Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=сервірування столів<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.432/Б 11
Автор(ы) : Бєляєва, Алла Михайлівна
Заглавие : Усе про ресторанний бізнес
Выходные данные : Донецьк: БАО, 2009
Колич.характеристики :544 с.: рис., табл.
ISBN, Цена 978-966-481-329-4: 31.40 грн
УДК : 640.432
ББК : 36.99
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Ресторан
Географич. рубрики:
Аннотация: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.51/54/Д69
Заглавие : Дорогоцінна енциклопедія українського застілля
Выходные данные : Донецьк: БАО, 2008
Колич.характеристики :671, [1] с.: мал.
ISBN, Цена 978-966-338-456-6: 25.50 грн
УДК : 641.51/54
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Етикет --Україна
Кухня українська
Дозвілля
Географич. рубрики:
Аннотация: До видання ввійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід - від дня народження до Різдва. У цій книжці є все: кулінарні рецепти та поради, рекомендації знавців етикету, пісні, тости та ігри - усього й не перелічиш!
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075)/М 84
Автор(ы) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Заглавие : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2010
Колич.характеристики :388 с.: рис.
Примечания : Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368
ISBN, Цена 978-966-2174-07-6: 93.00 грн
УДК : 640.43(075)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 395(031)/П16
Автор(ы) : Панкеев, Иван Алексеевич
Заглавие : Энциклопедия этикета : энциклопедия . -5-е изд. перераб.
Выходные данные : Москва: Астрель; Москва: АСТ; Москва: Олимп, 2007
Колич.характеристики :406 с.: ил.
ISBN, Цена 5-17-042872-3: 039.00 грн
ISBN, Цена 5-7390-1928-1: Б.ц.
ISBN, Цена 5-271-16426-8: Б.ц.
УДК : 395(031)
ББК : 87.777я2
Предметные рубрики: Етикет
Аннотация: Самое подробное и детальное руководство, которое поможет овладеть всеми тонкостями делового и светского етикета.
Экземпляры :МИСТ(1)
Свободны : МИСТ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(03)/С 16
Автор(ы) : Сало Я.М.
Заглавие : Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу . -3-є вид. випр. і доп.
Выходные данные : Л.: Афіша, 2008
Колич.характеристики :301 с
Примечания : Бібліогр.: с. 291
ISBN, Цена 978-966-325-082-3: 038.00 грн
УДК : 640.43(03)
ББК : 36.995я2
Предметные рубрики: Ресторанна справа
Географич. рубрики:
Аннотация: Основні відомості для офіціантів, метрдотелів та керівників ресторанів і кафе щодо раціональної організації обслуговування.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)