т. В. Мірзоєва. Сучасни й агроекологічний стан природно-ресурсного потенціалу Полісся/ Б. В. Матвійчук. Пермакультура як перспективна технологія в агрономії/ М. Ф. Плотнікова. Роль органічного виробництва у формуванні якості і безпеки харчової продукції у Житомирському регіоні/ В. А. Котелевич. Подовжений період випасання - ефективний елемент технології вирощування молодняку м'ясних порід в умовах Західного Полісся/ В. В. Ісаков, Ю. В. Потапчук. Органічне виробництво як напрям екологобезпечного землекористування/ С. В. Лойко.
Аннотация: До збірника увійшли матеріали доповідей учасників V Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439(477)(082)/О-64-452469
Заглавие : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 24-25 травня 2018 р.
Выходные данные : Житомир: Євенок О. О., 2018
Колич.характеристики :604, [2] с.: рис., табл.
Коллективы : "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (6;2018;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примечания : Літ. в кінці ст.
ISBN, Цена 978-966-8706-99-8: 100.00 грн
УДК : 338.439(477)(082)*М
ББК : 65.9(4УКР)32я43
Предметные рубрики: Продовольча безпека --Україна
Органічне виробництво --Україна
Географич. рубрики: Житомирська область-- Органічне виробництво
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--агропромислові технології --екологічно безпечна продукція--сільськогосподарська продукція
Содержание : Вплив біологічних препаратів за умов органічної системи удобрення на динаміку формування різних фракцій картоплі/ В. О. Поліщук. Урожайність лохини високорослої (Vaccinium Corymbosum L.) залежно від сортових особливостей та віку саджанця в умовах Житомирської області/ В. В. Мойсієнко, М. П. Пашев. Екологічна стабільність ландшафтів як передумова формування якості води/ Т. П. Федонюк, Р. Г. ФедонюкВ. І. Устименко. Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду/ В. М. П'ясківський, Т. В. ВербельчукС. П. Вербельчук. Передумови розхвитку органічної аквакультури/ С. П. Вербельчук, М. В. Слюсар. Органічне виробництво як еколого-економічна перспектива розвитку сільського господарства Житомирської області/ О. В. Горобець. Стан органічної кормової бази бджільництва на Житомирщині/ О. В. Лісогурська [та ін.]. Бактерицидні властивості соняшникового мед Житомирського Полісся/ О. О. Діхтяр, М. М. Кривий. Розвиток малого і середнього підприємництва в Житомирській області/ Г. В. Судак.
Аннотация: До збірника увійшли матеріали доповідей учасників VI-ої Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва, [зокрема, на Житомирщині].
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

4.

Заглавие газеты: Агробізнес сьогодні -2019г.,N 3
Интересные статьи :
Кернасюк Ю. Імпорт агропродкції в Україну/ Ю. Кернасюк (стр.12-14)
Кернасюк Ю. Ринок пестицидів/ Ю. Кернасюк (стр.16-20)
Перспективи насіннєвого ринку України (стр.22-23)
Пономарьов С. Все буде органік/ С. Пономарьов (стр.32-34)
Точне землеробство. З чого почати на моєму підприємстві (стр.42-43)
Материнський П. В. Регулятори росту ретардантного типу як засіб формування оптимальної структури та архітектоніки високопродуктивного посіву зернових культур/ П. В. Материнський, С. М. Чоловський (стр.44-47)
Тимчук В. М. Популярність кукурудзи зростає?/ В. М. Тимчук [та ін.] (стр.50-55)
Власова О. Що краще обрати: сорт чи гібрид?/ О. Власова (стр.60)
Власова О. Насінина під надійним захистом/ О. Власова (стр.70-71)
Гайденко О. І корм, і добриво. Особливості вирощування еспарцету на зелений корм, сіно та сінаж/ О. Гайденко, С. Чипляка (стр.76-80)
Як виростити дерево-фенікс. Павловнія Клон ін Вітро (стр.81)
Григор'єва О. М. Біопрепарати для сої - дієвість перевірено/ О. М. Григор'єва, Т. М. АлмаєваО. М. Гайденко (стр.82-85)
Фадєєв Л. Секрет рослини для здоров'я людини/ Л. Фадєєв (стр.88-89)
Павлюк І. Куди витікає пальне? Як уникнути перевитрат енергоресурсів в агровиробництві/ І. Павлюк (стр.90-91)
Радіонов Д. Діджиталяція "по-німецьки", або точне землеробство в ФРН/ Д. Радіонов (стр.94-96)
Радіонов Д. Точне землеробство - як працює у Kernel?/ Д. Радіонов (стр.120-122)
Интересные статьи :
Найти похожие

5.

