Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=цукор<.>
Общее количество найденных документов : 37
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-37 
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439(075.8)/С40
Автор(ы) : Сирохман, Іван Васильович, Задорожний, Іван Михайлович, Пономарьов, Петро Хомович
Заглавие : Товарознавство продовольчих товарів : підруч. . -4-те вид., переробл. і допов.
Выходные данные : Київ: Лібра, 2007
Колич.характеристики :600 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 595-599
ISBN, Цена 978-966-7035-86-0: 78.00, 84.50, грн
УДК : 338.439(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Властивості-- Якість
Продовольчі товари-- Товарознавство
Географич. рубрики:
Аннотация: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/В80
Автор(ы) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Заглавие : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Выходные данные : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Колич.характеристики :500 с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Цена 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметные рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Аннотация: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Экземпляры :ВСМЛ(1)
Свободны : ВСМЛ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.43(477)/Р 31
Заглавие : Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2007 рік : стат. бюлетень
Выходные данные : К.: Держкомстат України, 2008
Колич.характеристики :99 с.: табл.
Коллективы : Держкомстат України
Цена : 042.00 грн
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-333.04
Предметные рубрики: Сільськогосподарська продукція
Сільськогосподарські підприємства-- Продаж продукції --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Сільськогосподарські підприємства-- Продаж продукції
Аннотация: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663/664(075)/З-41
Заглавие : Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції : підручник
Выходные данные : Х.: Еспада, 2008
Колич.характеристики :544 с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 539-542
ISBN, Цена 978-966-456-023-5: 075.40 грн
УДК : 663/664(075)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Продовольчі товари-- Переробка
Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Географич. рубрики:
Аннотация: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.1(075)/С 40
Автор(ы) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова, Тетяна Михайлівна
Заглавие : Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів : підруч. . -2-ге вид., переробл. і допов.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2008
Колич.характеристики :616 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія
Примечания : Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594
ISBN, Цена 978-966-364-694-7: 100.00, 119.00, 60.00, грн
УДК : 664.1(075)
ББК : 36.84я73
Предметные рубрики: Цукрове виробництво
Географич. рубрики:
Аннотация: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/Х26
Автор(ы) : Хаубер-Швенк, Габи, Швенк, Михаэль
Заглавие : Питание
Параллельн. заглавия :Ernahrung/ Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk
Выходные данные : М.: Рыбари, 2004
Колич.характеристики :182 с.: ил.
Серия:
Примечания : Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182
ISBN, Цена 5-93763-006-8: 36.70 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметные рубрики: Харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), АБ(1)
Свободны : ФОНД(1), АБ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания : 908 (477.42)/М 19
Автор(ы) : Порийчук В. М.
Заглавие : Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр.
Коллективы : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція
Место публикации : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція. Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р./ [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин: [б. в.], 1996. - С. 104-106 (Шифр 908 (477.42)/М 19-009056)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 908 (477.42)
ББК : 26.891(4УКР-4Ж)
Предметные рубрики: Цукрове виробництво-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Цукровий завод-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.43(477)/Р 31
Заглавие : Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2008 рік : стат. бюлетень
Выходные данные : К.: Держкомстат України, 2009
Колич.характеристики :108 с.: табл.
Коллективы : Держкомстат України
Цена : 042.00 грн
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-333.04
Предметные рубрики: Сільськогосподарські підприємства --Житомирська область
Географич. рубрики: Житомирська область-- Сільськогосподарська продукція
Аннотация: Статистичний бюлетень Державного комітету статистики України "Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами" за 2008 рік.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 94(100)/A61
Автор(ы) :
Заглавие : Annual Editions: Western Civilization: in 2 Vols./ ed. William Hughes. - (The Annual Editions Series). - 8th ed. Vol. 2 : Early Modern through the 20th Century
Выходные данные : Guilford, Conn.: The Dushkin Publ. Group, 1995 - 1995
Колич.характеристики :243 p.: ill.
Примечания : Ind.: p. 241-243. - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Цена 1-56134-375-7: 016.00 грн
УДК : 94(100)
ББК : 63.3(0)
Предметные рубрики: Цивілізації-- Історія
Географич. рубрики: Париж, місто (Франція)
Экземпляры :ІН(1)
Свободны : ІН(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.43(477)/Р31
Заглавие : Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2009 рік : стат. бюлетень
Выходные данные : К.: Держкомстат України, 2010
Колич.характеристики :110 с.: табл.
Коллективы : Держкомстат України
Цена : 35.91 грн
УДК : 338.43(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-434
Предметные рубрики: Сільськогосподарські підприємства --Україна, 2009
Географич. рубрики:
Аннотация: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

