Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Бердичівська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=ресторани<.>
Общее количество найденных документов : 72
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-60   61-72 
1.


    Natal'chenko, A.
    Modern British Cooking [Текст] / A. Natal'chenko // English Шкільний світ : Language & Culture Weekly. - 2008. - N 4. - P17-19 : il.
Рубрики: Кухня Великобританії--Ресторани--Лондон
   

Держатели документа:
ЖОУНБ

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ІН (1)
Свободны: ІН (1)

Найти похожие

2.
031
W92


    The world book encyclopedia [Текст] : in 22 vols. / [execut. ed. Jeff Groman]. - London : World book, 1995. - Загол. обкл. : The British world book encyclopedia.
   Vol. 16 : Q-R. - 510 p. : ill. - ISBN 0-7166-6695-2 : 255.00 грн
УДК
ББК 92.0
Рубрики: Енциклопедії--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
англійські енциклопедії -- английские энциклопедии -- країни світу -- страны мира -- ресторани -- рестораны -- королевські монархії -- королевские монархии
Аннотация: The World Book Encyclopedia is an encyclopedia published in the Great Britain and United States. The encyclopedia was designed to cover major areas of knowledge uniformly, but it shows particular strength in scientific, technical, and medical subjects.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Groman, Jeff \ed.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

3.
658.5:640.43](075.8)
І-62


   
    Інжиніринг у ресторанному бізнесі [] : навч. посіб. / [О. В. Кузьмін та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій, Нац. авіац. ун-т, Приватне акціонерне тов-во "Вищ. навч. закл. "Міжрегіон. акад. упр. персоналом". - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. - 485, [3] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Глосарій: с. 302-311. - Літ.: с. 312-316. - Дод.: с. 317-482. - ISBN 978-966-289-302-1 : 390.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)43я73
Рубрики: Інжиніринг--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
проектний метод -- процеси управління проектами -- компоненти інжинірингу -- консультаційний інжиніринг -- технологічний інжиніринг -- будівельний інжиніринг -- інфраструктурні проекти -- інжинірингові послуги -- інжиніринг систем опалення -- інжиніринг систем вентиляції -- інжиніринг систем кондиціонування -- інжиніринг систем водопостачання -- інжиніринг систем каналізації
Аннотация: Науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі: кваліфіковано приймати рішення, управяти командою, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кузьмін, Олег Владимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій; Національний авіаційний університет; Приватне акціонерне товариство "Вищийц навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом"
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

4.
811.111(075)
А23


    Агабекян, Игорь Петрович.
    Английский для обслуживающего персонала [Текст] : [учеб. пособие] / И. П. Агабекян. - 3-е изд. - Ростов н/Д : Феникс, 2007. - 316 с. - (Серия "Среднее профессиональное образование"). - ISBN 5-222-10000-6 : 025.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-922
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
офіціанти -- официанты -- ресторани -- рестораны -- сервіровка столу -- сервировка стола -- посуда -- столові прибори -- столовые приборы -- поведінка за столом -- поведение за столом -- меню -- коктейлі -- коктейли -- бокали -- бокалы -- національні кухні -- национальные кухни -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- рецепти приготування їжі -- рецепты приготовления пищи -- український борщ -- украинский борщ -- готелі -- гостиницы -- кулінарні терміни -- кулинарные термины
Аннотация: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.
Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

5.
811.111(075)
А65


    Андреева, Ольга Васильевна.
    Английский язык для работников ресторанов [] : [учеб. пособие для работ. ресторанов] / О. В. Андреева. - М. : Высш. шк., 2003. - 374, [2] с. : ил. - Текст: рос., англ. - 026.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-922
Рубрики: Мовознавство--Англійська мова--Навчальні видання
   Англійська мова--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
діалоги -- диалоги -- офіціанти -- официанты -- англійська кухня -- английская кухня -- ресторани -- рестораны
Аннотация: Учебное пособие предназначено для учащихся технических училищ, готовящих официантов со знанием иностранного языка.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

