Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=харчування студентів<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/П 12
Автор(ы) : Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Заглавие : Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2007
Колич.характеристики :441 с
Примечания : Л-ра: с. 438-440
ISBN, Цена 978-966-680-347-7: 095.30, 052.00, грн
УДК : 613.2(075.8) + 577(075.8)
ББК : 51.23я73 + 28.072я73
Предметные рубрики: Гігієна харчування-- Харчові продукти-- Безпека
Географич. рубрики:
Аннотация: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Заглавие : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Колич.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Цена 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація
Географич. рубрики:
Аннотация: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 796:504/Г 82
Автор(ы) : Грибан, Григорій Петрович
Заглавие : Проблеми екології у фізичному вихованні
Выходные данные : Житомир: Рута, 2008
Колич.характеристики :182 с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 161-181
ISBN, Цена 978-966-8162-21-3: 040.00 грн
УДК : 796:504
ББК : 75.1 + 28.081
Предметные рубрики: Фізичне виховання в вищих навчальних закладах-- Екологічна освіта
Студенти-- Фізичне виховання-- Екологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Концептуальні та практичні аспекти екологічної освіти і виховання студентської молоді під час занять з фізичного виховання; джерела забруднення навколишнього середовища, харчових продуктів та продовольчої сировини нітратами, пестицидами, радіонуклідами тощо та їх вплив на стан здоров'я людини.
Экземпляры : всего : КР(1), ФОНД(2)
Свободны : КР(1), ФОНД(2)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.1(075.8)/Н90
Автор(ы) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Заглавие : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Х.: Світ Книг, 2013
Колич.характеристики :560 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примечания : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Цена 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові продукти
Нутриціологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 94(477): 378-057./К84-605400
Автор(ы) : Кругляк, Марина Едуардівна
Заглавие : Життя та побут студентства підросійської України другої половини XIX - початку ХХ ст. : монографія
Выходные данные : Житомир: Волинь, 2015
Колич.характеристики :462, [2] с.: іл., табл., портр.
Примечания : Скор.: с. 4. - Дод.: с. 367-390. - Літ.: с. 391-447. - Геогр. покажч.: с. 448-450. - Ім. покажч.: с. 451-461
ISBN, Цена 978-966-690-205-7: 60.00 грн
УДК : 94(477): 378-057.87]"19/20"
ББК : 63.3(4УКР)6
Предметные рубрики: Студенти-- Побут-- Історія --Україна, 19 - поч. 20 ст.
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--местные издания--соціально-правове становище студентства--социально-правовое положение студечества--студентський бюджет--студенческий бюджет--харчування студентів--питание студентов--студентська ментальність--студенческий менталитет--дозвілля студентства--отдых студенчества
Аннотация: В монографії розглянуто питання життя та побуту студенства в підросійській Україні другої половини 19 та початку 20 століття.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 51.230/А 35
Автор(ы) : Столмакова Г. І., Мартинюк І. О., Медчук І. К., Новікова К. П.
Заглавие : Азбука харчування. Раціональне харчування
Выходные данные : К.: Світ
Колич.характеристики :200 с
Место публикации :
Примечания : Бібліогр.: с. 194-195. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ББК : 51.230
Предметные рубрики: Раціональне харчування
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): харчування--збалансоване харчування--сбалансированное питание--продукти харчуванння--продукты питания--питание--харчування школярів--питание школьников--харчування студентів--питание студентов--харчування вагітних--питание беременных--харчування літніх людей--питание пожилых людей--харчування спортсменів--питание спортсменов
Аннотация: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)