Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=производство продукции овцеводства<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636(075)/М34
Заглавие : Матеріали для самостійного вивчення технологій в тваринництві та рослинництві : [навч. посібник]
Выходные данные : Житомир: Волинь, 2012
Колич.характеристики :139, [1] с
Примечания : Л-ра в кінці ст.
ISBN, Цена 966-690-158-6: 25.00 грн
УДК : 636(075) + 633/635(075)
ББК : 45я73 + 42я73
Предметные рубрики: Тваринництво-- Технології
Рослинництво-- Технології
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--местные издания--виробництво молока--производство молока--виробництво яловичини--производство говядины--виробництво продукції свинарства--производство продукции свинарства--вирощування хутрових звірів--выращивание меховых зверей--виробництво продукції вівчарства--производство продукции овцеводства--виробництво продукції козівництва--производство продукции козеводства--продукція сільськогосподарської птиці--продукция сельскохозяйственной птицы--землеробство--земледелие--садівництво--садоводство--овочівництво--овощеводство--квіти--цветы
Аннотация: В матеріалах приведені основні відомості про виробничі процеси в тваринництві та рослинництві, висвітлені методи утримання, розведення і годівлі тварин, їх біологічні особливості, а також описані технологічні процеси під час організації робіт в рослинництві: на полях, в садах і тепличних господарствах.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.03/Т38
Автор(ы) : Бурлака В. А., Борщенко В. В., Микитюк В. М., Кривий М. М.
Заглавие : Технологія виробництва продукції тваринництва : курс лекцій
Выходные данные : Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2012
Колич.характеристики :168 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство аграрної політики і продовольства України, Житомирський національний агроекологічний університет
Примечания : Л-ра: с. 159-160. - Дод.: с. 161-167
Цена : 30.00 грн
УДК : 636.03
ББК : 46-6
Предметные рубрики: Сільськогосподарська продукція
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продукти харчування--продукты питания--анатомія сільськогосподарських тварин--анатомия сельскохозяйственных животных--фізіологія сільськогосподарських тварин--физиология сельскохозяйственных животных--розведення сільськогосподарських тварин--разведение сельскохозяйственных животных--поживність кормів--питательность кормов--живлення тварин--питание животных--норми годівлі--нормы кормления--кормова база--кормовая база--виробництво свинини--производство свинины--виробництво продукції вівчарства--производство продукции овцеводства--виробництво продукції птахівництва--производство продукции птицеводства
Аннотация: Сучасний підхід до вивчення тваринництва, як основного джерела продуктів харчування та перспективного розвитку цієї галузі.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)