Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=тваринні жири<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.02(075.8)/Т38
Автор(ы) : Ковальская, Людмила Павловна, Мелькина, Галина Михайловна, Шебершнева, Нелли Николаевна, Шикина, Валентина Сергеевна
Заглавие : Технология пищевых производств : учебник для сред. спец. учеб. заведений
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1988
Колич.характеристики :286 с.: рис.
Примечания : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 5-10-000-195-X: 0.90 р.
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36я723
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): стандартизация пищевых продуктов--стандартизація харчових продуктів --технология хлебопечения--технологія хліба--технология сахара--технологія цукру--производство крахмала--виробництво крохмалу--технология конфет--технологія конфет--халва--мармелад--пастила--этиловый спирт--етиловий спирт--технология водки--технологія горілки--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина--растительное масло--рослинна олія--маргарин--животные жиры--тваринні жири--консервирование плодов--консервування плодів
Аннотация: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(2)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/З-14
Автор(ы) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Заглавие : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Цена 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Технології
Географич. рубрики:
Аннотация: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.34(075.8)/П 31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Носенко, Тетяна Тимофіївна
Заглавие : Біохмія та технологія оліє-жирової сировини : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292
ISBN, Цена 978-611-01-0035-9: 68.00 грн
УДК : 664.34(075.8)
ББК : 35.782.1я73
Предметные рубрики: Біохімія-- Продукція рослинництва
Географич. рубрики:
Аннотация: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 577.1(075.8)/С91
Автор(ы) : Сухаренко, Олена Валеріївна, Недзвецький, Віктор Станіславович
Заглавие : Біохімія : лабораторний практикум і завдання модульного контролю
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2017
Колич.характеристики :194, [2] с.: рис., табл.
Коллективы : Мііністерство освіти і науки України, Керченський державний морський технологічний університет
Примечания : Літ.: с. 189. - Дод.: с. 190-194
ISBN, Цена 978-966-2609-59-2: 90.00 грн
УДК : 577.1(075.8)
ББК : 28.072я73
Предметные рубрики: Біохімія
Географич. рубрики:
Аннотация: Аналіз хімічної будови основних груп біоорганічних сполук, що містять живі організми, ферментні перетворення в організмі білків, будова тканин і метаболічних процесів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.51(075.8)/П49
Автор(ы) : Поліщук, Віктор Миколайович, Білько, Тамара Олександрівна
Заглавие : Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Центр учб. літ., 2018
Колич.характеристики :627, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство аграрної політики та продовольства України, Національний університет біоресурсів і природокористування України
Примечания : Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627
ISBN, Цена 978-611-01-1100-3: 335.00 грн
УДК : 637.51(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Гігієна-- Транспортування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): класифікація продукції тваринництва--молокопродукти--м'ясопродукти--м'ясо забійних тварин--м'ясо птиці--субпродукти--ковбасні вироби--м'ясні напівфабрикати--м'ясні консерви--тваринні жири--водна сировина--товарна риба--мед--продукти бджільництва--продукція шовківництва--перевезення продуктів тваринництва--страхування вантажів--технічні засоби перевезення--класифікація транспорту--санітарний паспорт автомобіля--санітарна обробка транспортних засобів--швидкопсувні вантажі--маркування вантажів
Аннотация: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)