Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=пищевые отравления<.>
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 21
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/Г46
Автор(ы) : Ципріян В. І., Ванханен В. Д., Ванханен В. В., Смолянський Б. Л.
Заглавие : Гігієна харчування з основами нутриціології : [підручник
Выходные данные : Киъв: Здоров'я, 1999
Колич.характеристики :566, [2] с.: схеми, табл.
Примечания : Бібліогр. в кінці глав
ISBN, Цена 5-311-01159-9: 36.42, 23.00, 36.42, грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Гігієна харчування
Раціональне харчування
Аннотация: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Свободны : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075)/Б 40
Заглавие : Безпека харчування: сучасні проблеми : навч. посібник
Выходные данные : Чернівці: Книги-XXI, 2005
Колич.характеристики :456 с.: табл.
ISBN, Цена 966-8653-25-4: 090.00, 072.00, грн
УДК : 613.2(075)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики:
Раціональне харчування
Діти-- Харчування
Харчові продукти-- Безпека
Географич. рубрики:
Аннотация: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075)/Е 45
Автор(ы) : Барановський М.М., Білявський Г.О., Власенко О.В., Мороз Л.В.
Заглавие : Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Київ: Лібра, 2006
Колич.характеристики :304 с.: табл., рис.
Примечания : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Цена 966-7035-77-8: 45.50, 054.00, 50.00, грн
УДК : 613.2(075) + 504.75(075)
ББК : 51.23я73 + 28.08я73
Предметные рубрики: Гігіена харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.
Экземпляры : всего : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/П 12
Автор(ы) : Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Заглавие : Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2007
Колич.характеристики :441 с
Примечания : Л-ра: с. 438-440
ISBN, Цена 978-966-680-347-7: 095.30, 052.00, грн
УДК : 613.2(075.8) + 577(075.8)
ББК : 51.23я73 + 28.072я73
Предметные рубрики: Гігієна харчування-- Харчові продукти-- Безпека
Географич. рубрики:
Аннотация: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/В80
Автор(ы) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Заглавие : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Выходные данные : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Колич.характеристики :500 с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Цена 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметные рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Аннотация: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Экземпляры :ВСМЛ(1)
Свободны : ВСМЛ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 579.67(075.8)/М 59
Автор(ы) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Заглавие : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Выходные данные : К.: Кондор, 2009
Колич.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примечания : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Цена 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметные рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Аннотация: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Свободны : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Найти похожие

7.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/Г46
Автор(ы) : Ципріян, Віктор Іванович, Матасар, Ігнат Тимофійович, Слободкін, Валерій Іванович, Козярін І. П.
Заглавие : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 2
Выходные данные : К.: Медицина, 2007 - 2007
Колич.характеристики :544 с.: табл.
Примечания : Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543
ISBN, Цена 966-8144-03-1: 153.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Харчові продукти-- Якість
Географич. рубрики:
Аннотация: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.
Экземпляры : всего : ФОНД(2)
Свободны : ФОНД(2)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/W26
Автор(ы) : Wardlaw, Gordon M., Insel, Paul M.
Заглавие : Perspectives in Nutrition . -3rd ed.
Выходные данные : St. Louis; Baltimore; Boston: Mosby, 1995
Колич.характеристики :[989] p. pag. var.: ill.
Примечания : ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Цена 0-8151-9072-7: 060.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметные рубрики: Харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: The text discusses some of the most interesting and important elements of nutrition and food consumption to help you understand both how your body works and how your food choices affect your health.
Экземпляры :ІН(1)
Свободны : ІН(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613(075.8)/І-21
Автор(ы) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Заглавие : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2010
Колич.характеристики :400 с
Примечания : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Цена 978-966-680-482-5: 87.00, 84.00, 120.00, грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметные рубрики: Санітарія-- Гігієна
Ресторанна справа
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Экземпляры : всего : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 579.64(075)/Е 60
Автор(ы) : Емцев, Всеволод Тихонович, Шильникова, Викторина Кузьминична
Заглавие : Микробиология : учеб. для учащ. средних учеб. заведений
Выходные данные : М.: Агропромиздат, 1990
Колич.характеристики :191 с.: рис., табл.
Серия: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примечания : Лит.: с. 187. - Предм. указ.: с. 188-189
ISBN, Цена 5-10-000611-0: 1.80, 1.40, грн
УДК : 579.64(075)
ББК : 40.5я723
Предметные рубрики: Мікробіологія
Сільськогосподарська мікробіологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Основы общей и сельскохозяйственной микробиологии.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(2)
Найти похожие

