Поисковый запрос: <.>K=харчова промисловість<.> |
Общее количество найденных документов : 35
Показаны документы с 1 по 30 |
|
>1.
| Актуальні проблеми економіки - 2007г.,N 4 (Введено оглавление)
|
>2.
| Петруха С.В. Методологія аналізу фінансових результатів роботи хлібопекарської підгалузі харчової промисловості України/С. В. Петруха, М. М. Колотуша // Актуальні проблеми економіки. -К.:ВНЗ " Національна академія управління", 2007,N N 4.-С.118-137
|
>3.
| Говорушко Т. А. Малий бізнес/Т. А. Говорушко, О. І. Тимченко. - 2006
|
>4.
| Віхров О.П. Господарське право. Спеціальна частина/Віхров О. П.. - 2006
|
>5.
| З маркою "Радомишль" // Житомирщина туристична. -Житомир:Полісся, 2009.-С.498-500
|
>6.
| Майданевич П.М. Виробництво біоетанолу - перспективний шлях розвитку підприємств спиртової галузі АПК/П. М. Майданевич // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2010,N N 1.-С.88-102
|
>7.
| Коротун І. М. Розміщення продуктивних сил України/І. М. Коротун, Л. К. Коротун, С. І. Коротун ; [за заг. ред. І. М. Коротуна]. - 1997
|
>8.
| Вартісні чинники регулювання реального сектору економіки України/[за ред. Л. Г. Липіча]. - 2010
|
>9.
| Новые эфиромасличные культуры/В. И. Машанов [и др.]. - 1988
|
>10.
| Біла книга України або Вашингтонський консенсус в дії. Наслідки економічних реформ 1991 - 2001 років/[авт.-упоряд.: Ю. І. Збітнєв, М. І. Сенченко]. - 2003
|
>11.
| Леонтьєва Г. Г. Географія України. Відповіді на завдання Державної підсумкової атестації (9 клас)/Г. Г. Леонтьєва, А. О. Корнус. - 2006
|
>12.
| Регіон у системі нових економічних відносин/[відп. за вип. l. Ткачук]. - 1998
|
>13.
| Україна промислова. Т. 1
|
>14.
| Сопко В. В. Нормативный метод планирования и учета в пищевой промышленности/В. В. Сопко, А. М. Герасимович, М. С. Игнатенко. - 1990
|
>15.
| Васильев Л. Г. Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов/Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - 1990
|
>16.
| Янушевич Г. Третина вкраїнського морозива - житомирська/Галина Янушевич // Житомирщина. -Житомир:Ред. газ. "Житомирщина", 2014,N N 76/77(29 лип..-С.1
|
>17.
| Управління фінансовою санацією підприємства/[Т. А. Говорушко та ін.] ; за заг. ред. Т. А. Говорушко. - 2013
|
>18.
| Інноваційний розвиток промисловості як складова структурної трансформації економіки України/[О. В. Собкевич та ін. ; за ред. Я. А. Жаліла]. - 2014
|
>19.
| Осовська Г. В. Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі/Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Агросвіт. -К.:ДКС Центр, 2014,N N 12.-С.41-47
|
>20.
| Домарецкий В. А. Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья/В. А. Домарецкий. - 2015
|
>21.
| Англо-русский словарь по пищевой промышленности/[В. И. Дашевский и др.] ; под ред. проф. д-ра техн. наук Л. П. Ковальской. - 1988
|
>22.
| Англо-русский словарь по пищевой промышленности/[В. И. Дашевский и др.] ; под ред. проф. д-ра техн. наук Л. П. Ковальской. - 1995
|
>23.
| Українка - місце зустрічей/[Укр. міськрада. - 2011?]
|
>24.
| Степанчук С. О. Стан та перспективи розвитку молочного ринку України/С. О. Степанчук, Ю. Ю. Єфісько // Економіка та держава, 2017,N N 5.-С.99-102
|
>25.
| Бутко М. П. Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості/М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава, 2018,N N 6.-С.28-32
|
>26.
| Спосіб ефективного використання комплексу технологічно цінних сполук хмелю та продуктів його переробки у хлібопеченні/[Л. В. Проценко та ін. ; за ред. Л. В. Проценко]. - 2018
|
>27.
| "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція(7;2019;Житомир). Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 23-24 травня 2019 р./М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - 2019
|
>28.
| Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні/Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН. - 2019
|
>29.
| Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів/[В. П. Славов та ін.] ; за наук. ред.: В. П. Славова та О. В. Коваленко. - 2019
|
>30.
| Солошенко О. В. Інтегровані уроки географії/Оксана Солошенко, Анатолій Сокальський ; [упоряд. Сташко Ж. М. ; ред. рада: М. Мосієнко та ін.]. - 2019
|
|
|