Поисковый запрос: <.>K=сало<.> |
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6 |
>1.
| Сусол Р. Україна потребує якісного сала, але віддає перевагу м'ясним генотипам свиней/Р. Сусол // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2015,N N 12.-С.23-26
|
>2.
| Плесконос А. А. Національна кулінарна спадщина України/А. А. Плесконос, Н. Л. Писаренко ; [голов. ред. В. Строля ; худож.-оформ. О. Андрощука]. - 2021
|
>3.
| Щербань Т. Якість свинини від тварин, помісних з генотипом миргородської породи/Т. Щербань, В. Вовк // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2014,N N 8/9.-С.35-38
|
>4.
| Ковалев В. М. Угревая сыпь/В. М. Ковалев ; [ред. М. В. Кондаурова]. - 1991
|
>5.
| Современная энциклопедия домашнего консервирования/[сост. Т. П. Тарасова]. - 2001
|
>6.
| Петренко І. Суперїжа - штучне м'ясо/І. Петренко // Агробізнес сьогодні. -К.:Імпрес-контакт, 2020,N N 19(жовт.).-С.74-76
|
|