Вид документа : Статья из газеты
Шифр издания :
Автор(ы) : Пономарьов, Сергій
Заглавие : Все буде органік
Место публикации : Агробізнес сьогодні. - К.: Імпрес-контакт, 2019. - N 3. - С. 32-34 (Шифр agbs/2019/3)
Предметные рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Екологія
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): органічне агровиробництво--безхімічне землеробство
Найти похожие

6.

Вид документа : Статья из газеты
Шифр издания :
Автор(ы) : Голованова, Іраїда
Заглавие : Ми таки вміємо бути Європою : це підтверджує трудовий колектив ТОВ "Органік Мілк"
Место публикации : Житомирщина: обл. офіц. громад.-політ. газета. - Житомир: Ред. газ. "Житомирщина", 2019. - N 59(7 - 9 серп.). - С. 6: фот. кольор. (Шифр ztom/2019/59)
Предметные рубрики: Молокопереробні підприємства --Баранівка, місто (Житомирська область)
Географич. рубрики: Баранівка, місто (Житомирська область)-- Молокопереробні підприємства
Аннотация: Прикладом того, що ми вміємо бути Європою не лише територіально, а й економічно, є унікальне підприємство ТОВ "Органік Мілк" в Баранівці, яке займається виключно органічними тваринництвом і рослинництвом.
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439.4-049.5(477)/О-64
Заглавие : Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 23-24 травня 2019 р.
Выходные данные : Житомир: ЖНАЕУ, 2019
Колич.характеристики :451, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (7;2019;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примечания : Літ. в кінці ст.
ISBN, Цена 978-617-7684-18-2: 180.00 грн
УДК : 338.439.4-049.5(477)
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Продовольча безпека --Україна
Продовольча безпека --Житомирська область
Органічне виробництво --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Продовольча безпека
Житомирська область-- Органічне виробництво
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--сільське господарство--агропромисловий комплекс--харчова промисловість--агрономія--захист рослин--екологія--ветеринарія--бджільництво
Содержание : Ветеринарно-санітарна оцінка ріпакового меду, виробленого в умовах Житомирського Полісся/ О. В. Лісогурська [та ін.]. Проблеми розвитку органічного виробництва Житомирської області/ Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук.
Аннотация: Увійшли матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Мелешко, Ксенія
Заглавие : Документал для міленіалів, або Їжа як новий досвід
Место публикации : Зерно: всеукр. журн. современного агропромышленника. - К.: Зерно, 2020. - N 1. - С. 92-96: фот. (Шифр zern/2020/1)
Предметные рубрики: Органічна продукція-- Вирощування-- Виробництво --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): вегетаріанські продукти--органік-фуд--ягідна продукція--сублімовані продукти
Найти похожие

9.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Лісогурська О. В., Кривий М. М., Лісогурська Д. В., Фурман С. В.
Заглавие : Ветеринарно-санітарна оцінка ріпакового меду, виробленого в умовах Житомирського Полісся
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Место публикации : Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 23-24 травня 2019 р./ М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: ЖНАЕУ, 2019. - С. 115-119: табл. - ISBN 978-617-7684-18-2 (Шифр 338.439.4-049.5(477)/О-64-910831). - ISBN 978-617-7684-18-2
Примечания : Літ. в кінці ст.
УДК : 338.439.4-049.5(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)32
Предметные рубрики: Бджолині продукти-- Мед-- Характеристики --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Бджолині продукти-- Мед-- Характеристики
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ріпаковий мед--монофлорність--кристалізація--органолептичні показники
Аннотация: Ріпаковий мед, вироблений в умовах Житомирського Полісся, білого, світло-жовтого і жовтого кольору, не гіркий і приємний на смак, за показниками якості віідповідає вищому гатунку, а за показниками безпечності - вимогам державного стандарту.
Найти похожие

