Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=технологія виробництва<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.4(075)/Р 44
Автор(ы) : Царенко, Олександр Михайлович, Крятов, Олег Васильович, Крятова, Раїса Єгорвіна, Бондарчук, Лариса Володимирівна
Заглавие : Ресурсозберігаючі технологіЇ виробництва свинини : теорія і практика : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2004
Колич.характеристики :268, [4] с., [8] арк. фот. кольор.: рис., табл., фот. кольор.
Примечания : Бібліогр.: с. 266-268
ISBN, Цена 966-680-153-1: 028.00, 042.00, грн.
УДК : 636.4(075)
ББК : 46.5я73
Предметные рубрики: Свинарство-- Виробництво
Географич. рубрики:
Аннотация: У навчальному посібнику аналізуються різноманітні технології виробництва свинини, викладено біологічні, фізіологічні та продуктивні ознаки свиней за різних умов технології, визначено головні напрямки впровадження ресурсозберігаючих технологій виробництва свинини та основні чинники скорочення різноманітних витрат при формуванні собівартості свинини.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Яненкова І.
Заглавие : Економічна природа категорії "організаційний ресурс" та її роль в системі інноватики
Место публикации : Економіст. - К.: БЛІЦ-ІНФОРМ, 2008. - N 9. - С. 54-57. - ISSN 1810-3944 (Шифр ekst/2008/9). - ISSN 1810-3944
Примечания : Л-ра: с. 57
Предметные рубрики: Економіка --Україна
Географич. рубрики:
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.4(075.8)/С 24
Автор(ы) : Герасимов В.І., Нагаєвич В.М., Барановський Д.І., Рибалко В.П., та ін.
Заглавие : Свинарство України : навч. посібник
Выходные данные : Х.: Еспада, 2008
Колич.характеристики :454 с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 449-451
ISBN, Цена 978-966-456-017-4: 059.00 грн
УДК : 636.4(075.8)
ББК : 46.5я73
Предметные рубрики: Свинарство
Аннотация: Історія розвитку та сучасний стан свинарства в Україні та світі, біологічні особливості та господарсько- корисні якості свиней.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 635/В68
Автор(ы) : Володарська, Анастасія Тимофіївна, Скляревський, Михайло Олексійович
Заглавие : Зелені овочеві культури
Выходные данные : К.: Урожай, 1992
Колич.характеристики :141 с.: рис.
Примечания : Л-ра: с. 140
ISBN, Цена 5-337-01098-0: 28.00 крб
УДК : 635
ББК : 42.34
Предметные рубрики: Овочі-- Вирощування-- Агротехніка
Географич. рубрики:
Аннотация: Наведено класифікацію, бологічні особливості, хімічний склад і поживну цінність, технологію виробництва салатних, шпинатних, пряносмакових рослин.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 658.5(477)(075)/О-64
Автор(ы) : Онищенко, Володимир Олександрович, Редкін, Олександр Васильович, Старовірець , Анатолій Степанович, Чевганова, Віра Яківна
Заглавие : Організація виробництва : навч. посібник
Выходные данные : К.: Лібра, 2003
Колич.характеристики :335 с.: табл.
Примечания : Л-ра: с.335
ISBN, Цена 966-7035-59-Х: 36.00 грн
УДК : 658.5(477)(075)
ББК : 65.9(4Укр)290-80я73
Предметные рубрики: Виробництво-- Організація
Географич. рубрики:
Аннотация: Розглядається організація виробничого процесу, основи організації сучасних систем забезпечення якості продукції, виробничої інфраструктури та інші питання діяльності промислових підприємств.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 625.853/Д69
Автор(ы) : Королев, Игорь Васильевич, Агеева, Елена Николаевна, Головко, Владимир Андреевич, Фоменко, Галина Романовна
Заглавие : Дорожный теплый асфальтобетон : учеб. пособие для вузов по спец. "Автомоб. дороги" . -2-е изд., испр. и доп.
Выходные данные : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1984
Колич.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примечания : Прил.: с. 191-194. - Лит.: с. 195-197
Цена : 0.60 р.
УДК : 625.853
ББК : 39.311-033
Предметные рубрики: Асфальтобетони-- Застосування
Бітумінозні матеріали та вироби
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): структура асфальтобетону--битум в асфальтобетоне--бітум в асфальтобетоні--прочность асфальтобетона--міцність асфальтобетону--износостойкость--зносостійкість--долговечность асфальтобетона--довговічність асфальтобетону--технология производства--технологія виробництва--применение асфальтобетона--застосування асфальтобетону
Аннотация: Обобщены материалы исследований структуры, структурообразования, структуро-механические свойства теплого асфальтобетона.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.2.053/З-43
Автор(ы) : Зверев, Олександр Іванович, Галай, Емалія Максимівна, Хмарський, Борис Григорович
Заглавие : Виробництво і використання замінників незбираного молока в годівлі телят
Выходные данные : К.: Урожай, 1986
Колич.характеристики :79 с.: рис., табл.
Цена : 0.15 р.
УДК : 636.2.053
ББК : 46.0-4
Предметные рубрики: Телята-- Годування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): телята молочного періоду--телята молочного периода--фізіологічні особливості травлення--физиологические особенности пищеварения--потреба в поживних речовинах--потребность в питательных веществах--замінники незбираного молока--заменители цельного молока--технологія виробництва--технология производства--рецепти замінників--рецепты заменителей
Аннотация: Викладено технологічні схеми приготування замінників незбираного молока з фізіологічним обгрунтуванням прийнятності компонентів для телят.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.51/54/Р78
Автор(ы) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Заглавие : Технология производства продукции общественного питания : общая часть : учебник
Выходные данные : Киев: Выща шк., 1991
Колич.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 196-197
ISBN, Цена 5-11-002014-0: 2.20 р.
УДК : 641.51/54
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Технологія виробництва
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): общественное питание--громадське харчування--технологія виробництва--технология производства--характеристика мясных продуктов--характеристика м'ясних продуктів
Аннотация: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.
Экземпляры : всего : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Ладыгина, Ольга
Заглавие : Бальзам на сердце
Место публикации : Вокруг света. - К.: Вокруг света, 2020. - N 10. - С. 80-89 (Шифр vosv/2020/10)
Предметные рубрики: Оцет-- Виробництво --Італія
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): бальзамический уксус--бальзамічний оцет--рецептура--технология производства--технологія виробництва
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)