Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Бердичівська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=ресторани<.>
Общее количество найденных документов : 72
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-60   61-72 
1.


    Філіпович, Людмила Олександрівна.
    Im Fastfoodrestaurant. 7-й клас [Text] / Л. Філіпович // Deutsch. Німецька мова і культура. Шкільний світ : газ. для вчителів та всіх, хто вивчає нім. мову. - 2018. - N 2(Feb.). - S44-45 : іл.
Рубрики: Німецька мова--Уроки--Загальноосвітні школи
фывфывфыв:
німецька мова -- уроки німецької мови -- уроки в 7 класі -- аудіювання -- читання -- ресторани -- фастфуд

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ІН (1)
Свободны: ІН (1)

Найти похожие

2.


    Natal'chenko, A.
    Modern British Cooking [Текст] / A. Natal'chenko // English Шкільний світ : Language & Culture Weekly. - 2008. - N 4. - P17-19 : il.
Рубрики: Кухня Великобританії--Ресторани--Лондон
   

Держатели документа:
ЖОУНБ

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ІН (1)
Свободны: ІН (1)

Найти похожие

3.
031
W92


    The world book encyclopedia [Текст] : in 22 vols. / [execut. ed. Jeff Groman]. - London : World book, 1995. - Загол. обкл. : The British world book encyclopedia.
   Vol. 16 : Q-R. - 510 p. : ill. - ISBN 0-7166-6695-2 : 255.00 грн
УДК
ББК 92.0
Рубрики: Енциклопедії--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
англійські енциклопедії -- английские энциклопедии -- країни світу -- страны мира -- ресторани -- рестораны -- королевські монархії -- королевские монархии
Аннотация: The World Book Encyclopedia is an encyclopedia published in the Great Britain and United States. The encyclopedia was designed to cover major areas of knowledge uniformly, but it shows particular strength in scientific, technical, and medical subjects.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Groman, Jeff \ed.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

4.
658.5:640.43](075.8)
І-62


   
    Інжиніринг у ресторанному бізнесі [] : навч. посіб. / [О. В. Кузьмін та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій, Нац. авіац. ун-т, Приватне акціонерне тов-во "Вищ. навч. закл. "Міжрегіон. акад. упр. персоналом". - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. - 485, [3] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Глосарій: с. 302-311. - Літ.: с. 312-316. - Дод.: с. 317-482. - ISBN 978-966-289-302-1 : 390.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)43я73
Рубрики: Інжиніринг--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
проектний метод -- процеси управління проектами -- компоненти інжинірингу -- консультаційний інжиніринг -- технологічний інжиніринг -- будівельний інжиніринг -- інфраструктурні проекти -- інжинірингові послуги -- інжиніринг систем опалення -- інжиніринг систем вентиляції -- інжиніринг систем кондиціонування -- інжиніринг систем водопостачання -- інжиніринг систем каналізації
Аннотация: Науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі: кваліфіковано приймати рішення, управяти командою, координувати людськими, матеріальними, фінансовими потоками.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кузьмін, Олег Владимирович; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій; Національний авіаційний університет; Приватне акціонерне товариство "Вищийц навчальний заклад "Міжрегіональна академія управління персоналом"
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

5.
641.5(450)
К72


    Костюкович, Олена Олександрівна.
    Їжа - італійське щастя [] / Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У. - Х. : Фоліо, 2015. - 431 с. : іл. - Бібліогр.: с. 362-407. - Л-ра: с. 408. - ISBN 978-966-03-7264-1 : 154.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ІТА)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Італія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
універсальна мова Італії -- історія італійський страв -- Сагра -- італійські вина -- маслинова олія -- піца -- середземноморська дієта -- ресторани Італії -- страви з морепродуктів -- різотто -- підливи -- соуси -- овочевістрави -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- рибні страви
Аннотация: Італійська кухня це - тисячі наїдків, напоїв, приправ, страв, рецепти виготовлення яких змінюється в кожній із 20 областей Італії, це своєрідна кулінарна подорож країною.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Чайковський, В. Б. \пер.\; Кісель, Г. В. \худож.\; Еко, Умберто \авт. передмови.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

