Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=ресторанні послуги<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Заглавие : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Колич.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Цена 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація
Географич. рубрики:
Аннотация: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43:642.5(075,/М84-508590
Автор(ы) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Заглавие : Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства : навч. посібник . -2-е вид.
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2016
Колич.характеристики :386, [2] с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Цена 978-966-2609-12-7: 160.00 грн
УДК : 640.43:642.5(075,8)
ББК : 36.995я73
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ресторан--бар--кафе--їдальня--буфет--ресторанні послуги--готельні послуги--виробничі приміщення--торгові приміщення--столовий посуд--столова білизна--меню--карти напоїв--банкетне обслуговування--банкет-фуршет--банкет-весілля--кейтерингове обслуговування--музичне обслуговування--транспортне ресторанне обслуговування--туристичне ресторанне обслуговування
Аннотация: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Босовська М. В., Ведмідь Н. І., Косар О. В.
Заглавие : Теоретичні засади формування ресторанних мереж
Место публикации : Економіка та держава. - 2017. - N 12. - С. 27-32 (Шифр etde/2017/12)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: Ресторани-- Розвиток --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ресторанний бізнес--мережева структура--ресторанні послуги
Найти похожие

4.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Денисенко М. П., Будякова О. Ю.
Заглавие : Особливості економічного розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Место публикации : Економіка та держава. - 2020. - N 10. - С. 19-23 (Шифр etde/2020/10)
Примечания : Текст: англ. - Бібліогр. в кінці ст.
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Економічний розвиток --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): готелі--ресторани--сфера обслуговування--ресторанні послуги
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)