Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=пищевые добавки<.>
Общее количество найденных документов : 29
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-29 
1.
57.32
О-87


    Отт, Валентина Дмитриевна.
    Смешанное и искусственное вскармливание детей грудного возраста [Текстььь] / В. Д. Отт, В. П. Мисник. - Киев : Здоров'я, 1987. - 64 с. : табл. - (Библиотечка матери и ребенка). - Прил.: с. 57-62. - 0.10 р.
ББК 57.32
Рубрики: Новонароджені--Штучне годування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
рациональное питание ребенка -- раціональне харчування дитини -- питание новорожденных -- харчування новонародженних -- смішанне годування -- штучне годування -- грудное молоко -- грудне молоко -- пищевые добавки -- харчові добавки
Аннотация: Представлены сведения о методах смешанного и искусственного вскармливания детей грудного возраста.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мисник, Валентина Петровна
Экземпляры всего: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Найти похожие

2.
615.8
М22


    Мамченко, Галина Федоровна.
    Жизнь и лечение по законам природы. Натуропатия, фитотерапия, гомеопатия [] : руководство по самооздоровлению / Г. Ф. Мамченко. - Киев : Здоров'я, 1999. - 436 с. - Лит.: с. 431-432. - ISBN 5-311-00935-7 : 4.00 грн
УДК
ББК 53.525 + 53.591
Рубрики: Фітотерапія--Популярні видання
   Гомеопатія--Популярні видання

   
фывфывфыв:
биоритмы -- біоритми -- экология человека -- екологія людини -- типология личности -- типологія особистості -- заболевание человека -- захворювання людини -- предболезнь -- передхвороба -- натуропатия -- натуропатія -- оздоровление организма -- оздоровлення організму -- психоневрология -- психоневрологія -- лечебные программы -- лікувальні програми -- пищевые добавки -- харчові добавки -- гомеопатия -- гомеопатія
Аннотация: Освещены основные предпосылки формирования болезней человека. Разработаны комплексные дифференциальные схемы гомеопатического самолечения.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 6
ВВ (3), АБ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (3), АБ (1), ФОНД (2)
Найти похожие

3.
51.23
Г 12


    Габович, Рафаил Давидович.
    Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ [] / Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. - Киев : Здоров'я, 1987. - 248 с. - Лит.: с. 239-245. - Предм. указ.: с. 246. -
ББК 51.23
Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Нормативно-виробничі видання
   Харчові продукти--Гігієнічна оцінка--Нормативно-виробничі видання

фывфывфыв:
продукты питания -- гигиена питания -- гігієна харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки -- химия и продукты питания -- хімія і харчові продукти -- вредные химические вещества -- шкідливі хімічні речовини -- загрязнение продуктов питания -- забруднення харчових продуктів
Аннотация: Изложены гигиенические принципы нормирования химических примесей в пищевых продуктах.


Доп.точки доступа:
Припутина, Лидия Степановна
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
28.072
Х46


   
    Хімія харчування [] : метод. матеріали / [упоряд.: О. Каретникова, Г. Мальченко ; редрада: Г. Мальченко та ін.]. - К. : Ред. загальнопед. газет, 2005. - 128 с. : рис., табл. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 966-8651-32-4 : 4.42 грн
ББК 28.072
Рубрики: Харчування--Ферменти--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
хімія травлення -- химия пищеварения -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- жири -- жиры -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки -- штучна їжа -- искусственная пища -- токсичні метали -- токсические металлы
Аннотация: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

5.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текстььь] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
фывфывфыв:
продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии
Аннотация: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

6.
504
Ш49


    Шеремета, Володимир.
    Екологічний дороговказ [] : маленькі поради для великих змін / Володимир Шеремета ; Бюро Києво-Галиц. Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екол. - 2-ге вид., випр. і допов. - К. ; Івано-Франківськ ; Дрогобич : Коло, 2014. - 183, [1] с. : іл. - Л-ра: с. 182. - ISBN 978-617-642-156-6 : 10.00 грн
УДК
ББК 20.1
Рубрики: Охорона природи--Популярні видання
   