6.
811.111(075.8)
Х51


    Хистова, Любов Марківна.
    Англійська мова туристичної індустрії [Текст] = English in the Tourism Industry : підручник / Любов Марківна Хистова, Вікторія Олександрівна Кравченко. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. - 320, [2] с. - Текст англ. - Бібліогр.: с. 318. - ISBN 966-629-366-8 : 80.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-923
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
туризм -- туризм в Україні -- туризм в Украине -- міжнародні туристичні організації -- международные туристические организации -- транспорт -- готелі -- гостиницы -- ресторани -- рестораны -- меню -- туристична реклама -- туристическая реклама -- українські міжнародні авіалінії -- украинские международные авиалинии -- повітряний транспорт України -- воздушный транспорт Украины -- діловодство -- деловодство
Аннотация: Підручник призначено для студентів, які опановують спеціальності, пов'язані з туристичною індустрією та готельно-ресторанним бізнесом, а також для тих, хто бажає вдосконалити свої знання з англійської мови професійного спрямування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кравченко, Вікторія Олександрівна
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

7.
811.111(075)
А23


    Агабекян, Игорь Петрович.
    Английский для обслуживающего персонала [Текст] : [учеб. пособие] / И. П. Агабекян. - 3-е изд. - Ростов н/Д : Феникс, 2007. - 316 с. - (Серия "Среднее профессиональное образование"). - ISBN 5-222-10000-6 : 025.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-922
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
офіціанти -- официанты -- ресторани -- рестораны -- сервіровка столу -- сервировка стола -- посуда -- столові прибори -- столовые приборы -- поведінка за столом -- поведение за столом -- меню -- коктейлі -- коктейли -- бокали -- бокалы -- національні кухні -- национальные кухни -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- рецепти приготування їжі -- рецепты приготовления пищи -- український борщ -- украинский борщ -- готелі -- гостиницы -- кулінарні терміни -- кулинарные термины
Аннотация: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.
Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

8.
811.111(075)
А65


    Андреева, Ольга Васильевна.
    Английский язык для работников ресторанов [] : [учеб. пособие для работ. ресторанов] / О. В. Андреева. - М. : Высш. шк., 2003. - 374, [2] с. : ил. - Текст: рос., англ. - 026.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-922
Рубрики: Мовознавство--Англійська мова--Навчальні видання
   Англійська мова--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
діалоги -- диалоги -- офіціанти -- официанты -- англійська кухня -- английская кухня -- ресторани -- рестораны
Аннотация: Учебное пособие предназначено для учащихся технических училищ, готовящих официантов со знанием иностранного языка.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

9.
641/642=111(03)
Д95


    Дюбу, Марианн.
    Англо-русский и русско-английский словарь ресторанной лексики [] = English-Russian and Russian-English restaurant language guide : ок. 14 000 терминов / М. и Ж-П. Дюбу, И. А. Кусый. - 2-е изд., испр. - М. : РУССО, 2000. - 528 с. - Текст: рос., англ. - ISBN 5-88721-156-3 : 25.72 грн
УДК
ББК 36.99я2 + 81.432.1-43
Рубрики: Ресторани--Термінологічні словники англо-російські--Довідкові видання
   Ресторани--Термінологічні словники російсько-англійські--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
англо-російські словники -- англо-русские словари -- російсько-англійські словники -- русско-английские словари -- англійська мова -- английский язык -- ресторанна лексика -- ресторанная лексика
Аннотация: Словарь содержит 14 000 терминов, используемых в практике работы ресторанов. Он также может быть полезен официантам, барменам, владельцам ресторанов, отелей и студентам соответствующих специальностей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дюбу, Жан-Пьер; Кусый, Илья Александрович
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

