Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=печиво<.>
Общее количество найденных документов : 24
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-24 
1.
36.997
Ц26


    Цвек, Дарія Яківна.
    Солодке печиво [] : [посіб.] / Д. Я. Цвек. - [Вид. 6-те, стер.]. - Львів : Каменяр, 1987. - 126 с. : рис., фот. кольор. - ISBN 5-7745-0099-3 : 2.00 р.
ББК 36.997
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
печиво -- булки -- баби -- пироги -- рулети -- струдлі -- бублики -- коржики -- тістечка -- кекси -- торти -- солодкі страви -- пудинги -- шарлотки -- налисники -- желе -- суфле -- домашні заготівлі -- варення -- джеми -- мармелади -- фруктові сиропи
Аннотация: Широкий асортимент виробів з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Найти похожие

2.
641.85
Ц 26


    Цвек, Дарія Яківна.
    Домашнє печиво [] : [посіб.] / Д. Я. Цвек. - [8-ме вид., доповн.]. - Львів : Каменяр, 1989. - 136 с. : рис., кол. іл. - ISBN 5-7745-0087-X : 2.10 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
булки -- булочки -- баби -- пироги -- піцца -- тарт -- рулети -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пиріжки -- сухарі -- бублики -- вергуни -- коржики -- тістечка -- кекси -- бабки -- торти -- мазурки -- пудинги -- шарлотки -- омлети -- налисники -- желе -- суфле -- киселі -- гарячі напої -- холодні напої -- варення -- квас -- морозиво -- джеми -- мармелади -- фруктові сиропи
Аннотация: Описані вироби з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1)
Найти похожие

3.
641.55(477)
Т35


    Терлецька, Зеновія.
    Українські страви [] = UKRAINIAN DISHES / Зеновія Терлецька. - Нью-Йорк : Союз Українок Америки, 1990. - 201, [5] с. : іл. - Покажч.: с. 195-201. - 20.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання
фывфывфыв:
українські страви -- украинские блюда -- закуски -- борщі -- борщи -- юшки -- ухи -- м'ясні страви -- мясные блюда -- яловичина -- говядина -- телятина -- баранина -- дичина -- дичь -- риба -- рыба -- раки -- городина -- овощи -- салати -- салаты -- підливи -- подливы -- страви з яєць -- блюда из яиц -- печиво -- печенье -- торти -- торты -- ягоди -- ягоды -- горілки -- водки
Аннотация: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

4.
641.55(=161.2)
Ф 83


    Франко, Ольга Федорівна.
    Практична кухня [] / О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - Львів : Каменяр, 1990. - 238 с. : фот. кол. - ISBN 5-7745-0301-1 : 3.50 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
закуски -- грінки -- супи -- холодники -- росоли -- борщі -- юшки -- м'ясні страви -- ковбаси -- паштети -- рибні страви -- овочеві страви -- грибна кулінарія -- солодке тісто -- торти -- морозиво -- печиво -- напої -- варення
Аннотация: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сенатович, Оксана Павлівна \авт. передм.\
Экземпляры всего: 4
ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Найти похожие

5.
641.85
Д 66


   
    Домашнее печенье и десерты [] / [сост. А. К. Иванова]. - Киев : Знание Украины, 1992. - 208 с. : рис. - ISBN 5-7770-0566-7 : 70.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Борошняні вироби--Рецепти--Довідкові видання
   Домашня кулінарія--Десерти--Рецепти--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
домашняя кулинария -- мучные изделия -- десерты -- бутерброды -- бутерброди -- пироги -- печенье -- печиво -- торты -- торти -- пудинги -- мороженое -- морозиво -- кремы -- креми -- напитки -- напої
Аннотация: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Иванова, Александра Кузьминична \сост.\
Экземпляры всего: 4
ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Найти похожие

6.
664.143(035)
С 40


    Сирохман, Иван Васильевич.
    Ассортимент кондитерских изделий [] : справочник / И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - Киев : Тэхника, 1992. - 207 с. : табл. - ISBN 5-335-00376-6 : 30.00 крб
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерські вироби--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
кондитерские изделия -- пастила -- шоколад -- сладкие плитки -- солодкі плитки -- какао-порошок -- какао-напитки -- какао-напої -- карамель -- конфеты -- цукерки -- потребительские свойства -- споживчі властивості -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- печенье -- печиво -- крекеры -- крекери -- галеты -- галети -- вафли -- вафля -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти
Аннотация: Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Задорожный, Иван Михайлович
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

