Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=технологія вина<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/З-14
Автор(ы) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І.
Заглавие : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Центр навч. л-ри, 2005
Колич.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 485-487
ISBN, Цена 966-364-093-6: 35.20 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Технологічні процеси-- Розрахунки
Харчові продукти-- Технологія-- Рецептура
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/Х 22
Автор(ы) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П.
Заглавие : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Колич.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с.564-566. - Дод.
ISBN, Цена 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Технологія-- Задачі
Географич. рубрики:
Аннотация: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності, сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/З-14
Автор(ы) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Заглавие : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Цена 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Технології-- Задачі (навч.)
Географич. рубрики:
Аннотация: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.02(075.8)/Т38
Автор(ы) : Ковальская, Людмила Павловна, Мелькина, Галина Михайловна, Шебершнева, Нелли Николаевна, Шикина, Валентина Сергеевна
Заглавие : Технология пищевых производств : учебник для сред. спец. учеб. заведений
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1988
Колич.характеристики :286 с.: рис.
Примечания : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 5-10-000-195-X: 0.90 р.
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36я723
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): стандартизация пищевых продуктов--стандартизація харчових продуктів --технология хлебопечения--технологія хліба--технология сахара--технологія цукру--производство крахмала--виробництво крохмалу--технология конфет--технологія конфет--халва--мармелад--пастила--этиловый спирт--етиловий спирт--технология водки--технологія горілки--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина--растительное масло--рослинна олія--маргарин--животные жиры--тваринні жири--консервирование плодов--консервування плодів
Аннотация: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(2)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664/С 76
Автор(ы) : Стабников, Всеволод Николаевич, Остапчук, Николай Васильевич
Заглавие : Общая технология пищевых продуктов : учеб. пособие для вузов
Выходные данные : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1980
Колич.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 301
Цена : 0.90 р.
УДК : 664
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): сточные воды пищевых производств--стічні води харчових виробництв--проектирование пищевого производства--проектування харчового виробництва--технология хлеба--технологія хліба--технология консервов--технологія консервів--свеклосахарное производство--бурякоцукрове виробництво--технология крахмала--технологія крохмалю--крахмальная патока--крохмальна патока--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина
Аннотация: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.1(075)/М 21
Автор(ы) : Мальцев, Петр Михайлович
Заглавие : Технология бродильных производств : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Колич.характеристики :560 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555
Цена : 1.50 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36.870я73
Предметные рубрики: Бродильні виробництва-- Технології
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): бродильное производство--спиртовое брожение--спиртове бродіння--сырье бродильных производств--сировина бродильних виробництв--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--спирт из мелассы--спирт із меласи--технология пива--технологія пива--технология хлебного кваса--технологія хлібного квасу--технология вина--технологія вина--технология коньяков--технологія коньяків--кальвадос--технология рома--технологія рому--виски--віски--технология водки--технологія горілки--технология ликеров--технологія лікерів--газированные напитки--газовані напої--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--производство уксуса--технологія уксусу--технология молочной кислоты--технологія молочної кислоти--технология лимонной кислоты--технологія лимонної кислоти
Аннотация: Излагается технология бродильных производств.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)