Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=пищевые продукты<.>
Общее количество найденных документов : 28
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-28 
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.997/К 90
Заглавие : Кулинария
Выходные данные : Х.: Фолио, 2006
Колич.характеристики :320 с
Серия: Домашняя коллекция
ISBN, Цена 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/Г46
Автор(ы) : Ципріян В. І., Ванханен В. Д., Ванханен В. В., Смолянський Б. Л.
Заглавие : Гігієна харчування з основами нутриціології : [підручник
Выходные данные : Киъв: Здоров'я, 1999
Колич.характеристики :566, [2] с.: схеми, табл.
Примечания : Бібліогр. в кінці глав
ISBN, Цена 5-311-01159-9: 36.42, 23.00, 36.42, грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Гігієна харчування
Раціональне харчування
Аннотация: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Свободны : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 621.1(075)/О-76
Автор(ы) : Остапчук, Микола Васильович, Сердюк Л.В., Овсянникова Л.К.
Заглавие : Система технологій : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2007
Колич.характеристики :368 с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 363-365
ISBN, Цена 978-966-364-498-1: 043.20 грн
УДК : 621.1(075)
ББК : 30.6я73
Предметные рубрики: Загальна технологія-- Проекти
Технологія харчових виробництв-- Харчові продукти
Географич. рубрики:
Аннотация: Закономірності, перспективи розвитку та принципи керування технологічними процесами, оцінки якості розвитку технологій.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/К 89
Автор(ы) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Заглавие : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Выходные данные : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Колич.характеристики :128 с.: табл.
Серия: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примечания : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Цена 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Аннотация: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 579.67(075.8)/М 59
Автор(ы) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Заглавие : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Выходные данные : К.: Кондор, 2009
Колич.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примечания : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Цена 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметные рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Аннотация: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Свободны : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/З91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна
Заглавие : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Колич.характеристики :332 с.: табл., рис.
Примечания : Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330
ISBN, Цена 978-966-364-996-2: 96.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.56(031)/Б 71
Заглавие : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Выходные данные : М.: Эксмо, 2011
Колич.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серия: Кулинарное искусство
Примечания : Прил.: с. 430-451
ISBN, Цена 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметные рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географич. рубрики:
Аннотация: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 543.4/К 66
Автор(ы) : Коренман, Яков Израилевич
Заглавие : Практикум по аналитической химии: (оптические методы анализа) : учеб. пособие
Выходные данные : Воронеж: Изд-во Воронеж. ун-та, 1989
Колич.характеристики :228, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 222-225
ISBN, Цена 5-7455-0277-0: 0.45 р.
УДК : 543.4
ББК : 24.461.3
Предметные рубрики: Аналітична хімія-- Лабораторні роботи
Харчові продукти-- Хімічний аналіз
Аннотация: В соответствии с программой курса "Аналитическая химия" приводится описание лабораторных работ по фотометрическим, фотонефелометрическому, фототурбидиметрическому, фотофлуориметрическому, рефлактометрическому методам анализа пищевых продуктов.
Экземпляры : всего : ФОНД(2)
Свободны : ФОНД(2)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 54(03)/Т 48
Автор(ы) : Ткач, Василь Павлович, Шаповалов, Анатолій Іванович
Заглавие : Довідник з хімії
Выходные данные : К.: Рад. шк., 1980
Колич.характеристики :144 с.: мал., табл., іл.
Примечания : Дод.: с. 134-140. - Л-ра: с. 140
Цена : 0.65 р.
УДК : 54(03)
ББК : 24я2
Предметные рубрики: Хімія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): хімічні елементи--химические элементы--неорганічні речовини--неорганические вещества--розрахункові задачі--расчетные задачи--органічні сполуки--органические соединения--харчові продукти--пищевые продукты--хімічні виробництва--химические производства--мінеральні добрива--минеральные удобрения--мікродобрива--микроудобрения--хімічний посуд--химическая посуда--реактиви--реактивы
Аннотация: Хімічні терміни, поняття й закони, основні відомості про видатних хіміків, а також про будову і властивості атомів, молекул, речовин тощо.
Экземпляры : всего : ЧЗ(1), БГ(1), ФОНД(1)
Свободны : ЧЗ(1), БГ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 642.5:339(477)/П78
Заглавие : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. Вип. 1 (17) . ч. 1
Выходные данные : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Колич.характеристики :349, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примечания : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345
Цена : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметные рубрики: Установи громадського харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

11.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 642.5:339(477)/П78
Заглавие : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Выходные данные : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Колич.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примечания : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Цена : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметные рубрики: Установи громадського харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

12.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 504.75(477)/Г34
Заглавие : Генетично модифіковані організми (ГМО)
Выходные данные : К.: Аспект-Поліграф, 2007
Колич.характеристики :40 с
Коллективы : Всеукраїнська екологічна ліга, Центр екологічної освіти та інформації
Серия: Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги .
    Стан навколишнього середовища; № 7
Примечания : Л-ра в кінці ст.
Цена : 6.00 грн
УДК : 504.75(477)
ББК : 20.1(4УКР) + 20.7(4УКР)
Предметные рубрики: Охорона довкілля
Безпека життєдіяльності
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): біобезпека--биобезопасность--генетично змінені організми--генетически измененные организмы--генетично змінені рослини--генетически измененные растения--харчова сировина--пищевое сырье--харчові продукти--пищевые продукты
Аннотация: [Вплив генетично модифікованих організмів на харчову сировину та навколишне середовище.]
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

13.