10.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Валерко Р. А., Герасимчук Л. О.
Заглавие : Проблеми розвитку органічного виробництва Житомирської області
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Место публикации : Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 23-24 травня 2019 р./ М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: ЖНАЕУ, 2019. - С. 371-375: табл. - ISBN 978-617-7684-18-2 (Шифр 338.439.4-049.5(477)/О-64-910831). - ISBN 978-617-7684-18-2
Примечания : Літ. в кінці ст.
УДК : 338.439.4-049.5(477.42)
ББК : 65.9(4УКР-4ЖИТ)32
Предметные рубрики: Органічне виробництво-- Розвиток --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Органічне виробництво-- Розвиток
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): органічне виробництво--захист довкілля--овочівництво--органічне сільське господарство--органічні добрива--пестициди--мінеральні добрива
Аннотация: Альтернативою необгрунтованій і згубній для всього живого хімізації сільськогосподарського виробництва є органічне виробництво, в плані технологічного, економічного та екологічного розвитку, яке забезпечує отримання екологічно безпечних продуктів харчування.
Найти похожие

11.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439.4-049.5(4/О-64-246180
Заглавие : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р.
Выходные данные : Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2020
Колич.характеристики :411, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (8;2020;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примечания : Літ. в кінці ст.
ISBN, Цена 978-617-7684-35-9: 250.00 грн
УДК : 338.439.4-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Продовольча безпека --Україна
Органічне виробництво --Україна
Географич. рубрики: Житомирська область-- Органічне виробництво
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--сільське господарство--агровиробництво--харчова промисловість--екологія--землеробство--рослинництво--тваринництво
Содержание : Оцінка якості питної води джерел нецентралізованого водопостачання у районах з найбільшою кількістю операторів органічного виробництва/ Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук. Вирощування органічного ріпаку як складова органічного землеробства/ О. О. Чередніченко. Якість життя населення, що мешкає на радіоактивно забрудненій території Житомирської області/ Л. Д. Романчук, Л. О. Герасимчук, Р. А. Валерко. Контроль якості сільськогосподарської продукції товаровиробників Житомирської області/ С. П. Ковальова, О. В. Ільницька, Т. В. Вербельчук. Перспективи розвитку органічного виробництва в умовах зміни клімату/ А. В. Лесь, А. В. Ращенко. Продуктивність та якість гречки залежно від поєднання стимулятора росту та борного мікродобрива в умовах Полісся/ В. В. Мойсієнко, О. П. Назарчук, С. В. Стоцька. Продуктивність та енергетична ефективність ріпаку озимого іноземної селекції в умовах Полісся України/ В. Г. Дідора, О. С. Чуйко. Якість продуктів харчування, що споживаються населенням радіоактивно забрудненої території Житомирської області/ Л. О. Герасимчук, Г. М. Мартенюк, Р. А. Валерко. Борошниста роса erysiphe salmonii (Sydow & P. Sydow) U. Braun & S. Takamatsu в урбофітоценозах м. Житомир/ М. М. Ключевич, П. Я. Чумак, М. О. Яремчук. Просуванняорганічної продукції: регіональний аспект/ В. В. Кухарець.
Аннотация: Увійшли матеріали доповідей учасників VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

12.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439:613.147-0/О-64-778696
Заглавие : Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 12-13 травня 2016 р.
Выходные данные : Житомир: О. О. Євенок, 2016
Колич.характеристики :591, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (4;2016;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примечания : Літ. в кінці ст.
ISBN, Цена 978-617-7265-64-0: 60.00 грн
УДК : 338.439:613.147-049.5(082)
ББК : 65.32
Предметные рубрики: Органічне виробництво-- Сільське господарство
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): органічне молочне виробництво--бабезіоз великої рогатої худоби--органічна система удобрення--органічне землеробство--органічна гречка--дизельне біопаливо--екологічно безпечна продукція--миючі засоби органічного походження--біологічне виробництво сільськогосподарської продукції--безпека продукції бджільництва--вітатеррологія--біогумус--органічне хмелярство--гомеостаз людського організму--органічне лікарське рослинництво--екопоселення--"зелена економіка"
Аннотация: [Органічне сільське господарство як багатофункціональна агроекологічна модель виробництва органічної сільськогосподарської продукції з певними цілями, принципами і методами, що грунтується на ретельному менеджменті агроекосистем].
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