6.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 342 с. : рис. - ISBN 978-966-364-867-5 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
ресторанні послуги -- ресторанные услуги -- торгівельні приміщення -- торговые помещения -- інтер'єр ресторану -- интерьер ресторана -- ресторанний буфет -- ресторанный буфет -- устаткування залів -- оборудование залов -- столовий посуд -- столовая посуда -- меню -- прейскурант -- підготовка до обслуговування -- подготовка к обслуживанию -- обслуговування в ресторанах -- обслуживание в ресторане -- подача страв і напоїв -- подача блюд и напитков -- банкет -- фуршет -- банкет-коктейль -- банкет чай -- буфет-фуршет-гірка -- банкет прийом "шведський стіл" -- банкет прием "шведский стол" -- спеціальне обслуговування -- специальное обслуживание -- харчування пасажирів -- питание пассажиров -- обслуговування весіль -- обслуживание свадеб -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- обслуговування виробничих підприємств -- обслуживание производственных предприятий -- харчування учнів шкіл -- питание учеников школо -- питание студентов -- харчування студентів
Аннотация: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Русавська, В.А.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

7.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 340, [2] с. : фото, рис. - ISBN 978-611-01-0289-6 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
послуги ресторанного господарства -- торгівельні приміщення -- столовий посуд -- обслуговування споживачів -- організація банкетів -- організація прийомів -- спеціальні види послуг -- прогресивні технології обслуговування -- організація громадського харчування
Аннотация: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Русавська, Валентина Андріївна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 279, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 205-279. - ISBN 978-611-01-0290-2 :
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
класифікація підприємств харчування -- классификация предприятий питания -- форми праці -- формы труда -- науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- постачання підприємств -- снабжение предприятий -- тарне господарство ресторанів -- тарное хозяйство ресторанов -- складське господарство -- складское хозяйство -- структура виробництва -- структура производства -- оперативне планування виробництва -- оперативное планирование производства -- організація праці -- организация труда
Аннотация: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці
Аннотация: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

10.
640.41(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Дод.: с.205. - ISBN 978-611-01-0045-8 : 58.00 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання
   Ресторани--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- громадське харчування -- общественное питание -- ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслуживание -- бар -- кафе -- кафетерій -- кафетерий -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- постачання ресторанів -- снабжение ресторанов -- складські приміщення -- складские помещения -- структура виробництва (ресторани) -- структура производства (рестораны) -- організація виробництва (ресторани) -- организация производства (рестораны) -- ресторанний посуд -- ресторанная посуда -- кондитерський цех -- технологічна документація -- технологическая документация -- технологічні карти -- технологические карты -- їдальні -- столовые -- зберігання харчових продуктів -- хранение продуктов питания -- кухар -- повар
Аннотация: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Найти похожие

11.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби
Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани
   
фывфывфыв:
продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв
Аннотация: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Найти похожие

13.
663.22(075.8)
А87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов. - 2-е изд. - Киев : Центр учеб. лит., 2016. - 303, [1] с. : рис., табл. - Прил.: с. 296-301. - ISBN 978-617-673-415-4 : 132.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Працівники--Оргаізація роботи--Навчальні видання для вищої школи
   Вина--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
подготовка сомелье -- підготовка сомельє -- винный ассортимент -- винний асортимент -- история виноделия -- історія виноробства -- классификация вин -- класифікація вин -- украинские вина -- українські вина -- вина ближнего зарубежья -- вина близького зарубіжжя -- вина государств Нового Света -- вина держав Нового Світу -- вина Европейских государств -- вина Європейських держав -- вина Азии -- вина Азії -- вина Африки -- крепкие алкогольные напитки -- міцні алкогольні напої -- табачный сервис ресторана -- тютюновий сервіс ресторану -- посуда ресторана -- посуд ресторану -- инвентарь ресторана -- зберігання вина -- хранение вина -- энотека ресторана -- енотека ресторану -- дегустация вин -- дегустація вин
Аннотация: Сведения в области технологии и организации работы с алкогольными напитками на предприятиях гостинично-ресторанного сервиса.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

