Поисковый запрос: <.>K=холодні страви<.> |
Общее количество найденных документов : 19
Показаны документы с 1 по 19 |
>1.
| Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
|
>2.
| Ростовський В. С. Збірник рецептур/В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - 2010
|
>3.
| Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников/М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - 1990
|
>4.
| Шумило Г. І. Технологія приготування їжі/Г. І. Шумило. - 2013
|
>5.
| Українська кухня/[М. І. Георгієвський та ін.]. - 1992
|
>6.
| Монастырская кухня/[сост.: Гурьянова Ж. В., Лещинская Т. Н.]. - 1994
|
>7.
| Українська стародавня кухня/[упоряд. Т. Л. Шпаковська]. - 1993
|
>8.
| Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов. - 2016
|
>9.
| Губа Н. И. Кулинария/Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 1987
|
>10.
| Гришин П. Д. Приготовление пищи/П. Д. Гришин. - 1993
|
>11.
| Карсекіна В. В. Раціональне харчування в сім'ї/В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - 1986
|
>12.
| Новоженов Ю. М. Кулинарная характеристика блюд/Ю. М. Новоженов. - 1987
|
>13.
| Старовойт Л. Я. Кулінарія/Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - 1992
|
>14.
| Татарская Л. Л. Кулинария и организация производства детского питания/Л. Л. Татарская, Н. Г. Бутейкис. - 1988
|
>15.
| Фатов М. Ф. 1000 блюд ресторанной кухни/М. Ф. Фатов, В. В. Холодков. - 1985
|
>16.
| Поскребышева Г. И. Праздничный стол/Г. И. Поскребышева. - 2012
|
>17.
| Блюда Тавриды/сост.: Л. С. Черных, Ю. Е. Скрипка ; [ред. А. П. Шабалова]. - 1989
|
>18.
| Технологія продукції ресторанного господарства/В. Ф. Доценко [та ін.]. - 2019
|
>19.
| Лебовіц Д. Солодке життя в Парижі/Девід Лебовіц ; [пер. з англ. О. Голуб]. - 2019
|
|