Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Бердичівська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=ресторани<.>
Общее количество найденных документов : 72
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-60   61-72 
1.

Воробьева С.А. Деловой английский язык для ресторанного бизнеса/С.А. Воробьева. - 2006
2.

Готельне та ресторанне господарство Житомирщини. - 2007
3.

Natal'chenko A. Modern British Cooking/A. Natal'chenko // English Шкільний світ. -К.:Мосієнко М. В., 2008,N N 4.-С.17-19
4.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2008
5.

Готельне та ресторанне господарство Житомирщини/Голов. упр. статистики у Житомир. обл.. - 2008
6.

Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств Житомирської області у 2007 році/Голов. упр. статистики у Житомир. обл.. - 2008
7.

Солдатенков Д. В. Современный ресторан: новые форматы/Дмитрий Солдатенков. - 2006
8.

Світлична М.Л. Особливості ресторанного сервісу/М. Л. Світлична. - 2009
9.

Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства/В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2009
10.

Архипов В.В. Организация работы сомелье (все о вине в ресторане)/В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - 2009
11.

Готельне та ресторанне господарство Житомирщини/Голов. упр. статистики у Житомир. обл.. - 2009
12.

Андреева О. В. Английский язык для работников ресторанов/О. В. Андреева. - 2003
13.

Агабекян И. П. Английский для обслуживающего персонала/И. П. Агабекян. - 2007
14.

Кэннон Г. Как начать ресторанный бизнес/Г. Кэннон ; [пер. с англ. Ю. Бугровой]. - 2009
15.

Фоли Р. Как открыть бар для "чайников"/Р. Фоли, Х. Дизмор ; [пер. с англ. А. Н. Свирид]. - 2008
16.

Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства/В. В. Архіпов. - 2010
17.

Тарасенко І. І. Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне)/І. І. Тарасенко ; ред. О. В. Паніматченко. - 2010
18.

Хистова Л. М. Англійська мова туристичної індустрії/Любов Марківна Хистова, Вікторія Олександрівна Кравченко. - 2008
19.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства/[А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької. - 2012
20.

Архіпов В. В. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства/В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2012
21.

Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства/В. В. Архіпов. - 2012
22.

Сделано с любовью - история одного ресторана // 20 хвилин. -Житомир:Медіа Дім "РІА", 2014,N N 3(29 січ.).-С.7
23.

Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві/Г. В. Блакита [та ін.]. - 2014
24.

Мальська М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика)/М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич. - 2013
25.

Роздрібна торгівля Житомирської області/Держ. служба стат. України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл.. - 2014
26.

Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств області/Держ. служба стат. України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл.. - 2014
27.

Сім незабутніх вражень Бойківського краю/[авт. тексту: Н. Андріїшин та ін. ; фотогр.: Г. Яковенко та ін.. - 2014?]
28.

Дюбу М. Англо-русский и русско-английский словарь ресторанной лексики/М. и Ж-П. Дюбу, И. А. Кусый. - 2000
29.

Мережа роздрібної торгівлі підприємств області/Держ. служба стат. України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл.. - 2015
30.

Роздрібна торгівля Житомирської області/Держ. служба стат. України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл., Від. стат. внутр. торгівлі. - 2015
 1-30    31-60   61-72 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)