14.
663.22(075.8)
А 87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Прил.: с.296. - ISBN 978-966-364-851-4 : 081.40 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
сомелье -- сомельє -- винный ассортимент -- винний асортимент -- классификация вин -- класифікація вин -- вина України -- вина Украины -- вина ближнего зарубежья -- вина ближнього зарубіжжя -- вина Европы -- вина Європи -- вина Нового Света -- вина Нового Світу -- вина Азии -- вина Азії -- вина Африки -- крепкие алкогольные напитки -- міцні алкогольні напої -- табачный сервис -- тютюнний сервіс -- посуда сомелье -- посуд сомельє -- энотека ресторана -- енотека ресторану -- дегустация вина -- дегустація вина
Аннотация: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Крюковская, В.Г.
Экземпляры всего: 2
АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

15.
642.5
Б81


    Бондарь, К. Л.
    Бары и рестораны: организация обслуживания [] : [практ. пособие] / К. Л. Бондарь, Р. С. Коваленко. - Киев : СВАРОГ, 2017. - 319, [1] с. : рис. - Глоссарий: с. 291-315. - Библиогр.: с. 316. - ISBN 966-8970-82-9 : 174.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Практичні посібники
   Організація роботи--Ресторани--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
организация баров -- організація барів -- организация быстрых обедов -- організація швидких обідів -- торговые помещения ресторана -- торгові приміщення ресторану -- оборудование торговых помещений -- обладнання торгових приміщень -- обслуживание посетителей ресторана -- обслуговування відвідувачів ресторану -- обслуживающий персонал ресторана -- обслуговуючий персонал ресторану -- меню ресторанов -- меню ресторанів -- кулинарная характеристика блюд -- кулінарна характеристика блюд -- ликероводочные изделия -- лікеро-горілчані вироби -- формы обслуживания -- форми обслуговування -- приготовление коктейлей -- приготування коктейлів -- смешанные напитки -- змішані напої
Аннотация: Классификация ресторанов и баров, организация их работы, должностные обязанности и профессиональная этика работников, тебования к производственным и торговым помещениям.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Коваленко, Р. С.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

16.


    Босовська, М. В.
    Теоретичні засади формування ресторанних мереж [] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар // Економіка та держава. - 2017. - N 12. - С. 27-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторани--Розвиток--Україна
фывфывфыв:
ресторанний бізнес -- мережева структура -- ресторанні послуги

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ведмідь, Н. І.; Косар, О. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1)
Свободны: ФП (1)

Найти похожие

17.
657.22(075.8)
Б94


   
    Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві [] : навч. посібник / Г. В. Блакита [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т. - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 286, [2] с. : табл. - Глосарій: с. 227-242. - Л-ра: с. 243-250. - Дод.: с. 251-286. - ISBN 978-617-673-267-9 : 63.00 грн
УДК
ББК 65.052.242я73 + 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Ресторани--Бухгалтерській облік--Навчальні видання для вищої школи
   Торгівля--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
форми торгівлі -- формы торговли -- підприємства торгівлі -- предприятия торговли -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- облік товарних операцій -- учет товарных операций -- облік реалізації товарів -- учет реализации товаров -- облік товарних запасів -- учет товарных запасов -- облік переоцінки товарів -- учет переоценки товаров -- облік тари -- учет тары -- облік повернення товарів -- учет возврата товаров -- облік товарних витрат -- учет товарных затрат -- облік придбання сировини -- учет производства сырья -- облік виробництва продукції -- учет производства продукции -- облік доходів -- учет доходов -- облік фінансових результатів -- учет финансовых результатов -- облік витрат -- учет затрат -- облік поповнення товарів -- учет пополнения товаров
Аннотация: Теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, практичні навички відображення в обліку товарних операцій.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Блакита, Г. В.; Гладій, І. О.; Дзюба, О. М.; Бровко, О. Т.; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет; Вінницький торговельно-економічний інститут
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

