Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=підприємства ресторанного господарства<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Герасименко В., Давиденко І.
Заглавие : Інтернет як засіб просування туристичних послуг
Место публикации : Маркетинг в Україні. - К.: Київський нац. економ. ун-т, 2009. - N 2. - С. 41-46. - ISSN 1606-3732 (Шифр mvuk/2009/2). - ISSN 1606-3732
Примечания : Л-ра в кінці ст.
Предметные рубрики: Інтернет- маркетинг
Туризм-- Туристичний бізнес
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/М84
Автор(ы) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Заглавие : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Выходные данные : К.: Ліра, 2012
Колич.характеристики :386, [2] с.: іл.
Примечания : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Цена 978-966-2609-12-7: 65.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 39.99я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.5(477)(075.8)/Б48
Автор(ы) : Березін, Олександр Вікторович, Карпенко Ю. В.
Заглавие : Управління ціноутворенням : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2013
Колич.характеристики :175, [1] с.: табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примечания : Л-ра: с. 170-175. - Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Цена 978-966-680-631-7: 55.00 грн
УДК : 338.5(477)(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)256я73
Предметные рубрики: Ціноутворення --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Висвітлюються актуальні питання управління ціноутворенням.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728
Автор(ы) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д.
Заглавие : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб.
Выходные данные : Харків: Світ книг, 2018
Колич.характеристики :287, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287
ISBN, Цена 978-966-2678-05-5: 90.00 грн
УДК : 642.5-054.6(100)(075.8)
ББК : 65.424.1(0)я73
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Гостинна індустрія-- Обслуговування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів
Аннотация: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)