Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=переробка сировини<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 574.63:658.567:62/Е45-269506
Автор(ы) :
Заглавие : Екологія відходів: наук. монографія/ [В. А. Бурлака та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. Кн. 1.: Проблема відходів та її загально-екологічна характеристика
Выходные данные : Житомир: Рута, 2007
Колич.характеристики :510 с.: рис., табл., фото
Примечания : Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с. 420-510
ISBN, Цена 978-966-8059-98-8: 035.00, 50.00, 035.00, 30.00, грн
УДК : 574.63:658.567:628.477
ББК : 28.081 + 30.69
Предметные рубрики: Екологія-- Вплив антропогенних факторів
Соціоекологія
Відходи-- Екологічна безпека
Географич. рубрики:
Аннотация: Сучасні наукові положення про відходи різних виробницт, їх отримання, переробка, відношення людей до проблеми відходів.
Экземпляры : всего : ЧЗ(3), ФОНД(3), КР(1), ВВ(2)
Свободны : ЧЗ(3), ФОНД(3), КР(1), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания :
Автор(ы) : Захарчук Н. М.
Заглавие : З історії промислових підприємств Бердичева: Корніловський буряко-цукровий завод, Бердичівський цукрорафінадний завод
Коллективы : Національна спілка краєзнавців України, Виконавчий комітет Бердичівської міської ради, Житомирська обласна організація НСКУ, Польський інститут в м. Києві, "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція
Место публикации : "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція. Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Бердичів крізь призму століть", присвяченої 160 річниці від дня народження Джозефа Конрада (03.12.1857 р., 24-25 червня 2017 р.: наук. зб. "Велика Волинь". Праці Житомир. наук.-краєзнавчого т-ва дослідників Волині, Житомир. обл. орг. НСКУ/ [І. М. Астапюк та ін.; упоряд. П. С. Скавронський ; ред. рада: І. Д. Дячук та ін.]. - Житомир: ФОП Мельник М. В., 2017. - С. 119-122 (Шифр 908:94(477.42)Кон/Б48-467095)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 908:94(477.42)Конрад
ББК : 26.890(4УКР-4ЖИТ) + 63.3(4УКР-4ЖИТ)
Предметные рубрики: Промислові підприємства-- Цукрове виробництво-- Історія --Бердичів, місто (Житомирська область)
Географич. рубрики: Бердичів, місто (Житомирська область)-- Промислові підприємства-- Цукрове виробництво-- Історія
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): переробка сировини--рафінадні склади--цукровий комбінат
Аннотация: З історії цукрового виробництва у місті Бердичеві Житомирської області.
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.43(477)(075.8/С30-835357
Автор(ы) : Семенов, Василь Федорович, Сіваченко, Ігор Юрійович, Федоряка, Василь Петрович
Заглавие : Загальний курс агробізнесу : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Знання, 2000
Колич.характеристики :301 с.: табл.
Серия: Вища освіта XXI століття
Примечания : Бібліогр.: с. 298-301
ISBN, Цена 966-620-009-9: 16.80, 7.25, грн
УДК : 338.43(477)(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)32я73
Предметные рубрики: Сільське господарство-- Підприємництво
Аннотация: Зміст і сутність діяльності підприємств, пов'язаних із виробництвом сільськогосподарської продукції, її переробкою та реалізацією.
Экземпляры : всего : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Свободны : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 66/М 90
Автор(ы) : Мулярчук, Іван Феодосійович
Заглавие : Наголоси
Выходные данные : Фастів: Поліфаст, 2012
Колич.характеристики :112, [2] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 112
ISBN, Цена 978-966-2587-03-6: 20.00 грн
УДК : 66
ББК : 35
Предметные рубрики: Хімічні виробництва-- Сировина-- Процеси
Географич. рубрики:
Аннотация: Наголошується на новизні, суті ініціатив і розробок автора в областях хімічної технології, оцінки мінеральної сировини, етики, релігії, державотворення, організації науково-виробничих об'єднань, в літературній творчості тощо.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.03(075)/П 12
Автор(ы) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко Н. В., Евлаш В. В.
Заглавие : Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник
Выходные данные : К.: ИНКОС, 2007
Колич.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примечания : Прил.: с.245
ISBN, Цена 966-8347-53-6: 42.00 грн
УДК : 663.03(075)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека
Географич. рубрики:
Аннотация: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.86я72/Л84
Автор(ы) : Лунин, Олег Григорьевич, Драгилев, Абрам Иосифович, Черноиванник, Алексей Яковлевич
Заглавие : Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Колич.характеристики :383 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 381
Цена : 0.95 р.
ББК : 36.86я72
Предметные рубрики: Кондитерське виробництво-- Обладнання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кондитерское производство--кондитерские машины--кондитерські машини--кондитерские аппараты--кондитерські апарати--кондитерские поточные линии--кондитерські потокові лінії--переработка сырья--переробка сировини--производство карамели--виробництво карамелі--производство конфет--виробництво цукерок--производство шоколада--виробництво шоколаду--производство мармелада--виробництво мармеладу--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--упаковка кондитерских изделий--пакування кондитерських виробів
Аннотация: Сведения о кондитерском технологическом оборудовании общего и специализированного назначения, устройство машин и аппаратов, принцип их работы.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)