Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=технологія ковбасних виробів<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/З-14
Автор(ы) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І.
Заглавие : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Центр навч. л-ри, 2005
Колич.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 485-487
ISBN, Цена 966-364-093-6: 35.20 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Харчові продукти-- Технологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/Х 22
Автор(ы) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П.
Заглавие : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Колич.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с.564-566. - Дод.
ISBN, Цена 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664(075.8)/З-14
Автор(ы) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Заглавие : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Цена 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчова промисловість-- Технології
Географич. рубрики:
Аннотация: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)