18.
811.111(075)
В 75


    Воробьева, С. А.
    Деловой английский язык для ресторанного бизнеса [Текст] = Business English for Restaurants and Catering / С.А. Воробьева. - М. : Филоматис, 2006. - 272 p. - (Серия "ENGLISH"). - ISBN 5-98111-077-5 :
УДК
ББК 81.432.1-923.7
Рубрики: Англійська мова--Діловодство--Навчальні видання для вищої школи
   Громадське харчування

   
фывфывфыв:
РЕСТОРАНИ -- РЕСТОРАНЫ -- МЕНЮ -- КУХНЯ (ПОМЕШКАННЯ) -- КУХНЯ (ПОМЕЩЕНИЕ) -- ФРАНЧАЙЗИНГ
Аннотация: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Свободных экз. нет
Найти похожие

19.
640.4:338.46](477.42)
Г73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Держ. ком. статистики України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл. ; [за ред. Т. М. Бульчак]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2006. - 45 с. : іл., табл. - 20.58 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2001-2005 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2001-2005 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі--Ресторани, 2001-2005 рр. -- Статистичні матеріали
фывфывфыв:
місцеві видання -- готельне господарство -- ресторанно-готельний бізнес -- статистика Житомирщини
Аннотация: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2001-2005 роках.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бульчак, Т. М. \ред.\; Статистичні матеріали 1.04Державний комітет статистики України; Головне управління статистики у Житомирській обл.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

20.
338.46(477.42)
Г 73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 46 с. : іл., табл. - 36.50 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2003-2007 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2003-2007 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2003-2007 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2003-2007 рр. -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- готельне господарство -- ресторанне господарство
Аннотация: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2003-2007 роках.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Комунальне господарство 4.06; Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

21.
338.46(477.42)
Г73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2007. - 47 с. : табл., граф. - 35.12 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2002-2006 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2002-2006 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2002-2006 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2002-2006 рр. -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- готелі -- ресторани -- статистика Житомирщини
Аннотация: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2002-2006 роках.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Комунальне господарство 4.06
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

22.
338.46(477.42)
Г 73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Т. М. Бульчак]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2009. - 47 с. : табл. - 42.11 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2004 - 2008--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2004 - 2008 -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2004 - 2008 -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельне господарство -- отельное хозяйство -- статистика Житомирщини -- статистика Житомирщины
Аннотация: Характеристика готелів та інших місць для короткотермінового проживання; обслуговування приїжджих; ціни та фінансові показники; ресторанне господарство.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бульчак, Т. М. \ред.\; Статистичні матеріали 1.04Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

23.


    Денисенко, М. П.
    Особливості економічного розвитку готельно-ресторанного бізнесу [] / М. П. Денисенко, О. Ю. Будякова // Економіка та держава. - 2020. - N 10. - С. 19-23. - Текст: англ. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Економічний розвиток--Україна
фывфывфыв:
готелі -- ресторани -- сфера обслуговування -- ресторанні послуги

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Будякова, О. Ю.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

24.


    Домиловская, Галина.
    На берегу былинной Роси [] / Галина Домиловская // Ландшафт и архитектура = Ландшафт і архітектура. - 2015. - N 6. - С. 58-60 : фот. цв.
Рубрики: Міські ландшафти--Ресторани--Планування--Біла Церква, місто, 21 ст.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1)
Свободны: ФП (1)

Найти похожие

25.
641/642=111(03)
Д95


    Дюбу, Марианн.
    Англо-русский и русско-английский словарь ресторанной лексики [] = English-Russian and Russian-English restaurant language guide : ок. 14 000 терминов / М. и Ж-П. Дюбу, И. А. Кусый. - 2-е изд., испр. - М. : РУССО, 2000. - 528 с. - Текст: рос., англ. - ISBN 5-88721-156-3 : 25.72 грн
УДК
ББК 36.99я2 + 81.432.1-43
Рубрики: Ресторани--Термінологічні словники англо-російські--Довідкові видання
   Ресторани--Термінологічні словники російсько-англійські--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
англо-російські словники -- англо-русские словари -- російсько-англійські словники -- русско-английские словари -- англійська мова -- английский язык -- ресторанна лексика -- ресторанная лексика
Аннотация: Словарь содержит 14 000 терминов, используемых в практике работы ресторанов. Он также может быть полезен официантам, барменам, владельцам ресторанов, отелей и студентам соответствующих специальностей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дюбу, Жан-Пьер; Кусый, Илья Александрович
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

