Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=санітарні вимоги<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613(075.8)/І-21
Автор(ы) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Заглавие : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2012
Колич.характеристики :398, [1] с.: табл.
Примечания : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Цена 978-966-680-482-5: 85.00 грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметные рубрики: Санітарія-- Гігієна
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613(075.8)/І-21
Автор(ы) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Заглавие : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2010
Колич.характеристики :400 с
Примечания : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Цена 978-966-680-482-5: 87.00, 84.00, 120.00, грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметные рубрики: Санітарія-- Гігієна
Ресторанна справа
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Экземпляры : всего : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.64.059/Б 43
Автор(ы) : Беленький, Соломон Моисеевич, Лаврешкина, Галина Петровна, Дульнева, Татьяна Николаевна
Заглавие : Технология обработки и розлива минеральных вод
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1990
Колич.характеристики :151 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 148-149
ISBN, Цена 5-10-001331-1: 0.55 р.
УДК : 663.64.059
ББК : 36.88
Предметные рубрики: Мінеральні води-- Обробка-- Розлив
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): минеральные воды--гидрохимия минеральных вод--гідрохімія мінеральної води--каптирование минеральных вод--каптування мінеральної води--обработка питьевых минеральных вод--обробка питної мінеральної води--классификация минеральных вод--класифікація мінеральної води--хранение минеральных вод--зберігання мінеральної води--санитарные требования --санітарні вимоги--качество минеральных вод--якість мінеральної води
Аннотация: Описываются способы обработки и розлива минеральных вод, физико-химические методы, используемые при анализе качества продукции.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(2)
Найти похожие

4.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : Вимоги санітарного регламенту до електронних технічних засобів навчання
Место публикации : Музичний керівник: щоміс. спеціаліз. журн. - Київ: МЦФЕР-Україна, 2020. - N 8. - С. 20 (Шифр muzk/2020/8)
Предметные рубрики: Навчання-- Технічі засоби навчання --Україна, 21 ст.
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): санітарні вимоги--електронно-технічні засоби
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.45:621.396.6/Г 70
Автор(ы) : Горобец, Алексей Иванович, Степаненко, Алексей Иванович
Заглавие : Охрана труда в радиоэлектронной промышленности
Выходные данные : К.: Техніка, 1987
Колич.характеристики :135 с.: рис., табл.
Серия: Техника безопасности
Примечания : Лит.: с. 134
Цена : 0.50 р.
УДК : 338.45:621.396.6
ББК : 32н
Предметные рубрики: Радіоелектроніка
Географич. рубрики:
Аннотация: Требования техники безопасности и производственной санитарии при изготовлении радиоэлектронной аппаратуры.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 65.9(4УКР)42я73/Р31
Автор(ы) : Ребицький, Віктор Миколайович, Полікарпов, Іван Степанович
Заглавие : Організація та технологія інспектування : підруч.
Выходные данные : Київ: ЦНЛ, 2005
Колич.характеристики :363 с.: табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія
Примечания : Дод.: с. 336-357. - Літ.: с. 358-363
ISBN, Цена 966-364-148-7: 28.60 грн
ББК : 65.9(4УКР)42я73
Предметные рубрики: Торговельні підприємства-- Інспектування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): інспектування--права споживачів--порушення прав споживачів--порядок заняття торговельною діяльність--санітарні вимоги--контроль правил користування вимірювальною технікою--реєстратори розрахункових операцій--контроль правил продажу продовольчих товарів--контроль правил продажу непродовольчих товарів--контроль правил торгівлі на ринках--контроль роботи закладів громадського харчування--відбір зразків товарів--контрольні перевірки правил торгівлі
Аннотация: Викладено основні вимоги до контрольних перевірок додержання правил торговельного обслуговування.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(075)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Красноход, Наталія Іванівна
Заглавие : Помічник кухаря : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Кондор, 2018
Колич.характеристики :341, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с 340-341
ISBN, Цена 978-966-2781-49-6: 200.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99
Предметные рубрики: Кулінарія-- Харчування-- Товарознавство-- Продовольчі товари-- Товарознавство
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): фізіологія харчування--харчові речовини--режим харчування--санітарні вимоги--гігієна працівників --товарознавство харчових продуктів--технологічний процес приготування їжі--обладнання підприємств ресторанного господарства--організація виробництва--заклади ресторанного господарства--організація робочих місць
Аннотация: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.68(075.8)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Заглавие : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2009
Колич.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Цена 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6(075.8)/Т 38
Заглавие : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2009
Колич.характеристики :464 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с.460-463
ISBN, Цена 978-966-680-437-5: 065.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Хлібні вироби
Географич. рубрики:
Аннотация: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)