Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=питание человека<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 615.89(477)/Б93
Автор(ы) : Бутченко, Людмила Іванівна
Заглавие : Природа в житті українського народу
Выходные данные : Київ: Лібра, 2007
Колич.характеристики :184 с
Примечания : Бібліогр.: с. 183
ISBN, Цена 978-966-7035-84-6: 15.60 грн
УДК : 615.89(477)
ББК : 53.592(4УКР)
Предметные рубрики: Корисні рослини --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Ця книга про красу рідного краю, звичаї, шанування і використання рослин, їх дивовижну здатність пристосовуватися до різних умов довкілля.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 504.75(075.8)/С89
Автор(ы) : Супрович, Микола Петрович, Сенюк, Дмитро Васильович, Замойська, Катерина Володимирівна
Заглавие : Безпека життєдіяльності : практикум
Выходные данные : К.: Кондор, 2007
Колич.характеристики :164 с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 161-162
ISBN, Цена 978-966-351-076-7: 38.00, 28.00, грн
УДК : 504.75(075.8)
ББК : 20.7я73
Предметные рубрики: Безпека життєдіяльності
Географич. рубрики:
Аннотация: Теоретичні та організаційні основи БЖД, а також практичні завдання, що сприяють засвоєнню матеріалу.
Экземпляры : всего : ЧЗ(2), ФОНД(1)
Свободны : ЧЗ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/З91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна
Заглавие : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Колич.характеристики :332 с.: табл., рис.
Примечания : Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330
ISBN, Цена 978-966-364-996-2: 96.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 615.85/Г58
Автор(ы) : Гогулан, Майя Федоровна
Заглавие : Попрощайтесь с болезнями : опыт собственного излечения по системе здоровья Ниши . -2-е изд., испр.
Выходные данные : М.: Совет. спорт, 2002
Колич.характеристики :300, [4] с.: рис.
Серия: Система здоровья Ниши
Примечания : Прил.: с. 270-300
ISBN, Цена 5-85009-756-2: 20.00 грн
УДК : 615.85
ББК : 53.59
Предметные рубрики: Нетрадиційна медицина
Географич. рубрики:
Аннотация: Практическое руководство к действию по мобилизации собственных ресурсов организма в его борьбе с таким страшным недугом, как рак.
Экземпляры :АБ(1)
Свободны : АБ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.1(075.8)/Н90
Автор(ы) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Заглавие : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Х.: Світ Книг, 2013
Колич.характеристики :560 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примечания : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Цена 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Харчування
Нутриціологія-- Харчові продукти-- Використання
Географич. рубрики:
Аннотация: Теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.3/Ж73
Автор(ы) : Шильман, Лев Залманович, Сімакова, Інна Володимирівна, Камсуліна, Наталія Валеріївна, Федак, Наталія Василівна
Заглавие : Жири у виробництві харчової продукції : монографія
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2016
Колич.характеристики :277, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Сумський національний аграрний університет, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Національний університет харчових технологій, Економічний університет у Вроцлаві
Примечания : Л-ра: с. 260-277. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-966-680-782-6: 135.00 грн
УДК : 664.3
ББК : 35.782
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Виробництво-- Дослідження
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): харчування людини--питание человека--асортимент продуктів--ассортимент продуктов--показники якості--показатели качества--збагачення олій--обогащение масла--зміни жирів--изменения жиров--термічна обробка--термическая обработка--очищення жирів--очищение жиров--методика побудови номограми--методика построения номограмм--кулінарна продукція--кулинарная продукция--технологія сосусів--технология соусов--технологія вершкового крему--технология сливочного крема--виробництво пісочного тіста--производство песочного теста
Аннотация: Результати наукових досліджень щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано їх зміни у процесі виготовлення продукції.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 51.230/М18
Автор(ы) : Малахов, Геннадий Петрович
Заглавие : Здоровое питание : авторский учеб.
Выходные данные : Санкт-Петербург: Комплект, 1997
Колич.характеристики :494 с.: ил.
Серия: В гармонии с собой
ISBN, Цена 5-7837-0022-3: 6.00 грн
ББК : 51.230
Предметные рубрики: Раціональне харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): здоровое питание--здорове харчування--воздействие пищи на человека--вплив їжі на людину--сочетание пищевых продуктов--поєднання харчових продуктів--правильное приготовление пищи--правильне приготування їжі--питание человека--харчування людини--пищеварительная система человека--травна система людини
Аннотация: Рассмотрены все вопросы, касающиеся питания и пищеварения.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВСМЛ(1), ВВ(2)
Свободны : ФОНД(2), ВСМЛ(1), ВВ(2)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)