Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=харчоблоки<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.56(075.8)/У67
Автор(ы) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколоївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Крутовий Ж. А.
Заглавие : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2015
Колич.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 202-278
ISBN, Цена 978-966-680-724-6: 121.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметные рубрики: Лікувальна кулінарія-- Якість
Лікувальна кулінарія-- Продовольча безпека
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): раціональне харчування--рациональное питание--лікувально-профілактичне харчування--лечебно-профилактическое питание--лікувальні дієти--лечебные диеты--безпека кулінарної продукції--безопасность кулинарной продукции--санітарно-гігієнічні вимоги--санитарно-гигиенические требования--харчоблоки лікувальних закладів--пищеблоки лечебных заведений--організація харчування--организация питания--заготівельні підприємства--заготовительные предприятия--меню-замовлення--меню-заказ--оформлення техологічних карт --оформление технологических карт--автоматизоване робоче місце медсестри--автоматизированное рабочее место медсестры--складання дієт--составление диет--гігієнічні норми --гигиенические нормы
Аннотация: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Веремєєнко В.
Заглавие : НАССР у медзакладі: як впровадити і не порушити закон
Место публикации : Довідник головної медичної сестри: спец. журнал. - Київ: Лариса Ільченко, 2020. - N 1. - С. 11-18 (Шифр dgms/2020/1)
Предметные рубрики: Медичні заклади-- Харчування-- Законодавство --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): харчоблоки--безпека продуктів харчування--оператори ринку харчових продуктів--гігієнічні вимоги до працівників харчоблоку
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Веремеєнко В.
Заглавие : Система НАССР: 10 помилок та як їх уникнути
Место публикации : Довідник головної медичної сестри: спец. журнал. - Киiв: Лариса Ільченко, 2020. - N 5. - С. 20-24 (Шифр dgms/2020/5)
Предметные рубрики: Лікарні-- Харчування-- Продовольча безпека --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): система управління безпечністю харчових продуктів--харчоблоки--санітарний стан виробництва--безпечність продуктів
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)