Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)Баранівська ЦРБ (1)Житомирська МЦБС (1)Звягельська бібліотека ЗМР (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=страви<.>
Общее количество найденных документов : 226
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
641.8
Ф 27


    Фатов, Михаил Федорович.
    1000 блюд ресторанной кухни [] / М. Ф. Фатов, В. В. Холодков. - Москва : Экономика, 1985. - 296 с. : рис. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
ресторанное дело -- кулинария -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из дичи -- страви з дичини -- гарнири -- гарниры -- соусы -- соуси -- напитки -- напої -- мучные блюда -- борошняні страви
Аннотация: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Холодков, Виктор Васильевич
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

2.
36.992
Д23


   
    200 кулинарных рецептов из мяса []. - Москва : Информреклама Центросоюза, 1990. - 76 с. - 3.70 р.
ББК 36.992
Рубрики: М'ясні страви--Рецептура--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
мясные блюда -- жареное мясо -- смажене м'ясо -- рубленое мясо -- нарізане м'ясо -- измельченное мясо -- подрібнене м'ясо -- запеченное мясо -- запечене м'ясо -- пловы -- плови -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- мясные соусы -- м'ясні соуси
Аннотация: [Жареное, рубленое, запеченное мясо, соусы к мясным блюдам.]

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

3.
37.279
П99


   
    500 полезных советов по дому [] / сост. С. Г. Чернышева. - Вильнюс : Полюс, 1991. - 64 с. : рис. - 3.40 р.
ББК 37.279
Рубрики: Домоведення--Поради--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
домоводство -- советы -- мясные изделия -- м'ясні вироби -- бдюда из рыбы -- страви з риби -- мучные изделия -- мучні вироби -- молочные блюда -- молочні страви -- овощые блюда -- овочеві страви -- приготовление напитков -- приготування напоїв -- уборка дома -- прибирання дому -- домашняя химчистка -- домашня хімчистка -- уход за кухней -- догляд за кухнею -- уход за ванной -- догляд за ванною -- борьба с насекомыми -- боротьба з комахами -- комнатные растения -- кімнатні рослини
Аннотация: Полезные советы по многочисленным вопросам по уходу за домом.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Чернышева, Светлана Григорьевна \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

4.


    Момот, Ольга.
    British food. Form 8 [] : language workshop / О. Момот // English Languge & Culture. Шкільний світ : Weekly. - 2018. - N 18(Sep.). - С. 4-7
Рубрики: Загальноосвітні школи--Англійська мова--Уроки
фывфывфыв:
англійська мова -- уроки англійської мови -- уроки в 8 класі -- британські страви -- англійська їжа

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ІН (1)
Свободны: ІН (1)

Найти похожие

5.
641.56(=131.1)
S73


    Spagnol, Elena.
    Das beste aus italiens Kueche. Originalrezepte von heute [Текст] / Elena Spagnol ; [Uebers.: Jost Sonja]. - Zuerich : Das Beste , 1982. - 512 S. : il. - Текст: нім. - Reg. dt.: S. 500-506. - reg. ital.: S. 507-512. - ISBN 3 7166 0041 5 : 140.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ІТ)
Рубрики: Кухня італійська--Рецептура--Популярні видання
   
фывфывфыв:
національні кухні -- кухня італійська -- кулінарія італійська -- страви італійської кухні -- рецепти італійської кухні
Аннотация: Die Italiener sind lebhaft und gesellig und lieben ein gutes Essen. Ihr wichtigstes Merkmal ist die Einfachheit - ein Einfachheit, die auf der Verwendung von moglichst naturbelassenen Zutaten und auf deren massigen und klugen Anwendung beruht, ferner auf derkurzen Kochzeit, welche die ursprunglichen Eigenschaften eines Lebensmittels zu erhalten und hervorzuhebenbestrebt ist.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Jost, Sonja \uebers.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

6.
641
W17


    Walker, Charlotte.
    Fish and shellfish [Текст] / Carlotte Walker. - Los Angeles, Calif. : HPBooks, 1984. - 160 p. - Текст англ. - ISBN 1-55788-058-1 : 100000.00 крб
Примечания об особенностях:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Рибні страви--Приготування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулінарія -- кулинария -- рибні страви -- рыбные блюда -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- риба -- рыба -- Їжа -- еда -- молюски -- моллюски
Аннотация: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