фывфывфыв:
екологічні поради -- экологические советы -- екологія та здоров'я -- экология и здоровье -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологія освітлення -- экология освещения -- теплозбереження -- теплосбережения -- раціональне харчування -- рациональное питание
Аннотация: [Наведено поради, як раціонально та ощадливо використовувати енергетичні ресурси та інші природні дари Творця].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бюро Києво-Галицького Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екології
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

7.
641.1(075.8)
Н90


   
    Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Аннотация: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

8.
36.97
Т38


   
    Технология крупяных концентратов [] / [В. Н. Гуляев и др.] ; под ред. В. Н. Гуляева. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 200 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - ISBN 5-10-000898-9 : 0.75 р.
ББК 36.97
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Крупи--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
мукомольно-крупяные производства -- крупы -- нетрадиционные виды крупяного сырья -- нетрадиційні види круп'яної сировини -- жиры -- жири -- пищевые добавки -- харчові добавки -- варено-сушеные крупы -- варено-сушені крупи -- сушеное мясо -- сушене м'ясо -- концентраты первых блюд -- концентрати перших страв -- концентраты вторых блюд -- концентрати других страв -- пюреобразные концентраты -- пюреподібні концентрати -- упаковочные материалы -- пакувальні матеріали
Аннотация: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кондратьев, Владимир Иванович; Роенко, Татьяна Федоровна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.
641.1:664
Д 79


    Дубцов, Георгий Георгиевич.
    Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции [] : учеб. пособие / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. - Москва : Мастерство, 2002. - 240 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с. 232. - ISBN 5-294-00010-5 : 15.80 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарні вироби--Якість--Навчальні видання
   Кондитерські вироби--Якість--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
кулинарные изделия -- кондитерские изделия -- показатели качества продукции -- показники якості продукції -- безопасность пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- пищевые добавки -- харчові добавки -- сахарные кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- качество кондитерского сырья -- якість кондитерської сировини -- пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- хранение кондитерской продукции -- зберігання кондитерської продукції
Аннотация: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сиданова, Муся Юрьевна; Кузнецова, Людмила Семеновна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

10.


   
    Научные основы процесса синерезиса в мясных продуктах [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 11. - С. 42-43 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Харчові домішки
фывфывфыв:
мясное производство -- пищевые добавки -- гидрофильные коллоиды -- гідрофільні колоїди

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

11.
663.05
Б 90


    Булдаков, А. С.
    Пищевые добавки [] : справочник / А. С. Булдаков. - Санкт-Петербург : Ut, 1996. - 240 с. : табл. - ISBN 5-7443-0023-6 : 3.39 грн
УДК
ББК 36.98я2
Рубрики: Харчові домішки--Застосування--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
пищевые добавки -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових домішок -- вредные вещества пищи -- шкідливі речовини їжі -- токсикометрия пищевых добавок -- токсикометрія харчових домішок -- улучшители консистенции -- поліпшувачі консистенції -- пищевые красители -- харчові барвники -- ароматизаторы -- ароматизатори -- пряности -- пряності -- вкусовые вещества -- смакові речовини -- консерванты -- консерванти -- антибиотики -- антибіотики -- антиоксиданты -- антиоксиданти -- ускорители технологических процессов -- прискорювачі технологічних процесів -- фиксаторы миоглобина -- фіксатори міоглобіну -- технологические добавки -- технологічні домішки -- список Е-номеров пищевых добавок -- список Є-номерів харчових домішок
Аннотация: Рассматриваются проблемы применения пищевых добавок в связи со здоровьем человека, классификация, принятая в Европейском сообществе, полный перечень наименований разрешенных и запрещенных к применению.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
641.1:547
С46