7.
641.85
С47


   
    Сладкие блюда [] / [сост. В. Н. Иванчук]. - Киев : Орион, 1993. - 352 с. : рис., фот. цв. - ISBN 5-7707-3462-0 : 51000.00 крб
УДК
ББК 36.992.2
Рубрики: Солодкі страви--Популярні видання
   
фывфывфыв:
солодкі страви -- сладкие блюда -- кремы -- креми -- пудинги -- кисели -- киселі -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- пироги -- рулеты -- рулети -- струдли -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пирожки -- пиріжки -- кулебяки -- бабки -- кексы -- кекси -- мазурки -- булки -- коржики -- бабы -- баби -- сухари -- сухарі -- бублики -- шарлотки -- блины -- млинці
Аннотация: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Иванчук, В. Н. \сост.\
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Найти похожие

8.
641.85
Т 61


   
    Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966548-070-7 : 4.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
мучные кондитерские изделия -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- поливи -- торты -- торти -- десерты -- десерти -- вафли -- вафлі -- печенье -- печиво -- кексы -- кекси -- рулеты -- рулети -- пряники
Аннотация: Книга содержит рекомендации по выбору и обработке исходных продуктов, а также рецепты выпечки разнообразных мучных кондитерских изделий.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.
664.68
П31


   
    Печенье и кексы [] : великолепные пирожные, торты, кексы и печенье : самые вкусные блюда для будней и праздников / [ред. C. Киселева]. - Москва : Внешсигма ; АСТ, 2000. - 32 с. : ил. - (50 рецептов). - 5.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Кулінарія--Десерти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- печенье -- печиво -- кексы -- кекси
Аннотация: В книге собраны рецепты разнообразных домашних кексов и печенья.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Киселева С. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

10.
641.85(083.12)
П 12


    Павлова, Людмила Ивановна.
    Советы домашнего кондитера [] / Л. И. Павлова. - Москва : Рольф Айрис - пресс, 2000. - 416 с. : рис. - (Страна советов). - Прил.: с. 388-390. - ISBN 5-7836-0188-8 : 7.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Солодкі страви--Рецептура--Популярні видання
фывфывфыв:
сладкие блюда -- пироги -- пирожки -- пиріжки -- куличи -- куличі -- пасхи -- паски -- блины -- млинці -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- сдобные кондитерские изделия -- здобні кондитерські вироби -- кексы -- кекси -- рулеты -- рулети -- запеканки -- запіканки -- печенье -- печиво -- пряники -- птифуры -- птифури
Аннотация: Книга для тех, кто хочет научиться готовить различные сладкие блюда: пироги, кексы, торты, пирожные и многое другое.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Найти похожие

11.
641.55(031)
С56


   
    Современная энциклопедия домашней выпечки [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 2000. - 384 с. - ISBN 966-548-221-1 : 7.20 грн
УДК
ББК 36.992.2я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кухонные принадлежности -- кухонне приладдя -- пироги -- пиріжки -- кулебяки -- кулеб'яки -- расстегаи -- розтягаї -- пицца -- піца -- рулеты -- рулети -- струдели -- струделі -- пасхи -- паски -- бабы -- баби -- караваи -- караваї -- курники -- косовики -- булки -- пончики -- хворост -- вергуни -- печенье -- печиво -- хлеб -- хліб -- блины -- млинці -- пряники
Аннотация: Ценность домашней выпечки состоит не только в том, что это вкусная еда, и что это настоящее произведение искусства, а в том, что у всякого искусства есть свои секреты.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Тарасова, Т. П. \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.