    (Свободных экземпляров нет)
Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.3/C51
Автор(ы) : Nantet, Bernard, Rance, Patrick, Botkine, Francoise, Lyon, Ninette, Ribaut, Jeas Claude
Заглавие : Cheeses of the world
Выходные данные : New York: Rizzoli, 1993
Колич.характеристики :255 с
Примечания : Текст: англ. - Ind.: p. 254-255
Цена : 80000.00 крб
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметные рубрики: Сири-- Історія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): сыры--сироварство--сыроделие--французькі сири--французские сыры--харчові продукти--пищевые продукты--молочні продукти--молочные продукты
Аннотация: The book is about cheese in all its many glorious varieties. What it looks like, what it tastes like, where it comes from, what you should do with it and why, how to choose a cheese you'll like and how best to enjoy it. It gives you an in-depth understanding of the world of cheese - the science, the smells, the succulence.
Экземпляры :ІН(1)
Найти похожие

14.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена
Заглавие : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Место публикации : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936
Предметные рубрики: Кухня українська
Харчові продукти --Україна
Географич. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська
Житомирська область-- Харчові продукти
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления
Аннотация: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.
Найти похожие

15.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.87(075.8)/Д66
Автор(ы) : Домарецкий, Виталий Афанасьевич
Заглавие : Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья : учеб. пособие
Выходные данные : М.: ФОРУМ, 2015
Колич.характеристики :442, [2] с.: рис., табл.
Серия: Высшее образование
ISBN, Цена 978-5-91134-120-6: 156.00 грн
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.877я73
Предметные рубрики: Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географич. рубрики:
Аннотация: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

16.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 37.279/Б89
Автор(ы) : Бруннек, Нинель Ивановна
Заглавие : Доморачительным хозяевам
Выходные данные : Москва: Изд. дом "МСП", 1995
Колич.характеристики :381 с.: рис., табл.
ISBN, Цена 5-7150-0221-4: 460.000 крб
ББК : 37.279
Предметные рубрики: Домоведення
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): домоводство--пищевые продукты--харчові продукти--стирка изделий--прання виробів--чистка изделий--чистка виробів--крашение одежды--фарбування одягу--крашение пряжи--фарбування пряжі--уход за обувью--догляд за взуттям--ремонт квартиры--ремонт квартири--плетение из лозы--плетіння з лози--народное лечение--народне лікування
Аннотация: Освещаются различные аспекты основ домоводства, мастерства и ремесел, содержания домашних животных.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

17.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.1/.5.055/Н58
Автор(ы) : Нецепляев, Сергей Владимирович, Панкратов, Александр Яковлевич
Заглавие : Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1990
Колич.характеристики :223 с.: рис., табл.
Серия: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примечания : Лит.: с. 221
ISBN, Цена 5-10-001514-4: 0.40 р.
УДК : 637.1/.5.055
ББК : 36.92я73 + 36.95я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Лабораторні дослідження
Мікробіологія-- Харчові продукти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): пищевые производства--пищевые продукты--микробиология--лабораторная аппаратура--лабораторна апаратура--исследование молочных продуктов--дослідження молочних продуктів--исследование мяса--дослідження м'яса--колбасных изделий--ковбасних виробів--микробиология консервов--мікробіологія консервів--микробиология яиц--мікробіологія яєць--микробиология рыбы--мікробіологія риби
Аннотация: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

18.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.514.7/Ф17
Автор(ы) : Файвышевский, Михаил Львович
Заглавие : Переработка пищевой кости
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1986
Колич.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 174
Цена : 0.65 р.
УДК : 637.514.7
ББК : 36.929
Предметные рубрики: Харчові продукти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): пищевые продукты--мясокостные полуфабрикаты--м'ясокісткові напіфабрикати--костный пищевой жир--кістковий харчовий жир--пищевые костные бульоны--харчові кісткові бульйони--пищевые костные добавки--харчові кісткові добавки--безотходная переработка кости--безвідходна технологія переробки кісток
Аннотация: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

19.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.05(03)/С74
Заглавие : Справочник по качеству продукции животноводства
Выходные данные : Киев: Урожай, 1979
Колич.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примечания : Прил.: с. 305-314
Цена : 1.20 р.
УДК : 637.05(03)
ББК : 36.92я2
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): пищевые продукты--молоко--мясо крупного рогатого скота--м'ясо великої рогатої худоби--свинина--качество шерсти овец--якість вовни овець--качество овчин--якість овчини--качество смушков--якість смушку--овечье молоко--овече молоко--качество яиц--якість яєць--мясо птицы--м'ясо птиці--мясо кроликов--м'ясо кроликів--продукция рыбоводства--продукція рибництва--продукция пчеловодства--продукція бджолярства
Аннотация: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

20.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 635.21/К-56
Автор(ы) : Ковалев, Виктор Сергеевич, Воронков, Владимир Иванович
Заглавие : Промышленное производство продуктов питания из картофеля
Выходные данные : Киев: Урожай, 1987
Колич.характеристики :80 с.: рис., табл.
Примечания : Библиогр.: с. 79-80
Цена : 0.30 р.
УДК : 635.21
ББК : 36.97
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Картопля
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): пищевые продукты--картофель--производство картофелепродуктов--виробництво картоплепродуктів--тепловая обработка картофеля--теплова обробка картоплі--замораживание картофеля--заморожування картоплі--ассортимент картофелепродуктов--асортимент картоплепродуктів
Аннотация: Рассмотрена технология производства картофельных полуфабрикатов и готовых блюд.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(2)
Найти похожие

 1-20    21-28 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)