Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=пищевые инфекции<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075)/Е 45
Автор(ы) : Барановський М.М., Білявський Г.О., Власенко О.В., Мороз Л.В.
Заглавие : Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Київ: Лібра, 2006
Колич.характеристики :304 с.: табл., рис.
Примечания : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Цена 966-7035-77-8: 45.50, 054.00, 50.00, грн
УДК : 613.2(075) + 504.75(075)
ББК : 51.23я73 + 28.08я73
Предметные рубрики: Гігіена харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.
Экземпляры : всего : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 579.67(075.8)/М 59
Автор(ы) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Заглавие : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Выходные данные : К.: Кондор, 2009
Колич.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примечания : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Цена 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметные рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Аннотация: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Свободны : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 579.64(075)/Е 60
Автор(ы) : Емцев, Всеволод Тихонович, Шильникова, Викторина Кузьминична
Заглавие : Микробиология : учеб. для учащ. средних учеб. заведений
Выходные данные : М.: Агропромиздат, 1990
Колич.характеристики :191 с.: рис., табл.
Серия: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примечания : Лит.: с. 187. - Предм. указ.: с. 188-189
ISBN, Цена 5-10-000611-0: 1.80, 1.40, грн
УДК : 579.64(075)
ББК : 40.5я723
Предметные рубрики: Мікробіологія
Сільськогосподарська мікробіологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Основы общей и сельскохозяйственной микробиологии.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(2)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.1(075)/М 89
Автор(ы) : Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна
Заглавие : Микробиология : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов . -5-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Экономика, 1985
Колич.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примечания : Предм. указ.: с. 252-254
Цена : 1.00 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Мікроорганізми-- Мікробіологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): морфология микроорганизмов--морфологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--фізіологія мікроорганізмів--влияние факторов на микроорганизмы--вплив факторів на мікроорганізми--анаэробные процессы--анаеробні процеси--аэробные процессы--аеробні процеси--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--пищевые инфекции--харчові отруєння--пищевые отравления--харчові інфекції--профилактика пищевых отравлений--профілактика харчових отруєнь--микробиология воздуха--мікробіологія повітря--микробиология почвы--мікробіологія грунту--микробиология воды--мікробіологія води--микробиология пищевых продуктов--мікробіологія харчових продуктів
Аннотация: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания.
Экземпляры : всего : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6:579(075)/М 28
Автор(ы) : Мармузова, Людмила Викторовна
Заглавие : Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий : учеб. пособие
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1989
Колич.характеристики :143 с.: рис.
Серия: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примечания : Лит.: с. 136. - Предм. указ.: с. 137-140
ISBN, Цена 5-10-000198-4: 0.20 р.
УДК : 664.6:579(075)
ББК : 36.83я722
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): микрофлора пшеничного теста--мікрофлора пшеничного тіста--микрофлора ржаного теста--мікрофлора житнього тіста--пищевые инфекции--харчові інфекції--пищевые отравления--харчові отруєння--гигиена труда--гігієна праці--санитарно-гигиенический режим хлебопекарного производства--санітарно-гігієнічний режим хлібопекарного виробництв
Аннотация: Вопросы общей микробиологии, микробиологии хлебобулочных и мучных кондитерских изделий.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)