    Скуратівський, Василь.
    Українська родина з далекої Америки [] / Василь Скуратівський // Берегиня. - 2001. - N 1. - С. 39-46 : фот. - (Нашого цвіту та по всьому світу)
Рубрики: Писанки українські--Традиції--Великий Ліс,хутір (Коростенський район, Житомирська область), 20ст.,1-ша пол.-21ст.,поч.
   Великий Ліс,хутір (Коростенський район, Житомирська область)--Писанки українські--Традиції, 20ст., 1-ша пол.-21ст.,поч.
фывфывфыв:
писанкарство -- традиційне рукомесництво -- обрядове печиво -- народознавці Житомирські
Аннотация: [Про українську родину Зєликів (предки яких, ще в минулому виїхали до Америки), які займаються вкраїнським рукомесництвом - різноманітні зразки вишивки,плетива,писанок,обрядового печива].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1)
Свободны: ФП (1)

Найти похожие

13.
36.991
Н 27


   
    Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво
Аннотация: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

14.
641.5
Ж86


    Жукова, Ірина Миколаївна.
    550. Чудеса домашньої випічки [] / [І. М. Жукова ; пер. з рос. Н. В. Клюкіної ; худож. О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2006. - 285, [3] с. : іл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-338-336-4 : 14.60 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
торти -- торты -- пироги -- рулети -- рулеты -- кекси -- кексы -- пудинги -- суфлє -- суфле -- піца -- пицца -- тістечка -- пирожные -- печиво -- печенье -- вафлі -- вафли -- пряники
Аннотация: Дозволить оцінити переваги домашньї випічки: оригінальних тортів, тістечок, кексів,рулетів, печива, пудингів, пирогів та інших солодких і не солодких ласощів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Клюкіна, Н. В. \пер.\; Зарбі-Гальчук, О. В. \худож.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

15.
641.526.2(083.12)
Э68


   
    Энциклопедия выпечки [] / [сост. Е. Караваева]. - Харьков : Клуб семейн. досуга, 2006. - 349, [3] с. - Алф. указ.: с. 340-349. - ISBN 966-343-399-Х : 25.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
выпечки -- випічки -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- пироги -- кексы -- кекси -- печенье -- печиво
Аннотация: Эта книга станет отличным помощником начинающим поварам, раскроет секреты приготовления мучных изделий, а опытным кулинарам подскажет новые варианты сладких шедевров.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Караваева, Елена \сост.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

16.
664.6(477.42)(075)
С 34


    Сичевська, І. А.
    Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини [] : посібник для проф.-тех. навч. закл. / І. А. Сичевська. - Житомир : Полісся, 2008. - 120 с. : табл., фото. - Бібліогр.: с.120. - ISBN 978-966-655-349-5 : 008.50 грн
УДК
ББК 36.86(4УКР-4Ж)я73
Рубрики: Кондитерська промисловість--Навчальні видання
   Житомирська область--Борошняні кондитерські вироби--Технологія виготовлення -- Навчальні видання
фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- печиво домашнє -- печенье домашнее -- рогалики домашні -- рогалики домашние -- струдель поліський -- струдель полесский -- пиріг медовий -- пирог медовый -- корж "Бердичівський" -- корж "Бердичевский" -- пряник "Поліський" -- пряник "Полесский" -- тістечко "Пень Поліський" -- пирожное "Пень Полесский"
Аннотация: Посібник складено у відповідності до програми курсу " Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" і призначений для учнів професійного ліцею харчових технологій.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Харчова промисловість 4.02.08
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Найти похожие

17.
663.9(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 126.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів
Аннотация: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лебединець, Віра Тарасівна
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Найти похожие

18.
664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Хлібні вироби--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги
Аннотация: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лисюк, Г. М. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

19.
664.6(075)
К 89


    Кузнецова, Людмила Семеновна.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [] : учебник / Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 480 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : 252.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские предприятия -- кондитерські підприємства -- ассортимент -- асортимент -- кондитерское сырье -- кондитерська сировина -- шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- карамель -- халва -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- конфеты -- цукерки -- печенье -- печиво -- вафли -- вафлі -- кексы -- кекси -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- упаковывание кондитерских изделий -- упакування кондитерських виробів -- контроль качества -- контроль якості -- маркетинг
Аннотация: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сиданова, Муся Юрьевна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

20.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Аннотация: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

 1-20    21-24 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)