Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>K=ферментовані продукти<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664+60(075)/Х22
Автор(ы) : Пирог Т. П., Антонюк М. М., Скроцька О. І., Кігель Н. Ф.
Заглавие : Харчова біотехнологія : підручник
Выходные данные : К.: Ліра-К, 2016
Колич.характеристики :407, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Л-ра: с. 391-401
ISBN, Цена 978-617-7320-31-8: 185.00 грн
УДК : 664+60(075)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Біотехнологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мікроорганізми харчових технологій--молочні ферменті продукти--ферментовані м'ясні вироби--хлібобулочні вироби--алкогольні напої--слабоалкогольні напої--безалкогольні напої--ферментовані продукти--мікробіота безглютенових заквасок--ферменти мікробного походження--біологічно активні добавки--продукти мікробного синтезу--харчові добавки--біологічно активні сполуки--генетично модифіковані організми--безпека генетично модифікованих організмів
Аннотация: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)