10.
642.5
Б81


    Бондарь, К. Л.
    Бары и рестораны: организация обслуживания [] : [практ. пособие] / К. Л. Бондарь, Р. С. Коваленко. - Киев : СВАРОГ, 2017. - 319, [1] с. : рис. - Глоссарий: с. 291-315. - Библиогр.: с. 316. - ISBN 966-8970-82-9 : 174.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Практичні посібники
   Організація роботи--Ресторани--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
организация баров -- організація барів -- организация быстрых обедов -- організація швидких обідів -- торговые помещения ресторана -- торгові приміщення ресторану -- оборудование торговых помещений -- обладнання торгових приміщень -- обслуживание посетителей ресторана -- обслуговування відвідувачів ресторану -- обслуживающий персонал ресторана -- обслуговуючий персонал ресторану -- меню ресторанов -- меню ресторанів -- кулинарная характеристика блюд -- кулінарна характеристика блюд -- ликероводочные изделия -- лікеро-горілчані вироби -- формы обслуживания -- форми обслуговування -- приготовление коктейлей -- приготування коктейлів -- смешанные напитки -- змішані напої
Аннотация: Классификация ресторанов и баров, организация их работы, должностные обязанности и профессиональная этика работников, тебования к производственным и торговым помещениям.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Коваленко, Р. С.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

11.
657.22(075.8)
Б94


   
    Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві [] : навч. посібник / Г. В. Блакита [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т. - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 286, [2] с. : табл. - Глосарій: с. 227-242. - Л-ра: с. 243-250. - Дод.: с. 251-286. - ISBN 978-617-673-267-9 : 63.00 грн
УДК
ББК 65.052.242я73 + 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Ресторани--Бухгалтерській облік--Навчальні видання для вищої школи
   Торгівля--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
форми торгівлі -- формы торговли -- підприємства торгівлі -- предприятия торговли -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- облік товарних операцій -- учет товарных операций -- облік реалізації товарів -- учет реализации товаров -- облік товарних запасів -- учет товарных запасов -- облік переоцінки товарів -- учет переоценки товаров -- облік тари -- учет тары -- облік повернення товарів -- учет возврата товаров -- облік товарних витрат -- учет товарных затрат -- облік придбання сировини -- учет производства сырья -- облік виробництва продукції -- учет производства продукции -- облік доходів -- учет доходов -- облік фінансових результатів -- учет финансовых результатов -- облік витрат -- учет затрат -- облік поповнення товарів -- учет пополнения товаров
Аннотация: Теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, практичні навички відображення в обліку товарних операцій.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Блакита, Г. В.; Гладій, І. О.; Дзюба, О. М.; Бровко, О. Т.; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет; Вінницький торговельно-економічний інститут
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

12.


    П'ятницька, Галина.
    Глобальні тренди розвитку кейтерингу [] / Г. П'ятницька, О. Григоренко // Зовніш. торгівля: економіка, фінанси, право : наук. журнал. - 2019. - N 3. - С. 51-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Міжнародна торгівля
   Ресторани--Інновації

фывфывфыв:
кейтеринг -- ресторанне господарство -- харчування поза домом

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Григоренко, Олег

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

13.
640.4:338.46](477.42)
Г73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Держ. ком. статистики України, Голов. упр. стат. у Житомир. обл. ; [за ред. Т. М. Бульчак]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2006. - 45 с. : іл., табл. - 20.58 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2001-2005 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2001-2005 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі--Ресторани, 2001-2005 рр. -- Статистичні матеріали
фывфывфыв:
місцеві видання -- готельне господарство -- ресторанно-готельний бізнес -- статистика Житомирщини
Аннотация: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2001-2005 роках.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бульчак, Т. М. \ред.\; Статистичні матеріали 1.04Державний комітет статистики України; Головне управління статистики у Житомирській обл.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

14.
338.46(477.42)
Г 73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 46 с. : іл., табл. - 36.50 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2003-2007 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2003-2007 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2003-2007 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2003-2007 рр. -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- готельне господарство -- ресторанне господарство
Аннотация: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2003-2007 роках.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Комунальне господарство 4.06; Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

15.
338.46(477.42)
Г73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2007. - 47 с. : табл., граф. - 35.12 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2002-2006 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2002-2006 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2002-2006 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2002-2006 рр. -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- готелі -- ресторани -- статистика Житомирщини
Аннотация: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2002-2006 роках.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Комунальне господарство 4.06
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