7.
641.5
H12


    Hadamuscin, John.
    John Hadamuscin's down home [Текст] : a year of cooking, entertaining, and living easy / John Hadamuscin; phot. by Randy O'Rourke. - New York : Harmony books, 1993. - 192 p. - Текст англ. - Ind.: p. 188-191. - ISBN 0-517-58931-1 : 150000.00 крб
Примечания об особенностях:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- приготування їжі -- приготовление еды -- приготування страв -- приготовление блюд -- домашні страви -- домашние блюда -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты
Аннотация: Divided by seasons, this sumptuously illustrated book features means inspired by the firsr buds of spring, the lush heat of summe, crips autumn days, and long winter nights. So come home to the best food and best times you'll ever remember as John Hadamuscin takes you through a remarcable year of cooking, entertaining, and living easy.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
O'Rourke, Randy \phot.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

8.
641.56(477)
А79


    Artiukh, Lidia.
    Ukrainian cuisine and folk traditions [Текст] / Lidia Artiukh. - Kiev : Baltia-Druk, 2016. - 223 p. : ill. - Ind.: p.220- 222. - Lit.: p. 223. - ISBN 978-617-516-016-9 : 448.96 грн
Перевод заглавия: Українська кухня і народні традиції
УДК
ББК 36.997(4УКР) + 63.5(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   Етнографія--Україна--Популярні видання

   
фывфывфыв:
українська кухня -- украинская кухня -- українські традиції -- украинские традиции -- этнография -- українські страви -- украинские блюда -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты
Аннотация: 23 sections of the book are devoted to the holidays of the calendar year of the Ukrainian people - from Christmas Eve to St. Andrew's Day. Each section contains an ethnographic sketch and detailed recipes of traditional dishes of national cuisine (total about 300). The reader will get acquainted with the customs that our ancestors adhered to at the festive table. Each hostess will have the opportunity to diversify the menu of her family with delicious borsch, sausages, vareniki and many other delicious dishes, recipes carefully collected by the author in different regions of Ukraine.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

9.
664.682
R53


    Richon, Christina.
    Weihnachtsplaetzchen: Himmlisch lecker und bezaubernd suess [Текст] / Chistina Richon ; fotos: Anke Schuetz. - Berlin : Graefe, 2013. - 64 S. : Ill. - ISBN 978-3-8338-3434-9 : 80.00 грн
УДК
ББК 36.865
Рубрики: Свята--Страви--Популярні видання
   
фывфывфыв:
Різдво -- Рождество -- печиво -- печенье -- різдвяні страви -- рождественские блюда -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- різдвяне печиво -- рождественское печенье
Аннотация: Alle Jahre wieder: Drau?en rieselt leise der Schnee, der Kamin knistert und durchs ganze Haus zieht der Duft von frisch gebackenen Lebkuchen, Zimtsternen und Vanillekipferln. Doch Moment mal, hier duftet es auch erfrischend neu aus der Weihnachtsbackstube: Kirsch-Zimt-Wurfel, Gewurzschnecken mit Kakaobohnen und Pistazien-Sable setzen neue Glanzlichter auf die bunten Teller. Zusammen mit den hei? geliebten Klassikern der Weihnachtszeit gehen sie den Backern leicht von der Hand und verschwinden schnell in den Mundern erwartungsfroher Naschkatzen. Mit praktischen Tipps zu Teigen, Deko und Geschenkverpackungen bleibt schon vor dem Fest kein Wunsch mehr offen.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Schuetz, Anke \foto.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

10.
641.5(450)
К72


    Костюкович, Олена Олександрівна.
    Їжа - італійське щастя [] / Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У. - Х. : Фоліо, 2015. - 431 с. : іл. - Бібліогр.: с. 362-407. - Л-ра: с. 408. - ISBN 978-966-03-7264-1 : 154.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ІТА)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Італія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
універсальна мова Італії -- історія італійський страв -- Сагра -- італійські вина -- маслинова олія -- піца -- середземноморська дієта -- ресторани Італії -- страви з морепродуктів -- різотто -- підливи -- соуси -- овочевістрави -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- рибні страви
Аннотация: Італійська кухня це - тисячі наїдків, напоїв, приправ, страв, рецепти виготовлення яких змінюється в кожній із 20 областей Італії, це своєрідна кулінарна подорож країною.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Чайковський, В. Б. \пер.\; Кісель, Г. В. \худож.\; Еко, Умберто \авт. передмови.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

