Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)Баранівська ЦРБ (1)Житомирська МЦБС (1)Звягельська бібліотека ЗМР (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=страви<.>
Общее количество найденных документов : 226
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.

Китайская, корейская, японская кухня/[сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - 2004
2.

Мікрохвильова кулінарія/[авт.-упоряд.: Н. В. Сивкова, Д. В. Таболкін ; худож. І. В. Осипов]. - 2006
3.

Кулинария/худож. А. С. Ленчик. - 2006
4.

Праздничный стол/[сост.: Д. В. Таболкин, Т. В. Иовлева ; худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2005
5.

Артюх Л. Ф. Народне харчування українців та росіян північно-східних районів України/Л. Ф. Артюх ; [відп. ред. В. Ф. Горленко]. - 1982
6.

Аз-Буки-Веді тваринника/В. А. Бурлака [та ін.]. - 2007
7.

Справочник грибника/[сост. В. В. Онищенко ; худ. Д. В. Панченко]. - 2005
8.

Золота енциклопедія домашньої кулінарії/пер. І. Г. Данилюка. - 2006
9.

Воробьева Л. И. Готовим просто и вкусно/Л. И. Воробьева. - 2005
10.

Табаков А. О. Кулинарные истории Антона Табакова/А. О. Табаков. - 2004
11.

Українське застілля: страви, напої, тости, розваги/уклад. С.А. Мірошниченко. - 2006
12.

Бутченко Л. І. Природа в житті українського народу/Людмила Бутченко ; [літ. ред. А. Бакало]. - 2007
13.

Пізнаймо Україну: (матеріали мовокраїнознавчого словника-довідника "Україна в словах")/С. І. Терпелюк [та ін.]. - 2005
14.

Коваленко П.И. Овцы и козы: породы, разведение, содержание, уход/П. И. Коваленко. - 2005
15.

Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах/М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - 2008
16.

Радуйся, земле, коляда іде!/авт. -упоряд. Я. Музиченко, ред., муз. ред. К. Міщенко, худ. О. Гайдамака. - 2000
17.

Васянович О. Деякі особливості обрядової та святкової їжі околичної шляхти Коростенщини/О. Васянович // Волинь-Житомирщина. -Житомир:Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2007,N N 16.-С.112-122
18.

Усач В. Уміли готувати - уміли й подавати/Володимир Усач // Дзеркало тижня. -К.:Ред. газ. "Дзеркало тижня", 2009,N N 37(3 жовт.).-С.16
19.

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня/Т. В. Капліна [та ін.]. - 2008
20.

Сімс Л. Замки/Л. Сімс ; пер. з англ. В. Наливаної. - 2008
21.

Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
22.

Кавун О. Вийшов усім дерунам дерун/О. Кавун // Голос України. -К.:Київська правда, 2010,N N 181(9 верес.).-С.10
23.

Матіос М. Кулінарні фіглі/Марія Матіос ; худож. Сергій Іванов. - 2009
24.

Ростовський В. С. Збірник рецептур/В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - 2010
25.

Дорогоцінна енциклопедія українського застілля/[уклад. С. А. Мірошниченко ; худож.: О. К. Перепелиця, О. В. Зарбі-Гальчук]. - 2008
26.

Мірошниченко С. А. Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу/С. А. Мірошниченко ; [пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - 2008
27.

Аз-Буки-Веді тваринника/В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2010
28.

Гаевая Р. А. Хлеб на вашем столе /Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 1993
29.

Золотая энциклопедия кулинарии. - 2010
30.

Беляева А. М. Энциклопедия ресторанного бизнеса/А. М. Беляева. - 2009
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)