Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=пищевые продукты<.>
Общее количество найденных документов : 28
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-28 
1.

Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
2.

Гігієна харчування з основами нутриціології/В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - 1999
3.

Остапчук М. В. Система технологій/М. В. Остапчук, Л. В. Сердюк, Л. К. Овсянникова. - 2007
4.

Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді/[О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - 2005
5.

Мікробіологія та фізіологія харчування/В. Д. Малигіна [та ін.]. - 2009
6.

Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування/Н. М. Зубар. - 2010
7.

Блюда на пару/[сост. И. А. Михайлова]. - 2011
8.

Коренман Я. И. Практикум по аналитической химии: (оптические методы анализа)/Я. И. Коренман. - 1989
9.

Ткач В. П. Довідник з хімії/В. П. Ткач, А. І. Шаповалов. - 1980
10.

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 1. - 2013
11.

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 2. - 2013
12.

Генетично модифіковані організми (ГМО)/Всеукр. екол. ліга, Центр екол. освіти та інформації. - 2007
13.

Cheeses of the world/Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - 1993
14.

Бондаренко Г. Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку/Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. -К.:Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015,N N 5.-С.96 - 103
15.

Домарецкий В. А. Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья/В. А. Домарецкий. - 2015
16.

Бруннек Н. И. Доморачительным хозяевам/Н. И. Бруннек. - 1995
17.

Нецепляев С. В. Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения/С. В. Нецепляев, А. Я. Панкратов. - 1990
18.

Файвышевский М. Л. Переработка пищевой кости/М. Л. Файвышевский. - 1986
19.

Справочник по качеству продукции животноводства/под ред. П. П. Остапчука. - 1979
20.

Ковалев В. С. Промышленное производство продуктов питания из картофеля/В. С. Ковалев, В. И. Воронков. - 1987
 1-20    21-28 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)