16.
338.46(477.42)
Г 73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Т. М. Бульчак]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2009. - 47 с. : табл. - 42.11 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2004 - 2008--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2004 - 2008 -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2004 - 2008 -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельне господарство -- отельное хозяйство -- статистика Житомирщини -- статистика Житомирщины
Аннотация: Характеристика готелів та інших місць для короткотермінового проживання; обслуговування приїжджих; ціни та фінансові показники; ресторанне господарство.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бульчак, Т. М. \ред.\; Статистичні матеріали 1.04Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

17.
811.111(075)
В 75


    Воробьева, С. А.
    Деловой английский язык для ресторанного бизнеса [Текст] = Business English for Restaurants and Catering / С.А. Воробьева. - М. : Филоматис, 2006. - 272 p. - (Серия "ENGLISH"). - ISBN 5-98111-077-5 :
УДК
ББК 81.432.1-923.7
Рубрики: Англійська мова--Діловодство--Навчальні видання для вищої школи
   Громадське харчування

   
фывфывфыв:
РЕСТОРАНИ -- РЕСТОРАНЫ -- МЕНЮ -- КУХНЯ (ПОМЕШКАННЯ) -- КУХНЯ (ПОМЕЩЕНИЕ) -- ФРАНЧАЙЗИНГ
Аннотация: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Свободных экз. нет
Найти похожие

18.
640.43(477)(075.8)
Е45


   
    Економіка ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Н. О. Власова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2016. - 388, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 357-384. - Літ.: с. 385-388. - ISBN 978-966-2678-14-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)431я73
Рубрики: Ресторани--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   Ресторанно-готельний бізнес--Економіка--Україна--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
виробництво продукції -- товарооборот ресторанного господарства -- сировинні ресурси -- товарні ресурси -- управління запасами -- технічний потенцал підприємств -- потужність виробничих систем -- кадровий потенціал підприємст -- матеріальне стимулювання праці -- витрати підприємств -- доходи підприємст -- прибуток підпариємст -- бізнес-планування -- інвестиції ресторанного бізнесу
Аннотация: Сутність та особливості розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин, інноваційних змін.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Власова, Наталія Олексіївна; Краснокутська, Наталія Станіславівна; Круглова, Олена Анатоліївна; Мілаш, Інна Василівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

19.
330:005:657]*М
Е45


    Тарасюк, Г. М.
    Економіко-правові аспекти діяльності закладів громадського харчування Житомира на початку ХХ століття [] / Г. М. Тарасюк, А. О. Чагайда, О. В. Мілінчук // Економіка, управління та адміністрування : наук. журн. / М-во освіти і науки України, Держ. ун-т "Житомир. політехніка" ; [редкол.: Євдокимов В. В. (голов. ред.) та ін.]. - Житомир : Держ. ун-т "Житомир. політехніка", 2021. - № 1 (95). - С. 45-52 : рис.
УДК
ББК 65.050.2
Рубрики: Громадське харчування--Діяльність--Житомир, місто (Житомирська область), 19 ст., кін.- 20 ст., поч.
   Житомир, місто (Житомирська область)--Громадське харчування--Діяльність, 19 ст., кін.- 20 ст., поч.
фывфывфыв:
історія гостинності Житомира -- трактири -- ресторани
Аннотация: [У статті проаналізовано розподіл трактирних закладів на групи (розряди) та порядок визначення трактирного збору для кожної із груп. Підкреслено роль ресторанів та інших закладів харчування в складі або поряд із закладами розміщення].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Євдокимов, В. В. \ред.\; Олійник, О. В. \ред.\; Грицишен, Д. О. \ред.\; Бутко, Микола Петрович \ред.\; Чагайда, А. О.; Мілінчук, О. В.; Міністерство освіти і науки України; Державний університет "Житомирська політехніка"

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : КР (1)
Свободны: КР (1)

Найти похожие

20.


