Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=харчові отруєння<.>
Общее количество найденных документов : 24
Показаны документы с 1 по 24
1.

Гігієна харчування з основами нутриціології/В. І. Ципріян та ін.] ; за ред. В. І. Ципріяна. - 1999
2.

Безпека харчування: сучасні проблеми/уклад.: А. В. Бабюк та ін.. - 2005
3.

Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування/Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - 2006
4.

Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів/Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - 2007
5.

Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
6.

Мікробіологія та фізіологія харчування/В. Д. Малигіна [та ін.]. - 2009
7.

Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 2/[В. І. Ципріян та ін.]
8.

Wardlaw G. M. Perspectives in Nutrition/Gordon M. Wardlaw, Paul M. Insel. - 1995
9.

Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства/О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - 2010
10.

Емцев В. Т. Микробиология/В. Т. Емцев, В. К. Шильникова. - 1990
11.

Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування. Ч. II:Основи гігієни та безпеки харчування
12.

Ковжога С. О. Безпека життєдіяльності/С. О. Ковжога, О. Д. Малько, А. М. Полєжаєв. - 2012
13.

Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства/О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - 2012
14.

Васильев Л. Г. Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов/Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - 1990
15.

Медицина невідкладних станів. Швидка і невідкладна медична допомога/[І. С. Зозуля та ін.] ; за ред. І. С. Зозулі. - 2012
16.

Жвирблянская А. Ю. Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности/А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. - 1983
17.

Мудрецова-Висс К. А. Микробиология/К. А. Мудрецова-Висс. - 1985
18.

Азбука харчування. Профілактичне харчування/Г. І. Столмакова та ін.] ; за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка. - 1993
19.

Мармузова Л. В. Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий/Л. В. Мармузова. - 1989
20.

Костенко Ю. Г. Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности/Ю. Г. Костенко, С. В. Нецепляев, Л. А. Гончарова. - 1991
21.

Загаевский И. С. Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции/И. С. Загаевский. - 1976
22.

Загальна гігієна з основами екології/В. А. Кондратюк [та ін.] ; за ред. В. А. Кондратюка. - 2003
23.

Секреты токсикологии/Л. Дж. Линг [и др.] ; пер. с англ., ред. текста Н. И. Новикова ; под общ. ред. Е.А. Лужникова. - 2006
24.

Основи екології та профілактична медицина/Д. О. Ластков [та ін.]. - 2017
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)