11.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 620.2(075)/Ч-44
Автор(ы) : Чепурной, Иван Петрович
Заглавие : Товароведение и экспертиза кондитерских товаров : учебник . -3-е изд.
Выходные данные : М.: "Дашков и К°", 2007
Колич.характеристики :414, [2] с.: табл.
Примечания : Лит.: с. 409
ISBN, Цена 5-91131-351-0: 67.00 грн
УДК : 620.2(075)
ББК : 36.86я73
Предметные рубрики: Товарознавство-- Кондитерські вироби
Географич. рубрики:
Аннотация: Характеристика и особенности классификации кондитерских товаров, описываются факторы, формирующие и сохраняющие их качество.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

12.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 316.3/З-80
Заглавие : Золоті ворота : [альманах] : видання тов-ва зв'язків з українцями за межами України. Вип. 3
Выходные данные : К.: АВЄРС, 1993
Колич.характеристики :174 с.: фото
Цена : 900.00 крб
УДК : 316.3
ББК : 60
Предметные рубрики: Людина і суспільство --Україна
Географич. рубрики:
Содержание : Панорама українських політичних партій в діаспорі/ Т. Кузьо. / В. Серггійчук. Ми наближували той день/ М. Мушинка. Українознавче шкільництво за межами України/ М. Мушинка. Чи є цукор українською валютою?/ І. Бойко. Нема селянина-товаровиробника, а є лише мешканці села/ В. Рибалка. Україна в духовному світі Вернадського/ О. Апанович. Хто винайшов кіно/ В. Соколенко. Нашому цвіту - по всьому світу/ І. Бабенко.
Аннотация: [Зібрані матеріали стосуються історії України, її економіки, екології, суспільно-політичного і культурного життя].
Экземпляры : всего : ЧЗ(2)
Свободны : ЧЗ(2)
Найти похожие

13.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Манько М. І.
Заглавие : Аналіз доцільності інвестування розвитку бурякоцукрового неприбуткового кооперативу
Место публикации : Формування ринкових відносин в Україні. - К.: НДЕІ, 2012. - N 1. - С. 148-153 (Шифр frvv/2012/1)
Примечания : Л-ра в кінці ст.
Предметные рубрики: Кооператив --Україна
Найти похожие

14.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 631.1:338.524(477/Ц 11-917285
Автор(ы) : Саблук П. Т., Ситник В. П., Шпичак О. М., Білик Ю. Д.
Заглавие : Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК
Выходные данные : К.: Ін-т аграр. економіки УААН, 1997
Колич.характеристики :501, [2] с.: табл., граф.
Примечания : Бібліогр. в підрядковій прим.
Цена : 30.00 грн
УДК : 631.1:338.524(477)
ББК : 65.9(4УКР)32-434
Предметные рубрики: Аграрний ринок-- Ціноутворення --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

15.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(ы) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Заглавие : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2013
Колич.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примечания : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Цена 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Аннотация: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