11.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 504.75(075.8)/К56
Автор(ы) : Ковжога, Сергій Олексійович, Малько, Олександр Дмитрович, Полєжаєв, Анатолій Миколайович
Заглавие : Безпека життєдіяльності : навч. посібник
Выходные данные : Х.: Право, 2012
Колич.характеристики :299, [5] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 287-295. - Л-ра: с. 296
ISBN, Цена 978-966-458-389-0: 50.00 грн
УДК : 504.75(075.8)
ББК : 20.7я73
Предметные рубрики: Безпека життєдіяльності
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): людина-навколишнє середовище--человек-окружающая среда--небезпеки навколишнього середовища--опасности окружающей среды--надзвичайні ситуації--чрезвычайные ситуации--вплив вібрації--влияние вибрации--вплив шуму--влияние шума--вплив тиску--влияние давления--радіація--радиация--випромінювання--излучение--хімічне забруднення--химические загрязнения--харчові отруєння--пищевые отравления--тектонічні небезпеки--тектонические катастрофы--топологічні небезпеки--топологические катастрофы--метереологічні небезпеки--метереологические катастрофы--техногенні небезпеки--техногенные катастрофы--воєнні небезпеки--военные опасности--соціально-політичні небезпеки--социально-политические опасности--екологічні небезпеки--экологические катастрофы--засоби колективного захисту--средства коллективной защиты--засоби індивідуального захисту--средства индивидуальной защиты--навчання населення в умовах надзвичайних ситуацій--обучение населения в условиях чрезвычайных ситуаций
Аннотация: З позицій системного підходу викладено положення дисципліни "Безпека життєдіяльності".
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

12.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613(075.8)/І-21
Автор(ы) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Заглавие : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2012
Колич.характеристики :398, [1] с.: табл.
Примечания : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Цена 978-966-680-482-5: 85.00 грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметные рубрики: Санітарія-- Гігієна
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

13.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.287/В19
Автор(ы) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Заглавие : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Выходные данные : М.: Агропромиздат, 1990
Колич.характеристики :303 с.: табл.
Примечания : Лит.: с. 299
ISBN, Цена 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметные рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Аннотация: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

14.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 616.083.98(075.8)/М42
Автор(ы) : Зозуля І. С., Вершигора А. В., Боброва В. І., Абизов Р. А.
Заглавие : Медицина невідкладних станів. Швидка і невідкладна медична допомога : підручник для вищ. мед. навч. закл.
Выходные данные : К.: Медицина, 2012
Колич.характеристики :727, [1] с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 724-727. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-617-505-107-8: 158.00, 175.00, 210.00, грн
УДК : 616.083.98(075.8)
ББК : 51.12я73
Предметные рубрики: Невідкладна терапія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): швидка медична допомога--скорая медицинская помощь--серцево-легенева реанімація--сердечно-легочная реанимация--кардіологія--кардиология--невідкладна хірургія--неотложная хирургия--щелепно-лицева хірургія--челюстно-лицевая хирургия--терапевтична стоматологія--терапевтическая стоматология--невідкладні стани у невропатології--неотложные состояния в невропатологии--неотложные состояния в офтальмологии--невідкладні стани в офтальмології--терапевтична стоматологія--терапевтическая стоматология--щелепно-лицева хірургія--челюстно-лицевая хирургия--пищевые отравления--харчові отруєння--кома (мед.)--опіки--ожоги--гострі отруєння--острые отравления
Аннотация: Висвітлено нові методи, способи і технології в діагностиці й наданні швидкої та невідкладної медичної допомоги в хірургії, терапії, кардіології, неврології, стоматології та ін.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Свободны : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Найти похожие