11.
635.21:632.2](075.8)
А26


   
    Агроекологічні основи вирощування картоплі [] : навч. посіб. / [В. М. Положенець та ін.] ; за ред. В. М. Положенця ; М-во аграр. політики України, Держ. агроеколог. ун-т. - Київ : Світ, 2008. - 194, [2] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 192-194. - 35.00 грн
УДК
ББК 42.151я73
Рубрики: Картопля--Вирощування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
історія картоплярства -- сорти картоплі -- захист картоплі -- зберігання картоплі -- страви з картоплі -- лікування картоплєю -- картопля в косметиці -- корми з картоплі -- переробка картоплі -- економіка картоплярства
Аннотация: Народно-господарське значення, біологічні особливості та вимоги до агроекологічних умов вирощування картоплі, роль ії для лікування та дієтичного і дитячого харчування людей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Положенець, В. М.; Чернілевський, М. С.; Немерицька, Л. В.; Положенець, О. В.; Положенець, В. М. \ред.\; Міністерство аграрної політики України; Державний агроекологічний університет
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
636
А 35


   
    Аз-Буки-Веді тваринника [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.] ; ЖДУ ім. І. Франка. - Житомир : Рута, 2007. - 436 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 432. - Дод.: с. 430-431. - ISBN 966-8059-91-3 : 025.00 грн
УДК
ББК 45.3 + 45.4 + 36
Рубрики: Підсобне господарство--Тваринництво--Розведення і племінна справа--Годівля і утримання тварин
   Харчове виробництво

   
фывфывфыв:
Свійські тварини -- Дрібне тваринництво -- Виробництво молока -- Домашня птиця -- Харчові страви з продуктів тваринництва -- Радіонукліди в організмі тварин -- Використання відходів фермерського господарства -- МІСЦЕВІ ВИДАННЯ
Аннотация: Організація підсобного господарства, утримання, годівля, запобігання захворюванням тварин, безвідходне виробництво продуктів тваринництва, рецепти страв

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Бурлака, В.А.; Кривий, М.М.; Шевчук, В.Ф.; Давидов, Є.А.; Борщенко, В.В.; Павлюк, Н.В.; Сукненко, Т.М.; Хом'як, І.В.; Бурлака, В.А. \загал. ред.\
Экземпляры всего: 6
ФОНД (5), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (5), ВВ (1)
Найти похожие

13.
636.083(075)
А35


   
    Аз-Буки-Веді тваринника [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2-ге вид. - Житомир : Полісся, 2010. - 496 с. : рис., табл. - Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483. - ISBN 978-966-655-540-6 : 50.00 грн
УДК
ББК 45.4я73
Рубрики: Підсобні господарства--Тваринництво--Розведення і племінна справа--Годівля і утримання тварин--Навчальні видання
   Тваринництво--Навчальні видання

   Фермерське господарство--Відходи--Навчальні видання

   Сільськогосподарські тварини--Радіонукліди--Навчальні видання

   Велика рогата худоба--Навчальні видання

   Свині--Навчальні видання

   Кролі--Навчальні видання

   Нутрії--Навчальні видання

   Кури--Навчальні видання

   Гуси--Навчальні видання

   Індики--Навчальні видання

   Бджоли--Навчальні видання

   Кінологія--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- кози -- козы -- вівці -- овцы -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- свині -- свиньи -- кролі -- кроли -- нутрії -- нутрии -- кури -- куры -- гуси -- качки -- утки -- індики -- индюки -- пчеловодство -- пчёлы -- собаківництво -- собаководство -- комбікорми -- комбикорма -- зелені корми -- зелёные корма -- вітамінні препарати -- витаминные препараты -- макуха -- шроти -- шроты -- м'ясні закуски -- мясные закуски -- закуски з яєць -- закуски из яиц -- молочні супи -- молочные супы -- холодні супи -- холодные супы -- м'ясні страви -- мясные блюда
Аннотация: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бурлака, В. А.; Горальський, Л. П.; Засекін, Д. А.; Скоромна, О. І.; Бурлака, В. А. \ред.\
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Найти похожие

