Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=страви з макаронів<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55/Б 11
Автор(ы) : Білоцька, Вікторія Болеславівна, Карсекіна, Валентина Вікторівна
Заглавие : Домашня кулінарія . -2-ге вид.
Выходные данные : Київ: Техніка, 1993
Колич.характеристики :143 с
ISBN, Цена 5-335-01251-X: 600.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): холодні закуски--гарячі закуски--супи--страви з м'яса--страви з риби--страви з борошна--страви з макаронів--страви з картоплі--страви з овочів--гарніри--соуси--солодкі страви--вироби з тіста--напої
Аннотация: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв.
Экземпляры : всего : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.997я2/К 26
Автор(ы) : Карсекіна, Валентина Вікторівна, Калакура, Марія Михайлівна
Заглавие : Раціональне харчування в сім'ї
Выходные данные : Київ: Техніка, 1986
Колич.характеристики :272 с.: рис.
Примечания : Дод.: с. 269-270
Цена : 2.70, 10.00 грн, р.
УДК : 641.56
ББК : 36.997я2
Предметные рубрики: Раціональне харчування-- Рецепти
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): складання меню--холодні страви--холодні закуски--супи--овочеві страви--страви з крупів--страви з макаронів--страви з риби--страви з м'яса--солодкі страви--борошняні страви
Аннотация: Описано широкий асортимент різних страв, що розроблені з урахуванням науково обгрунтованих норм харчування.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(083.12)/М 21
Автор(ы) : Малявко, Алла Андреевна
Заглавие : Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд
Выходные данные : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Колич.характеристики :183 с.: рис., фот. цв.
Цена : 1.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.991
Предметные рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кулинария--рецептура--супы--супи--борщи--борщі--соусы--соуси--гарниры--гарніри--блюда из круп--страви з круп--блюда из макаронов--страви з макаронів--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви
Аннотация: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(083.12)/С 77
Автор(ы) : Старовойт, Лідія Яківна, Косовенко, Марія Савелівна, Смирнова, Жанна Миколаївна
Заглавие : Кулінарія : підручник . -2-ге вид., стереотип.
Выходные данные : Київ: Вища шк., 1992
Колич.характеристики :270 с.: рис., табл.
Примечания : Дод.: с. 266-269
ISBN, Цена 5-11-004159-8: 50.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99я722
Предметные рубрики: Кулінарія-- Страви-- Рецептура
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): обробка овочів--обробка грибів--обробка риби--обробка м'яса--супи--соуси--страви з круп--страви з макаронів--страви з риби--м'ясні гарячі страви--страви з яєць--страви з сиру--холодні страви--солодкі страви--напої--дієтичні страви
Аннотация: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва.
Экземпляры : всего : ВВ(1), АБ(1)
Свободны : ВВ(1), АБ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)