   
    Економічний та соціальний аспекти використання культивованих харчових продуктів в закладах індустрії гостинності [] / В. А. Піддубний [и др.] // Формування ринкових відносин в Україні = Market relations development in Ukraine. - 2021. - N 2. - С. 89-94. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторани--Харчові продукти

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Піддубний, В. А.; Тарасюк, Г. М.; Чагайда, А. О.; Красножон, С. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

21.
640.432
К98


    Кэннон, Говард.
    Как начать ресторанный бизнес [] : руководство / Г. Кэннон ; [пер. с англ. Ю. Бугровой]. - М. : Астрель, 2009. - 304 с. : табл. - Глоссарий: с. 277-281. - Прил.: с. 282-303. - ISBN 978-5-271-24425-4 : 64.00 грн
УДК
ББК 65.424
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- базовое меню -- базове меню -- финансирование ресторана -- фінансування ресторану -- рабочий график ресторана -- рорбочий графік ресторану -- факторы риска -- фактори риску -- управление рестораном -- управління рестораном -- управление рисками -- управління рисками -- ресторанный бухучет -- ресторанний бухоблік -- поставщики ресторана -- постачальники ресторану -- ресторанный маркетинг -- ресторанний маркетинг -- ресторанный персонал -- ресторанний персонал -- искусство обслуживания -- мистецтво обслуговування -- прибыль ресторана -- прибуток ресторану
Аннотация: Технология создания собственного ресторана.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бугрова, Ю. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

22.
640.43
Ф75


    Фоли, Рэй.
    Как открыть бар для "чайников" [] = Running a Bar FOR DUMMIES : самоучитель / Р. Фоли, Х. Дизмор ; [пер. с англ. А. Н. Свирид]. - М. : ООО "И. Д. Вильямс", 2008. - 288 с. : ил. - Предм. указ.: с. 275-277. - ISBN 978-5-8459-1436-1 : 79.00 грн
УДК
ББК 65.424
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
управление баром -- управління баром -- бизнес-план -- персонал, клиенты, продукция -- управление запасами -- управління запасами -- материалы и оборудование -- матеріали та обладнання -- составление меню -- складання меню -- обслуживание клиентов -- обслуговування клієнтів -- напитки -- напої -- формирование клиентуры -- формування клієнтури -- пожарная безопасность -- пожежна безпека
Аннотация: Путиводитель с помощью которого вы сможете ыбрать правильное направление при открытии бара.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дизмор, Х.; Свирид, А. Н. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

23.
640.43:658.7(075.8)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Логістика у ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 307, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 185-186. - ISBN 978-611-01-1140-9 : 210.00 грн
УДК
ББК 65.431я73
Рубрики: Ресторани--Логістика (екон.)--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
методологічна база логістики -- моделювання логістичних систем -- логістика постачання -- логістика запасів -- транспортна логістика -- виробнича логістика -- логістичний сервіс -- інформаційна логістика
Аннотация: Теоретичні основи та практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими показниками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Григорак, Марія Юріївна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

24.


    Лояк, Л. М.
    Маркетингові інструменти управління розвитком підприємств ресторанного господарства курорту "Буковель" [] / Л. М. Лояк // Формування ринкових відносин в Україні = Market relations development in Ukraine. - 2020. - N 6. - С. 122-128. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторани--Управління--Україна
   Курорти українські--Ресторани--Управління


Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

25.
005.7:640.432(075.8)
М50


   
    Менеджмент ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Л. М. Яцун [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 485, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 483-485. - ISBN 978-966-2678-26-0 : 315.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Ресторани--Менеджмент--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
управління підприємствами -- технологія управління -- франчайзинг -- менеджмент -- управлінські рішення -- менеджмент бізнес-процесів -- управління виробничими процесами -- управління витратами -- управління логістичними процесами -- управління якістю -- організація праці персоналу -- системи автоматизації управління
Аннотация: Теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві: планування, мотивація, контроль, координація роботи, управління бізнес-процесами.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Яцун, Леонід Миколайович; Новікова, Олена Володимирівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Ткаченко, Ольга Петрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

