Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=паштети<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.91/94(083)/Т 41
Автор(ы) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович
Заглавие : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Выходные данные : К.: Урожай, 1986
Колич.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примечания : Предм. указ.: с. 155-156
Цена : 1.20 р.
УДК : 664.91/94(083)
ББК : 36.92я2
Предметные рубрики: М'ясне виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--детское питание на мясной основе--дитяче харчування на м'ясній основі
Аннотация: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5'7(075.8)/Т38
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Янчева, Марина Олександрівна, Гащук, Олександра Ізидорівна, Кириченко, Станіслав Григорович
Заглавие : Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник
Выходные данные : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Колич.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : Національний університет харчових технологій, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примечания : Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295
ISBN, Цена 978-617-673-524-3: 164.00 грн
УДК : 637.5'7(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Технологія виробництва-- Переробка
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): дикі парнокопитні тварини--м'ясопродукти з конини--родина зайцевих--м'ясо птиці--екзотична кухня--м'ясо кенгуру--м'ясо черепах--м'ясо крокодилів--м'ясо змій--м'ясо жаб--паштети--історія виникнення паштетів
Аннотация: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Никитина Н.
Заглавие : Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства
Место публикации : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 7. - С. 28-29: рис. (Шифр mjab/2018/7)
Предметные рубрики: Паштети-- М'ясне виробництво-- Технологія
Паштети-- М'ясне виробництво-- Сировина
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): паштеты--паштети--классификация паштетов--класифікація паштетів--игредиенты паштетов--інгредієнти паштетів
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(=161.2)/Ф 83
Автор(ы) : Франко, Ольга Федорівна
Заглавие : Практична кухня
Выходные данные : Львів: Каменяр, 1990
Колич.характеристики :238 с.: фот. кол.
ISBN, Цена 5-7745-0301-1: 3.50 р.
УДК : 641.55(=161.2)
ББК : 36.997(2)
Предметные рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): закуски--грінки--супи--холодники--росоли--борщі--юшки--м'ясні страви--ковбаси--паштети--рибні страви--овочеві страви--грибна кулінарія--солодке тісто--торти--морозиво--печиво--напої--варення
Аннотация: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.
Экземпляры : всего : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Борсолюк Л. М., Вербицький С. Б., Войцехівська Л. І., Шелкова Т. В.
Заглавие : Дослідження жирнокислотного складу м'ясних паштетів та їх стійкості до окислення
Место публикации : Вісник аграрної науки. - К.: Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2019. - N 8. - С. 67-72: табл. (Шифр vana/2019/8)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: М'ясні консерви
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): м'ясні паштети--поліненасичені жирні кислоти--купажі рослинних олій
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)