16.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Синельников Б. В.
Заглавие : Відновелння лідерства бурякоцукрового кластера України в контексті IV довгої хвилі М. Д. Кондратьєва
Место публикации : Економіка України. - К.: Преса України, 2016. - N 7. - С. 66-81. - ISSN 0131-775Х (Шифр ekuk/2016/7). - ISSN 0131-775Х
Примечания : Л-ра в кінці ст.
Предметные рубрики: Агропромислові комплекси --Україна
Цукрові буряки --Україна
Цукор-- Ринок --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): лідерство--лидерство--зміна клімату--изменение климата--бурякоцукровий кластер--свеклосахарный кластер--стратегічне прогнозування--стратегическое прогнозирование--органічне землеробство--органическое земледелие--фіаско ринку--фиаско рынка--нанотехнології--нанотехнологии--інтелектуальна власність--интелектуальная собственность
Найти похожие

17.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 65.9(4Укр)306.75/Б 11
Автор(ы) : Бєлінська, Неля Семенівна
Заглавие : Економічна ефективність підприємницької діяльності молокопереробних підприємств та шляхи її підвищення : монографія
Выходные данные : Вінниця: Універсум-Вінниця, 2005
Колич.характеристики :266 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Вінницький національний технічний університет
Примечания : Літ.: с. 230-238. - Дод.: с. 239-265
ISBN, Цена 966-641-161-X: 14.00 грн
ББК : 65.9(4Укр)306.75
Предметные рубрики: Молокопереробні підприємства-- Підприємницька діяльність-- Економічна ефективність --Вінницька область (Україна)
Географич. рубрики:
Аннотация: Досліджено механізм економічної ефективності підприємницької діяльності молокопереробних підприємств на основі впровадження нових методів господарювання.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

18.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.05(038)/Б63
Автор(ы) : Петрушевский, Вячеслав Витальевич, Казаков, Анатолий Леонидович, Бандюкова, Валентина Аршаковна, Карпович, Николай Сергеевич
Заглавие : Биологически активные вещества пищевых продуктов : справочник
Выходные данные : Киев: Техніка, 1985
Колич.характеристики :127 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Цена : 1.10 р.
УДК : 664.05(038)
ББК : 36-1
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Біологічно активні речовини-- Хімічний склад
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): углеводы--вуглеці--липиды растительных продуктов--ліпіди рослинних продуктів--белки растительных продуктов--білки рослинних продуктів--нуклеиновые кислоты--нуклеїнові кислоти--пурины--пурини--витамины--вітаміни--флавоноиды--флавоноїди--минеральные вещества--мінеральні речовини--обогащение хлеба--збагачення хліба--добавки в макаронных изделиях--добавки в макаронних виробах--мука из травы клевера--мука із трави конюшини--сухой яблочный порошок--сухий яблучний порошок--пищевые белки--харчові білки--мальтоза--лактоза--глутаминовая кислота--глутамінова кислота--фруктоза--лимонниковый сахар--лимонниковий цукор--пектины--пектини--фосфатиды--фосфатиди--токсические вещества--токсичні речовини
Аннотация: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

19.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.83я2/Р 65
Автор(ы) : Ройтер, Исаак Менашевич
Заглавие : Сырье хлебопекарного производства : справ. пособие
Выходные данные : Киев: Техніка, 1972
Колич.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 189
Цена : 0.74 р.
УДК : 664.61(031)
ББК : 36.83я2
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Сировина
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мука--борошно--сахар--цукор--мед--крахмал--патока--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--жиры--жири--какао-бобы--какао-боби--какао-порошок--кофе--кава--плодово-ягодное сырье--плодово-ягідна сировина--орехи--горіхи--масличные семена--олійне насіння--пряности--пряності--желирующие вещества--желюючі речовини--разрыхлители теста--розпушувачі тіста
Аннотация: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

20.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Турчина, Валентина
Заглавие : Ваніль - нектар богів
Место публикации : Дім. Сад. Город. - К.: Ред. журн. "Дім, сад, город", 2017. - N 6. - С. 8-9: фот. - ISSN 1814-4357 (Шифр dsgo/2017/6). - ISSN 1814-4357
Предметные рубрики: Орхідні-- Прянощі
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): історія ванілі--вирощування ванілі--ванільний порошок--ванільний екстракт--ванільний цукор--цілющі властивості ванілі
Найти похожие