13.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439-049.5*М/О-64
Заглавие : Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року
Выходные данные : Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2021
Колич.характеристики :355, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9;2021;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік"
Примечания : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Цена 978-617-7684-53-3: 150.00 р.
УДК : 338.439-049.5*М
ББК : 65.32
Предметные рубрики: Органічне виробництво --Україна
Продовольча безпека --Україна
Географич. рубрики: Житомирська область-- Органічне виробництво
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--сільське господарство--агрономія--агровиробництво--агротехнології--агроекологія--тваринництво--рослинництво--бджільництво--ягідництво--лісове господарство--фермерство
Содержание : Перспективи вирощування органічної продукції на присадибних ділянках населення/ В. Є. Данкевич, Є. М. Данкевич. Продуктивні і забійні якості молодняку свиней за використанням різних високобілкових кормів/ І. М. Савчук, Я. В. Черниш, О. О. Лавринюк. Застосування філазоніту при вирощуванні кукрудзи/ Р. П. Паламарчук [та ін.]. Вплив температурного режиму на процес культивування Dendrobaena Venet при виробництві вермикомпосту у контейнерах/ С. В. Журавель [та ін.]. Найпопулярніші українські органічні продукти та їх виробники/ А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, В. Ф. Андрійчук. Потенціал лісогосподарських підприємств в заготівлі органічних об'єктів рослинного світу/ М. І. Пиршін. Ефективність біопрепаратів проти мікозів картоплі/ О. А. Саюк, Р. М. ТрояченкоІ. О. Павлюк. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки/ В. А. Котелевич. Якість питної води як фактор впливу на стан здоров'я сільського населення/ Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук. Роль сорту у захисті рослин від хвороб за органічного виробництва/ Т. М. Тимощук, Г. М. КотельницькаА. В. Дунаєвська. Формування урожайності суцвіть ромашки лікарської за органічної технології вирощування/ О. П. Назарчук, В. В. Мойсієнко. Вивчення попиту на органічну продукцію та заходи щодо його збільшення/ О. В. Горобець, А. А. Кравчук. Біологізація вирощування картоплі в короткоротаційній сівозміні Полісся/ Н. Г. Матвійчук, Б. В. МатвійчукВ. Б. Ковальов.
Аннотация: Сформовано за матеріалами доповідей учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Містить матеріали досліджень, що розкривають проблеми і перспективи розвитку органічного виробництва, роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки, особливості органічних технологій виробництва в агрономії й тваринництві, питання маркетингу органічної продукції, вагомість системи вищої освіти у підготовці фахівців органічного виробництва тощо.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

14.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Валерко Р. А., Герасимчук Л. О.
Заглавие : Оцінка якості питної води джерел нецентралізованого водопостачання у районах з найбільшою кількістю операторів органічного виробництва
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р./ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 122-126: табл. - ISBN 978-617-7684-35-9 (Шифр 338.439.4-049.5(4/О-64-246180). - ISBN 978-617-7684-35-9
УДК : 338.439.4-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Питна вода-- Якість --Новоград-Волинський район (Житомирська область)
Питна вода-- Якість --Баранівський район (Житомирська область)
Географич. рубрики: Новоград-Волинський район (Житомирська область)-- Питна вода-- Якість
Баранівський район (Житомирська область)-- Питна вода-- Якість
Аннотация: [Дослідження, що проводились в населених пунктах Баранівського та Новоград-Волинського районів, доводять, що сільське господарство, навіть органічне, здійснює прямий влив на якість води з нецентралізованих джерел, погіршуючи її якість].
Найти похожие

15.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Чередніченко О. О.
Заглавие : Вирощування органічного ріпаку як складова органічного землеробства
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р./ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 134-138: табл. - ISBN 978-617-7684-35-9 (Шифр 338.439.4-049.5(4/О-64-246180). - ISBN 978-617-7684-35-9
УДК : 338.439.4-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Ріпак-- Органічне виробництво --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Ріпак-- Органічне виробництво
Аннотация: [На сьогодні в Україні (зокрема в Житомирській області) існує насичений сегмент вирощування ріпаку, рентабельність виробництва якого є досить високою. Але наразі правил сівозміни ріпаку дотримуються невелика кількість господарств і це зумовлює екстенсивний рівень галузі ріпаківництва].
Найти похожие

16.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Романчук Л. Д., Герасимчук Л. О., Валерко Р. А.
Заглавие : Якість життя населення, що мешкає на радіоактивно забрудненій території Житомирської області
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р./ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 143-146. - ISBN 978-617-7684-35-9 (Шифр 338.439.4-049.5(4/О-64-246180). - ISBN 978-617-7684-35-9
УДК : 338.439.4-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Радіоактивне забруднення-- Території-- Населення --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Радіоактивне забруднення-- Території-- Населення
Аннотация: [Після аварії на Чорнобильській АЕС, на забруднених територіях, незважаючи на зусилля держави, не спостерігаються позитивні тенденції в показниках якості життя населення цих територій].
Найти похожие

