Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>K=родина зайцевих<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5'7(075.8)/Т38
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Янчева, Марина Олександрівна, Гащук, Олександра Ізидорівна, Кириченко, Станіслав Григорович
Заглавие : Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник
Выходные данные : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Колич.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : Національний університет харчових технологій, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примечания : Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295
ISBN, Цена 978-617-673-524-3: 164.00 грн
УДК : 637.5'7(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Технологія виробництва-- Переробка
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): дикі парнокопитні тварини--м'ясопродукти з конини--родина зайцевих--м'ясо птиці--екзотична кухня--м'ясо кенгуру--м'ясо черепах--м'ясо крокодилів--м'ясо змій--м'ясо жаб--паштети--історія виникнення паштетів
Аннотация: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)