14.
36.997
Р 78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Азбука кулинарного искусства [] / В. С. Ростовский. - Киев : Урожай, 1992. - 208 с. : рис., фот. цв. - ISBN 5-337-01229-0 : 850.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- культура питания -- культура харчування -- домашние обеды -- домашні обіди -- завтраки -- сніданки -- ужин -- вечеря -- блюда холостяков -- страви нежонатих людей -- праздничные блюда -- святкові страви -- питание по дням недели -- харчування по днях неділі
Аннотация: Рекомендации по составлению рациона питания по дням недели, подборка меню по сезонам года, в будни и праздничные дни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Найти похожие

15.
641.56
Р78


    Ростовский, Владимир Сергеевич.
    Азбука кулинарного искусства [] / В. С. Ростовский. - 2-е изд., стер. - Киев : Урожай, 1994. - 336 с. : табл. - ISBN 5-337-01408-0 : 85000.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- культура питания -- культура харчування -- завтраки -- сніданки -- обеды -- обіди -- ужин -- вечеря -- холостяцкие блюда -- страви для холостяків -- праздничный стол -- св'ятковий стіл
Аннотация: Даны рекомендации по составлению рациона питания по дням недели с учетом бюджета семьи, приведено меню на будничные и праздничные дни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Найти похожие

16.
641/642
А 35


   
    Азбука питания [] / [сост. Т. А. Комарова]. - Алма-Ата : Кайнар, 1990. - 688 с. : рис., табл. - (Сельская семья: культура, эстетика, быт). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - ISBN 5-620-00195-4 : 7.00 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
кулинария -- полноценная пища -- повноцінна їжа -- разумная кулинария -- розумна кулінарія -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибные блюда -- грибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- напитки -- напої -- домашние сладости -- домашні солодощі -- национальные кухни -- національні кухні -- культура питания -- культура харчування -- блюда для тучных людей -- страви для повних людей
Аннотация: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Комарова, Тамара Андреевна \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

17.
53.51
А35


   
    Азбука харчування. Лікувальне харчування [] : [довідник] / за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка. - Львів : Світ, 1991. - 208 с. - Літ.: с. 202. - ISBN 5-11-000932-5 : 6.00 крб
ББК 53.51
Рубрики: Лікувальне харчування--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
лікувальне харчування -- гігієна харчування -- білки -- вуглеводи -- вітаміни -- дієтотерапія -- харчування в санаторіях -- харчування в домашніх умовах -- захворювання органів травлення -- хвороби внутрішніх органів -- харчова алергія -- діетичні страви
Аннотация: Викладені загальні принципи лікувального харчування та вплив харчових чинників на процеси одужання.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Столмакова, Г. І. \ред.\; Мартинюк, І. О. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

18.
641.55(083.12)
Б71


   
    Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов
Аннотация: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

19.
36.992
Б71


   
    Блюда из грибов [] / сост. В. Г. Федосова ; [худож. В. И. Коломиец]. - Минск : Беларус. Энцыкл. им. П. Бровки , 1995. - 304 с. : рис. - ISBN 985-11-0021-8 : 325000 грн
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Гриби--Рецептура--Популярні видання
   
фывфывфыв:
переработка грибов -- переробка грибів -- хранение грибов -- зберігання грибів -- грибные закуски -- грибні закуски -- грибные салаты -- грибні салати -- грибные первые блюда -- грибні перші страви -- грибные вторые блюда -- грибні другі страви -- грибные соусы -- грибні соуси -- грибные мучные изделия -- грибні борошняні вироби -- грибные начинки -- грибні начинки
Аннотация: 850 наиболее интересных в кулинарном отношении рецептов грибных закусок, первых и вторых блюд, соусов, подливок, мучных изделий с грибами.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Федосова, В. Г. \сост.\; Коломиец, В. И. \худож.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

20.
641.81
Б 71


   
    Блюда из мяса и птицы [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Харьков : Фолио, 2005. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3107-X : 8.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--М'ясо та м'ясні продукти--Рецептура--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- блюда из говядины -- страви із яловичини -- блюда из телятины -- страви із телятини -- блюда из свинины -- страви із свинини -- блюда из баранины -- страви із баранини -- блюда из кролика -- страви із кролика -- блюда из кур -- страви із курей -- блюда из индейки -- страви із індички -- блюда из утки -- страви із качки -- блюда из гуся -- страви із гуски -- соусы -- соуси
Аннотация: Отбивные и буженина, домашние колбасы, голубцы... Вкусно и сытно. Все эти замечательные блюда вы сможете приготовить, воспользовавшись рецептами данной книги.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)