17.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Ковальова С. П., Ільницька О. В., Вербельчук Т. В.
Заглавие : Контроль якості сільськогосподарської продукції товаровиробників Житомирської області
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р./ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 165-170: табл. - ISBN 978-617-7684-35-9 (Шифр 338.439.4-049.5(4/О-64-246180). - ISBN 978-617-7684-35-9
УДК : 338.439.4-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Якість-- Контроль --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Сільськогосподарська продукція-- Якість-- Контроль
Аннотация: [Радіоактивне забруднення сільськогосподарських угідь Житомирської області потребує постійного контролю за вмістом радіонуклідів у рослинницькій продукції, продуктах харчування та питній воді. Також, одним з найважливіших завдань охорони довкілля є систематичний контроль за вмістом у продукції рослинництва токсикологічних залишків хімізації].
Найти похожие

18.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Лесь А. В., Ращенко А. В.
Заглавие : Перспективи розвитку органічного виробництва в умовах зміни клімату
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р./ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 204-208: граф. - ISBN 978-617-7684-35-9 (Шифр 338.439.4-049.5(4/О-64-246180). - ISBN 978-617-7684-35-9
УДК : 338.439.4-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Органічне виробництво-- Розвиток --Житомир, місто
Клімат-- Зміни --Житомир, місто
Географич. рубрики: Житомир, місто-- Органічне виробництво-- Розвиток
Житомир, місто-- Клімат-- Зміни
Аннотация: [Розвиток органічного виробництва в Україні (на прикладі Житомирської ОТГ) можливий за умови адаптації до кліматичних змін. Наразі виробники органічної сільськогосподарської продукції матимуть змогу вирощувати більш теплостійкі рослини без використання додаткового устаткування].
Найти похожие

19.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Мойсієнко В. В., Назарчук О. П., Стоцька С. В.
Заглавие : Продуктивність та якість гречки залежно від поєднання стимулятора росту та борного мікродобрива в умовах Полісся
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р./ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 268-272: табл. - ISBN 978-617-7684-35-9 (Шифр 338.439.4-049.5(4/О-64-246180). - ISBN 978-617-7684-35-9
УДК : 338.439.4-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Гречка-- Якість-- Продуктивність --Устинівка, село (Малинський район, Житомирська область)
Географич. рубрики: Устинівка, село (Малинський район, Житомирська область)-- Гречка-- Якість-- Продуктивність
Устинівка, село (Коростенський район, Житомирська область)-- Гречка-- Якість-- Продуктивність
Аннотация: [Дослідження проводилось в 2018-2019 році в с. Устинівка Малинського району на базі господарства ТОВ "Ксант". Мета дослідження полягала у виявленні ефективності позакореневого підживлення гречки сорту "Вікторія" шляхом поєднання використання мікродобрив на основі бору Оракул та стумулятора росту Вимпел 2].
Найти похожие

20.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Дідора В. Г., Чуйко О. С.
Заглавие : Продуктивність та енергетична ефективність ріпаку озимого іноземної селекції в умовах Полісся України
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р./ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 272-276: табл. - ISBN 978-617-7684-35-9 (Шифр 338.439.4-049.5(4/О-64-246180). - ISBN 978-617-7684-35-9
УДК : 338.439.4-049.5(477)*М
ББК : 65.9(4УКР)32
Предметные рубрики: Ріпак-- Продуктивність --Чуднівський район (Житомирська область)
Ріпак-- Енергетична ефективність --Чуднівський район (Житомирська область)
Географич. рубрики: Чуднівський район (Житомирська область)-- Ріпак-- Продуктивність
Житомирський район (Житомирська область)-- Ріпак-- Продуктивність
Чуднівський район (Житомирська область)-- Ріпак-- Енергетична ефективність
Житомирський район (Житомирська область)-- Ріпак-- Енергетична ефективність
Аннотация: [Олія ріпаку має перевагу перед іншими видами олій за харчовими якостями, також ріпак є перспективним, екологічно чистим і найбільш дешевим для альтернативних видів енергетичних продуктів].
Найти похожие

 1-20    21-36 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)