15.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 51.230я2/П58
Автор(ы) : Столмакова, Анна Ивановна, Мартынюк, Иван Онуфриевич, Штабский, Борис Михайлович, Выговский, Владимир Павлович
Заглавие : Популярно о питании
Выходные данные : Киев: Здоровья, 1989
Колич.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примечания : Прил.: с. 216-256. - Предм. указ.: с. 257-265. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 5-311-00362-6: 3.00 р.
ББК : 51.230я2 + 53.51я2
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Дієти
Географич. рубрики:
Аннотация: Изложены принципы рационального, профилактического и диетического питания в зависимости от характера труда и отдыха, климатических и географических условий жизни, возраста, пола, роста, массы тела, состояния здоровья.
Экземпляры : всего : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

16.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.1(075)/Ж41
Автор(ы) : Жвирблянская, Адельгейда Юльевна, Бакушинская, Ольга Анатольевна
Заглавие : Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Колич.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серия: Для кадров массовых профессий
Примечания : Лит.: с. 309
Цена : 0.65 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я72
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): микроорганизмы в природе--мікроорганізми в природі--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--санитарная бактериология--санітарна бактеріологія--санитарная вирусология--санітарна вірусологія--пищевые отравления--харчові отруєння--гельминтозы--гельмінтози--дезинфекция--дезинфекція--дезинсекция--дезинсекція--дератизация--дератизація--микробиология сырья--мікробіологія сировини--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарного виробництва--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология сахарного производства--мікробіологія цукрового виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология пивоваренного производства--мікробіологія пивоваріння--микробиология производства безалкогольных напитков--мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв--микробиология винодельческого производства--мікробіологія виноробного виробництва--микробиология спиртового производства--мікробіологія спиртового виробництва--микробиология ликерно-водочного производства--мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва--микробиология крахмало-патокового производства--мікробіологія крахмало-патокового виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология рыбоперерабатывающего производства--мікробіологія рибопереробного виробництва--микробиология производства растительных жиров--мікробіологія виробництва рослинних жирів--микробиология животных жиров--мікробіологія тваринних жирів--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология соления--мікробіологія соління і квашення овочів--микробиология квашения овощей--мікробіологія квашення овочів--микробиология чайного производства--мікробіологія чайного виробництва--микробиология табачно-махорочного производства--мікробіологія тютюно-махоркового виробництва--микробиология парфюмерно-косметического производства--мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва
Аннотация: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

17.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.1(075)/М 89
Автор(ы) : Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна
Заглавие : Микробиология : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов . -5-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Экономика, 1985
Колич.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примечания : Предм. указ.: с. 252-254
Цена : 1.00 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Мікроорганізми-- Мікробіологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): морфология микроорганизмов--морфологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--фізіологія мікроорганізмів--влияние факторов на микроорганизмы--вплив факторів на мікроорганізми--анаэробные процессы--анаеробні процеси--аэробные процессы--аеробні процеси--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--пищевые инфекции--харчові отруєння--пищевые отравления--харчові інфекції--профилактика пищевых отравлений--профілактика харчових отруєнь--микробиология воздуха--мікробіологія повітря--микробиология почвы--мікробіологія грунту--микробиология воды--мікробіологія води--микробиология пищевых продуктов--мікробіологія харчових продуктів
Аннотация: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания.
Экземпляры : всего : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

18.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6:579(075)/М 28
Автор(ы) : Мармузова, Людмила Викторовна
Заглавие : Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий : учеб. пособие
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1989
Колич.характеристики :143 с.: рис.
Серия: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примечания : Лит.: с. 136. - Предм. указ.: с. 137-140
ISBN, Цена 5-10-000198-4: 0.20 р.
УДК : 664.6:579(075)
ББК : 36.83я722
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): микрофлора пшеничного теста--мікрофлора пшеничного тіста--микрофлора ржаного теста--мікрофлора житнього тіста--пищевые инфекции--харчові інфекції--пищевые отравления--харчові отруєння--гигиена труда--гігієна праці--санитарно-гигиенический режим хлебопекарного производства--санітарно-гігієнічний режим хлібопекарного виробництв
Аннотация: Вопросы общей микробиологии, микробиологии хлебобулочных и мучных кондитерских изделий.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

