Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=продукти тваринного походження<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619(477)/У45
Униф.заголовок формы :Україна. Закони.
Заглавие : Закони України "Про ветеринарну медицину" : (за станом на 25 січ. 2000 р.); Про відповідальність підприємст, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину . -Офіц. вид.
Выходные данные : Київ: Парлам. вид-во, 2000
Колич.характеристики :44 с
Коллективы : Верховна Рада України
Серия: Закони України
ISBN, Цена 966-611-031-8: 01.47 грн
УДК : 619(477)
ББК : 67.9(4УКР)304
Предметные рубрики: Ветеринарія-- Правове регулювання --Україна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ветеринарна медицина--ветеринарная медицина--ветеринарно-санітарна експертиза--ветеринарно-санитарная экспертиза--харчові продукти тваринного походження--пищевые продукты животного происхождения--захист тварин--защита животных--епізоотія--эпизоотия--карантин профілактичний--карантин профилактический--карантин тварин--карантин животных--рослинні корми --растительные корма--корми тваринного походження--корма животного происхождения--кормові добавки--пищевые добавки--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения--тварини--животные--фармакопея--ветеринарні норми--ветеринарные нормы--ветеринарний контроль--ветеринарный контроль--карантинные болезни животных--карантинні хвороби тварин--протиепізоотичні заходи--противоэпизоотические мероприятия
Аннотация: Ці Закони визначають загальні правові, організаційні та фінансові основи ветеринарної медицини, вимоги щодо ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля.
Экземпляры :БГ(1)
Свободны : БГ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.1(075.8)/Н90
Автор(ы) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Заглавие : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Х.: Світ Книг, 2013
Колич.характеристики :560 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примечания : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Цена 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Харчування
Нутриціологія-- Харчові продукти-- Використання
Географич. рубрики:
Аннотация: Теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641/642(075.8)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович
Заглавие : Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посібник
Выходные данные : К.: Кондор, 2016
Колич.характеристики :197, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 196-197
ISBN, Цена 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Технологічні процеси
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кулінарна обробка продуктів--кулинарная обработка продуктов--теплова обробка продуктів--тепловая обработка продуктов--жири харчових продуктів--жиры пищевых продуктов--білки харчових продуктів--белки пищевых продуктов--вуглеводи харчових продуктів--углеводы пищевых продуктов--вітаміни харчових продуктів--витамины пищевых продуктов--барвникові речовини плодів--красящие вещества плодов--смак продуктів--вкус продуктов--аромат продуктів--аромат продуктов--зберігання продуктів--сохранность продуктов--продукти рослинного походження--продукты растительного происхождения--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения
Аннотация: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641/642(075.8)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович
Заглавие : Теоретичні основи технології громадського харчування : загальна частина : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Кондор, 2015
Колич.характеристики :197, [1] с.: табл.
Примечания : Літ.: с. 196-197
ISBN, Цена 966-351-026-9: 100.00 грн
УДК : 641/642(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Громадське харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Тимошенко, Марина
Заглавие : Поводження з "відходами тваринництва" чи "побічними продуктами тваринного походження": що змінилося для підприємства
Место публикации : Экология предприятия: практ. изд. для спец. по эколог. безопасности. - К.: МедіаПро, 2018. - N 10. - С. 57-64: табл. (Шифр ekop/2018/10)
Предметные рубрики: Тваринництво-- Відходи --Україна
Побічні продукти харчової промисловості --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продукти тваринного походження--побічні продукти тваринного походження--утилізація побічних продуктів тваринництва
Найти похожие

6.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : Антибіотикорезистентність як явище, що може змінити наше життя: реалії України
Место публикации : Надзвичайна ситуація. - К.: Чорнобильінтерінформ, 2019. - N 10. - С. 44-47 (Шифр nasy/2019/10)
Предметные рубрики: Продовольча безпека --Україна
Антибіотики --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): державний моніторинг--залишки ветеринарних препаратів--продукти тваринного походження
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)