    Скурихин, Игорь Михайлович.
    Все о пище с точки зрения химика [] / И. М. Скурихин, А. П. Нечаев. - Москва : Высш. шк., 1991. - 288 с. : рис., табл. - Прил.: с. 213-285. - Лит.: с. 286. - ISBN 5-06-000673-5 : 2.70 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові виробництва--Хімічні процеси--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
белковые вещества -- білкові речовини -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевые добавки -- харчові добавки -- природные токсиканты -- природні токсиканти -- загрязнители пищи -- забруднювачі їжі -- пищевая аллергия -- харчова алергія -- химия пищевых производств -- хімія харчових виробництв -- химия пищеварения -- хімія травлення -- рациональное питание -- раціональне харчування
Аннотация: Рассмотрены основные химические компоненты пищевых продуктов, даны сведения о химических процессах при получении основных пищевых продуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Нечаев, Алексей Петрович
Экземпляры всего: 4
ВВ (1), БГ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), БГ (1), ФОНД (2)
Найти похожие

13.


   
    "Ароматные секреты" [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 8. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Харчові домішки
фывфывфыв:
пищевые добавки -- харчові добавки -- вкусовые добавки -- смакові добавки -- ароматные инновации -- ароматні інновації

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

14.
637.142.2
С31


    Сенкевич, Т.
    Молочная сыворотка: переработка и использование в агропромышленном комплексе [] = Molke und molke verwertung / Т. Сенкевич, К.-Л. Ридель ; пер. с нем. Н. А. Эпштейна ; под ред. и с предисл. Н. Н. Липатова. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 270 с. : рис., табл. - Лит.: с. 250-263. - Предм. указ.: с. 264-267. - ISBN 5-10-001269-2 : 1.50 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочні продукти--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
молочные продукты -- использование молочной сыворотки -- використання молочної сироватки -- виды молочной сыворотки -- види молочної сироватки -- состав молочной сыворотки -- склад молочної сироватки -- пищевая сыворотка -- харчова сироватка -- кормовая сыворотка -- кормова сироватка -- сушка сыворотки -- сушіння сироватки -- белок сыворотки -- білок сироватки -- пищевые добавки -- харчові добавки
Аннотация: Биологическая ценность молочной сыворотки и ее использование в пищевых и кормовых целях.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ридель, К.-Л.; Эпштейн, Н. А. \пер.\; Липатов, Н. Н. \ред., авт. предисл.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

15.
663.059:621.798
З-17


    Зайчик, Цалерий Рувимович.
    Машины для фасования пищевых жидкостей в бутылки [] / Ц. Р. Зайчик, В. А. Трунов, В. К. Яшин ; [ред. Е. Н. Соколова]. - Москва : Агропромиздат, 1998. - 238 с. : рис. - Прил.: с. 229-236. - Лит.: с. 237-238. - ISBN 5-10-000930-6 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.818-5
Рубрики: Харчова промисловість--Обладнання--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
харчові добавки -- пищевые добавки -- пищевые жидкости -- харчові рідини -- фасовочные машины для пива -- фасувальні машини для пива -- механизмы фасовочных машин -- механізми фасувальних машин -- ремонт фасовочных машин -- ремонт фасувальних машин -- фасовочные машины для безалкогольных напитков -- фасувальні машини для безалкогольних напоїв -- дозировочные машины -- дозувальні машини -- фасовочные машины для растительных масел -- фасувальні машини для рослинних олій -- фасовочные машины для уксуса -- фасувальні машини для оцту -- фасовочные машины для парфюмерно-косметических жидкостей -- фасувальні машини для парфюмерно-косметичних рідин -- фасувальні машини для соків -- фасувальні машини для соків -- фасовочные машины для вин -- фасувальні машини для вина
Аннотация: Монтаж, эксплуатация, ремонт, требования техники безопасности к фасовочным машинам, сведения о плотности пищевых жидкостей необходимых для расчета фасовочных машин.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Трунов, Владимир Александрович; Яшин, Вадим Константинович; Соколова, Е. Н. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