19.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5.055/К72
Автор(ы) : Костенко, Юрий Григорьевич, Нецепляев, Сергей Владимирович, Гончарова, Лариса Аркадьевна
Заглавие : Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1991
Колич.характеристики :176 с.: рис.
Серия: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примечания : Лит.: с. 174
ISBN, Цена 5-10-001725-2: 1.00 крб.
УДК : 637.5.055
ББК : 36.92я722
Предметные рубрики: М'ясне виробництво-- Мікробіологія
М'ясне виробництво-- Санітарія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мясное производство--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология птицепродуктов--мікробіологія птахопродуктів--инфекционные болезни животных--інфекційні хвороби тварин--санитарная оценка--санітарна оцінка--инвазионные болезни животных--інвазійні хвороби тварин--пищевые отравления--харчові отруєння--кишечные инфекции человека--кишкові інфекції людини--санитарный режим производства--санітарний режим виробництва--санитарно-гигиенические требования--санітарно-гігієнічні вимоги
Аннотация: Данные по санитарно-гигиеническим требованиям к предприятиям мясной и птицеперерабатывающей отрасли.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

20.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.09/З-14
Автор(ы) : Загаевский, Иосиф Станиславович
Заглавие : Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции
Выходные данные : Киев: Урожай, 1976
Колич.характеристики :160 с.: табл.
Примечания : Библиогр. в конце разд.
Цена : 0.66 р.
УДК : 636.09
ББК : 36.92я2
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мясные продукты--ветеринарно-санитарная экспертиза--мясо--м'ясо--ветеринарно-санитарный контроль--ветеринарно-санітарний контроль--экспертиза мяса--експертиза м'яса--пищевые отравления--харчові отруєння--санитарная обработка мяса--санітарна обробка м'яса
Аннотация: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

21.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 615.9/С28
Автор(ы) : Линг, Луис Дж., Кларк, Ричард Ф., Эриксон, Тимоти Б., Трестрейл ІІІ, Джон Х.
Заглавие : Секреты токсикологии : учеб. пособие
Параллельн. заглавия :Toxicology secrets
Выходные данные : М.: БИНОМ; СПб.: Диалект, 2006
Колич.характеристики :376 с.: ил.
Серия: Секреты медицины
Примечания : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 369-376.
ISBN, Цена 5-9518-0134-6 (БИНОМ): 59.00 грн.
УДК : 615.9
ББК : 52.84
Предметные рубрики: Токсикологія
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): история токсикологии--історія токсикології--токсидромы и признаки отравлений--токсидроми та ознаки отруєнь--пищевые отравления--харчові отруєння--растительные яды--рослинні отрути--отравления ядами животных--отруєння отрутами тварин--пестициды--пестициди--газы--гази--металлы--метали
Аннотация: В очередной книге из серии "Секреты медицины" в удобной для читателя форме вопрос-ответ освещены наиболее важные для врача проблемы токсикологии. Обсуждаются симптомы, методы лечения и прогноз отравлений различными лекарственными средствами, пищевыми продуктами, бытовыми и производственными химическими веществами, ядами растительного и животного происхождения. Отдельная глава посвящена токсикологическим аспектам использования широко распространенных в настоящее время биологически активных добавок к пище и фитопродуктов. Остается актуальной и опасность применения оружия массового поражения, в том числе биологического, рассмотренная в последнем разделе книги. Для токсикологов, врачей скорой помощи, терапевтов, педиатров, врачей общей практики, фармакологов, студентов медицинских учебных заведений.
Экземпляры :ВСМЛ(1)
Свободны : ВСМЛ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)