Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=основи раціонального харчування<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 616-084/Б35
Автор(ы) : Бебешко, Петро Степанович, Скоробреха, Юрій Сергійович, Коріняк, Олена Павлівна
Заглавие : Основи профілактичної медицини : підручник для студ. вищ. мед. навч. закл. . -2-ге вид., перероб. та допов.
Выходные данные : К.: Медицина, 2011
Колич.характеристики :183, [1] с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 174-175. - Дод.: с. 176-183
ISBN, Цена 978-617-505-149-8: 36.00, 102.00, грн
УДК : 616-084
ББК : 51.11я73
Предметные рубрики: Охорона здоров'я
Географич. рубрики:
Аннотация: У підручнику вміщено основи гігієни довкілля, води і водопостачання, грунту та очищення населених пунктів, харчування, праці, дітей та підлітків, лікувально-профілактичних закладів, особистої гігієни, що сприяє грунтовному засвоєнню гігієнічної науки для досконалого планування та втілення в життя належних профілактичних заходів.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/З-91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна, Руль, Юрій Володимирович, Булгакова, Магда Костянтинівна
Заглавие : Фізіологія харчування: практикум : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :207, [1] с.: табл.
Примечания : Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207
ISBN, Цена 978-611-01-0423-4: 50.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.230я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): індивідуальне фактичне харчування--индивидуальное фактическое питание--основи раціонального харчування--основы рационального питания--диференційоване харчування--дифференцированное питание--лікувальне харчування--лечебное питание--диетическое питание--дієтичне харчування
Аннотация: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.
Экземпляры : всего : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)