26.
339.37(477.42)(083.41)"2001"
М52


   
    Мережа підприємств роздрібної торгівлі та ресторанного господарства по містах та районах області у 2001 році [] : стат. бюлетень / Держ. служба стат. України, Житомир. обл. упр. статистики ; [за ред. Л. О. Рижкової ; від. за вип. О. М. Канділова]. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2002. - 38, [1] с. : табл. - Прим.: с. 1. - 19.83 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2000-2001 рр. --Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2000-2001 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Родрібна торгівля, 2000-2001 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2000-2001 рр. -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- статистика Житомирщини
Аннотация: Наведено статистичні дані про діючу мережу роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств усіх форм власності і підпорядкування в динаміці за 2000-2001 рр. по містах та районах області.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рижкова, Л. О. \ред.\; Канділова, О. М. \від. за вип.\; Торгівля. Кооперація 4.08; Державна служба статистики УкраїниЖитомирське обласне управління статистики
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

27.
339.3(477.42)
М52


   
    Мережа підприємств роздрібної торгівлі та ресторанного господарства по містах та районах області у 2002 році [] : стат. бюлетень / Держ. служба стат. України, Житомир. обл. упр. статистики. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2003. - 45, [2] с. : табл. - Прим.: с. 1. - 12.50 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2002 р. --Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2002 р.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Роздрібна торгівля, 2002 р. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2002 р. -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- ресторанне господарство
Аннотация: Наведено статистичні дані про діючу мережу роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств усіх форм власності і підпорядкування в 2002 р. по містах та районах області.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Торгівля. Кооперація 4.08; Державна служба статистики України; Житомирське обласне управління статистики
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

28.
339.37+640.4](477.42)(083.41)
М52


   
    Мережа підприємств роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у 2001 році [] : стат. бюлетень / Держ. служба стат. України, Житомир. обл. упр. статистики ; [за ред. Л. О. Рижкової ; від. за вип. О. М. Канділова]. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2002. - 59, [1] с. : табл. - Прим.: с. 1. - 22.33 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2001 р. --Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2001 р.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Роздрібна торгівля, 2001 р. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2001 р. -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- ресторанне господарство
Аннотация: Наведено статистичні дані про діючу мережу роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств усіх форм власності і підпорядкування в 2001 р. по містах та районах області.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рижкова, Л. О. \ред.\; Канділова, О. М. \від. за вип.\; Торгівля. Кооперація 4.08; Державна служба статистики УкраїниЖитомирське обласне управління статистики
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

29.
339.3(477.42)
М52


   
    Мережа підприємств роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у 2002 році [] : стат. бюлетень / Держ. служба стат. України, Житомир. обл. упр. статистики. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2003. - 48, [1] с. : табл. - Прим.: с. 1. - 20.86 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2002 р. --Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2002 р.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Роздрібна торгівля, 2002 р. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2002 р. -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- ресторанне господарство
Аннотация: Наведено статистичні дані про діючу мережу роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств усіх форм власності і підпорядкування в 2002 р. по містах та районах області.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Торгівля. Кооперація 4.08; Державна служба статистики України; Житомирське обласне управління статистики
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

30.
339.3(477.42)(083.41)
М52


   
    Мережа підприємств торгівлі та громадського харчування в 1999 році [] : стат. бюлетень / Держ. ком. статистики України, Житомир. обл. упр. статистики ; [від. за вип. О. М. Канділова ; за ред. С. І. Іванової]. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2000. - 63, [3] с. : табл. - 6.45 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4ЖИТ)421.2
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 1998-1999 рр. --Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 1998-1999 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Роздрібна торгівля, 1998-1999 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 1998-1999 рр. -- Статистичні матеріали

фывфывфыв:
місцеві видання -- статистика Житомирщини
Аннотация: Проаналізовано основні тенденції та структурні зміни, що відбулись у складі мережі підприємств торгівлі та громадського харчування в 1998-1999 роках.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Канділова, О. М. \від. за вип.\; Іванова, С. І. \ред.\; Торгівля. Кооперація 4.08; Державний комітет статистики УкраїниЖитомирське обласне управління статистики
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

 1-30    31-60   61-72 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)