26.
640.43(477)(075.8)
Е45


   
    Економіка ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Н. О. Власова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2016. - 388, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 357-384. - Літ.: с. 385-388. - ISBN 978-966-2678-14-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)431я73
Рубрики: Ресторани--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторанно-готельний бізнес--Економіка--Україна--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
виробництво продукції -- товарооборот ресторанного господарства -- сировинні ресурси -- товарні ресурси -- управління запасами -- технічний потенцал підприємств -- потужність виробничих систем -- кадровий потенціал підприємст -- матеріальне стимулювання праці -- витрати підприємств -- доходи підприємст -- прибуток підпариємст -- бізнес-планування -- інвестиції ресторанного бізнесу
Аннотация: Сутність та особливості розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин, інноваційних змін.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Власова, Наталія Олексіївна; Краснокутська, Наталія Станіславівна; Круглова, Олена Анатоліївна; Мілаш, Інна Василівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

27.


   
    Економічний та соціальний аспекти використання культивованих харчових продуктів в закладах індустрії гостинності [] / В. А. Піддубний [и др.] // Формування ринкових відносин в Україні = Market relations development in Ukraine. - 2021. - N 2. - С. 89-94. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторани--Харчові продукти

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Піддубний, В. А.; Тарасюк, Г. М.; Чагайда, А. О.; Красножон, С. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

28.
640.43:658.7(075.8)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Логістика у ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 307, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 185-186. - ISBN 978-611-01-1140-9 : 210.00 грн
УДК
ББК 65.431я73
Рубрики: Ресторани--Логістика (екон.)--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
методологічна база логістики -- моделювання логістичних систем -- логістика постачання -- логістика запасів -- транспортна логістика -- виробнича логістика -- логістичний сервіс -- інформаційна логістика
Аннотация: Теоретичні основи та практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими показниками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Григорак, Марія Юріївна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

29.
657.2:640.43(477)(075.8)
К26


    Карпенко, Р. В.
    Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ Книг, 2018. - 287, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 260-261. - Дод.: с. 262-287. - ISBN 978-966-2678-37-6 : 144.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)431.14я73
Рубрики: Ресторани--Бухгалтерській облік--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
господарський облік -- торгові обчислення -- документація торгових процесів -- нормативно-технологічні процеси -- ціноутворення -- калькуляція -- процентні обчислення -- облік касових операцій -- інвентаризація продуктів -- інвентаризація тари -- інвентаризація столової білизни -- інвентаризація посуду
Аннотация: Організація діяльності ресторанного господарства, понять про господарський облік, матеріальну відповідальність, принципи організації обліку, ціноутворення.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кузнецов, В. М.; Салогуб, Н. Г.; Міністерство освіти і науки України
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

30.
641.5(450)
К72


    Костюкович, Олена Олександрівна.
    Їжа - італійське щастя [] / Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У. - Х. : Фоліо, 2015. - 431 с. : іл. - Бібліогр.: с. 362-407. - Л-ра: с. 408. - ISBN 978-966-03-7264-1 : 154.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ІТА)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Італія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
універсальна мова Італії -- історія італійський страв -- Сагра -- італійські вина -- маслинова олія -- піца -- середземноморська дієта -- ресторани Італії -- страви з морепродуктів -- різотто -- підливи -- соуси -- овочевістрави -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- рибні страви
Аннотация: Італійська кухня це - тисячі наїдків, напоїв, приправ, страв, рецепти виготовлення яких змінюється в кожній із 20 областей Італії, це своєрідна кулінарна подорож країною.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Чайковський, В. Б. \пер.\; Кісель, Г. В. \худож.\; Еко, Умберто \авт. передмови.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

 1-30    31-60   61-72 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)