16.
613(075)
Ч44


    Чепига, Михайло Петрович.
    Стимуляція здоров'я та інтелекту [] / М. П. Чепига, С. М. Чепига. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Знання, 2006. - 348 с. : мал. - Дод.: с. 321-329. - Л-ра: с. 332-346. - ISBN 966-346-066-0 : 57.80 грн
УДК
ББК 51я73
Рубрики: Охорона здоров'я--Популярні видання
   
фывфывфыв:
музика в навчанні -- музыка в обучении -- здоров'я людини -- здоровье человека -- музикотерапія -- музыкотерапия -- інтелект -- интеллект -- лікувальні звуки -- лечебные звуки -- ароматерапія -- ароматерапия -- ефірні олії -- эфирные масла -- енергоінформаційний обмін -- энергоинформационный обмен -- біоенергетичний вампіризм -- биоэнергетический вампиризм -- біополе людини -- биополе человека -- чакри -- чакры -- енергетика житла -- энергетика жилья -- біоенергетичні резонатори -- биоэнергетические резонаторы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- колір в інтер'єрі -- цвет в интерьере
Аннотация: Вперше комплексно висвітлюється проблема оздоровленя людини, стимулюючого впливу на навчання і працездатність енергетики музики, запахів, кольорів, довкілля.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Чепига, Світлана Михайлівна
Экземпляры всего: 2
ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

17.
366.436/438(477)(094.5)
У45


   Україна. Закони.

   
    Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" [] : за станом на 20 берез. 2003 р. / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2003. - 22 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-219-1 : 01.83 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304.3
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   Харчова промисловість--Україна--Керівні й законодавчі матеріали

   
фывфывфыв:
безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- сертифікація харчових продуктів -- сертификация пищевых продуктов -- спеціальні харчові продукти -- специальные пищевые продукты -- біологічно-активні добавки -- биологически-активные добавки -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- супутні матеріали -- сопутствующие товары -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчова цінність продукту -- пищевая ценность продукта -- продовольча продукція -- продовольственная продукция -- фальсифікована продовольча продукція -- фальсифицированная продовольственная продукция -- неякісна продовольча продукція -- некачественная продовольственная продукция -- небезпечна продовольча продукція -- небезопасная продовольственная продукция -- санітарно-епідеміологічний сертифікат -- санитарно-эпидемиологический сертификат -- знищення харчових продуктів -- уничтожение пищевых продуктов -- якість харчового продукту -- качество пищевого продукта -- сертифікат відповідності -- сертификат соответствия -- нові харчові продукти -- новые пищевые продукты -- маркування харчових продуктів -- маркировка пищевых продуктов -- реклама харчових продуктів -- реклама пищевых продуктов
Аннотация: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Верховна Рада України
Экземпляры всего: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Найти похожие

18.
619(477)
У45


   Україна. Закони.

   
    Закони України "Про ветеринарну медицину" [] ; Про відповідальність підприємст, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину : (за станом на 25 січ. 2000 р.) / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2000. - 44 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-031-8 : 01.47 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304
Рубрики: Ветеринарія--Правове регулювання--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   
фывфывфыв:
ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождения -- захист тварин -- защита животных -- епізоотія -- эпизоотия -- карантин профілактичний -- карантин профилактический -- карантин тварин -- карантин животных -- рослинні корми -- растительные корма -- корми тваринного походження -- корма животного происхождения -- кормові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- тварини -- животные -- фармакопея -- ветеринарні норми -- ветеринарные нормы -- ветеринарний контроль -- ветеринарный контроль -- карантинные болезни животных -- карантинні хвороби тварин -- протиепізоотичні заходи -- противоэпизоотические мероприятия
Аннотация: Ці Закони визначають загальні правові, організаційні та фінансові основи ветеринарної медицини, вимоги щодо ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Верховна Рада України
Экземпляры всего: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Найти похожие

19.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текстььь] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X.
   Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы
Аннотация: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.
Экземпляры всего: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Найти похожие

20.
664.8.047
С 53


    Снежкин, Ю. Ф.
    Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
УДК
ББК 36.816
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології
   
фывфывфыв:
вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьесые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки
Аннотация: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 1-20    21-29 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)