Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=предприятия общественного питания<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.46(477.85)/С83
Автор(ы) : Школа І. М., Вдовічен А. А., Ореховська Т. М., Корольчук О. П.
Заглавие : Стратегія розвитку підприємств невиробничої сфери регіону : навч. посібник
Выходные данные : Чернівці: Книги - XXI, 2008
Колич.характеристики :288 с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 272-278. - Дод.: с. 279-287
ISBN, Цена 978-966-2147-33-9: 040.00 грн
УДК : 338.46(477.85)
ББК : 65.9(4УКР-4ЧЕН)49
Предметные рубрики: Підприємства-- Невиробнича сфера --Чернівецька область
Географич. рубрики:
Аннотация: Визначено пріоритетні напрямки формування та функціонування структурних складових невиробничої сфери на прикладі Чернівецької області.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 657.1(075)/Б94
Автор(ы) : Бутинець, Франц Францович, Янчева, Ліана Миколаївна, Глущук, Олена Миколаївна, Остапчук, Тетяна Петрівна, Якименко, Сергій Ігоревич
Заглавие : Бухгалтерський облік у громадському харчуванні : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. спец. 7.050106 "Облік і аудит"
Выходные данные : Житомир: Рута, 2002
Колич.характеристики :440 с.: табл.
ISBN, Цена 966-8059-03-4: 27.50 грн
УДК : 657.1(075)
ББК : 65.052.242я73
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Бухгалтерський облік
Географич. рубрики:
Аннотация: Розкриваються суттєві питання організації роботи та обліку на підприємствах громадського харчування: патентування та ліцензування діяльності, особливості обліку та документування операцій, порядок ціноутворення та інше.
Экземпляры : всего : ЧЗ(1), ФОНД(4), ВВ(1)
Свободны : ЧЗ(1), ФОНД(4), ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.46(075.8)/М21
Автор(ы) : Мальська, Марта Пилипівна, Пандяк, Ігор Григорович, Занько, Юрій Степанович
Заглавие : Організація готельного обслуговування : підручник
Выходные данные : К.: Знання, 2011
Колич.характеристики :366, [2] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Львівський національний університет імені Івана Франка
Примечания : Л-ра: с. 294-299. - Дод.: с. 300-363
ISBN, Цена 978-966-346-810-5: 81.00 грн
УДК : 338.46(075.8)
ББК : 65.432я73
Предметные рубрики: Готельний бізнес
Географич. рубрики:
Аннотация: Систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)