Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=структура виробництва<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 330.3/П77
Заглавие : Природа фірми. Походження, еволюція і розвиток
Выходные данные : Київ: А.С.К., 2002
Колич.характеристики :336 с
Примечания : Бібліогр. в кінці глав. - Алф.-предм. покажч.: с. 320-335
ISBN, Цена 966-539-378-2: 13.00 грн
УДК : 330.3
ББК : 65.012.1
Предметные рубрики: Фірми
Транснаціональні корпорації
Аннотация: Розкриваються механізми ринкового господарства, насамперед через процеси горизонтальної та вертикальної інтеграції виробництва. Ці процеси покладено в основу створення та розвитку транснаціональних корпорацій.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.43(477)(075)/О-64
Автор(ы) : Бечко П. К., Бурик А. Ф., Бутило І. А., Єщенко В. О.
Заглавие : Організація і функціонування фермерських господарств : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Нічлава, 2002
Колич.характеристики :397 с.: табл.
Коллективы : Уманська державна аграрна академія
Примечания : Літ.: с. 393-397. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 966-7317-75-7: 33.60 грн
УДК : 338.43(477)(075)
ББК : 65.9(4Укр)32-434
Предметные рубрики: Фермерське господарство --Україна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): правові основи діяльності фермерських господарств--функціонування фермерських господарств--структура виробництва--планування діяльності фермерського господарства--облік у фермерському господарстві--оподаткування сільськогосподарських товаровиробників--кредитування фермерських господарств--технологія виробництва продукції рослинництва--технологія виробництва продукції тваринництва--статут фермерського господарства
Аннотация: Роль фермерських господарств у сільскогосподарському виробництві, правові їх основи, структура виробництва, планування діяльності, соціально-трудові відносини, облік у даних формах господарювання, їх оподаткування та кредитування.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 65.29я73/Е 45
Автор(ы) : Бойчик, Ірина Михайлівна, Харів, Петро Степанович, Хопчан, Марія Іванівна, Піча, Юрій Володимирович
Заглавие : Економіка підприємства : навч. посібник . -2-ге вид., випр. і допов.
Выходные данные : К.: Каравела; Л.: "Новий світ-2000", 2001
Колич.характеристики :298 с.: табл.
Примечания : Дод.: с. 266 - 288; - Л -ра: с. 289 -292
ISBN, Цена 966-95-596-7-7: 18.00 грн.
ISBN, Цена 966-7827-03-8: Б.ц.
ББК : 65.29я73
Предметные рубрики: Економіка підприємства
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): структура виробництва--структура производства--управління підприємством--управление предприятием--прогнозування--прогнозирование--планування--планирование--управління персоналом підприємства--управление персоналом предприятия--потенціал підприємства--потенциал предприятия--фінансово-кредитні ресурси.--финансово-кредитные ресурсы--інвестиції--инвестиции--оплата праці--оплата труда--реструктуризація підприємства--реструктуризация предприятия--банкрутство підприємства--банкротство предприятия--ліквідація підприємства--ликвидация предприятия--санація підприємства--санация предприятия
Аннотация: Розглядається галузева структура підприємства, його потенціал, шляхи ефективного розвитку в умовах ринку.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

4.


    (Свободных экземпляров нет)
Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/А87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович
Заглавие : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Колич.характеристики :279, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 205-279
ISBN, Цена 978-611-01-0290-2: 58.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): класифікація підприємств харчування--классификация предприятий питания--форми праці--формы труда--науково-технічний прогрес--научно-технический прогресс--постачання підприємств --снабжение предприятий--тарне господарство ресторанів--тарное хозяйство ресторанов--складське господарство--складское хозяйство--структура виробництва--структура производства--оперативне планування виробництва--оперативное планирование производства--організація праці --организация труда
Аннотация: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.
Экземпляры :
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/М21
Автор(ы) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М.
Заглавие : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :303, [1] с.: табл.
Коллективы : Львівський національний університет імені Івана Франка
Примечания : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303
ISBN, Цена 978-617-673-162-7: 63.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Ресторанно-готельний бізнес
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Аннотация: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/А87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович
Заглавие : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -3-є вид.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Колич.характеристики :279, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Дод.: с. 205
ISBN, Цена 978-617-673-416-1: 122.40 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Організація
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): організаційно-правові форми підприємств--їдальня--ресторан--бар--кафе--закусочна--постачання підприємств ресторанного господарства--складське господарство ресторана--тарне господарство ресторана--структура виробництва--структура производства--організація виробництва--меню--оперативне планування виробництва--технологічна документація--організація праці
Аннотация: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)