21.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.1.04/К60
Автор(ы) : Колесников, Валерий Александрович, Нечаев, Ювеналий Георгиевич
Заглавие : Теплосиловое хозяйство сахарных заводов : учеб. пособие
Выходные данные : Москва: Пищевая пром-сть
Колич.характеристики :392 с.: рис., табл.
Место публикации : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 5 (Шифр mjab/2018/5)
Примечания : Лит.: с. 385-386. - Предм. указ.: с. 387-388
УДК : 664.1.04
ББК : 36.84-5я73
Предметные рубрики: Цукрове виробництво-- Теплотехніка
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): цукрові заводи--сахарные заводы--виробництво цукру--производство сахара--сахар-песок--цукор-пісок
Аннотация: Рассмотрены вопросы выбора рациональных тепловых схем, работа выпарной станции, методики расчета теплоиспользующей аппаратуры и тепловой схемы сахарного завода в целом.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

22.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.14+663.5/А 66
Автор(ы) : Андрощук, Павел Михайлович
Заглавие : Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях
Выходные данные : Хмельницкий: [б. и., 1995?]
Цена : 4.00 грн
УДК : 664.14+663.5
ББК : 36.84 + 36.87
Предметные рубрики: Цукрове виробництво
Спиртове виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): сахар--цукор--сахарный песок--цукровий пісок--спирт--солод--этиловый спирт--етиловий спирт--домашний спирт--домашній спирт--дрожжи--дріжджі--перегоночные аппараты--перегоночні апарати--абсолютный спирт--абсолютний спирт--ликероводочные изделия--лікерогорілчані вироби
Аннотация: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

23.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.1:658/Б90
Автор(ы) : Бугаенко, Илья Федорович
Заглавие : Технохимический контроль сахарного производства : учеб. пособие
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1989
Колич.характеристики :216 с.: рис., табл.
Серия: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примечания : Прил.: с. 199-211. - Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-214
ISBN, Цена 5-10000909-8: 0.80 р.
УДК : 664.1:658
ББК : 36.84я73
Предметные рубрики: Цукрове виробництво-- Контроль
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): анализ сахарной свеклы--аналіз цукрових буряків--анализ утфелей--аналіз утфелів--желтый сахар--жовтий цукор--сахар-песок--цукор-пісок--меласса--меласа
Аннотация: Изложены химические и инструментальные методы анализа сырья и продуктов свеклосахарного производства, а также определения и контроля оптимальных условий технологических процессов производства.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

24.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.1.057(031)/Б43
Автор(ы) : Белик, Владимир Григорьевич, Янчук, Борис Маркович, Цюкало, Юрий Федорович
Заглавие : Оборудование для сахарорафинадного производства : справочник
Выходные данные : Киев: Урожай, 1989
Колич.характеристики :224 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 218. - Предм. указ.: с. 219
ISBN, Цена 5-337-00409-3: 1.40 р.
УДК : 664.1.057(031)
ББК : 36.84я2
Предметные рубрики: Цукрове виробництво-- Обладнання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): цукрове виробництво--сахарное производство--виробництво цукру--производство сахара--цукор-рафінад--сахар-рафинад--виробництво цукру-рафінаду--производство сахара-рафинада--цукроворафінадне виробництво--сахарорафинадное производство
Аннотация: Дана техническая характеристика оборудования, систем автоматизации, кинематические, технологические и пневматические схемы оборудования сахарорафинадного производства.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

25.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.1.02(075)/Г79
Автор(ы) : Гребенюк, Семен Миронович
Заглавие : Технологическое оборудование сахарных заводов : учебник для втузов . -2-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Колич.характеристики :520 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 508. - Предм. указ.: с. 509-512
Цена : 1.40 р.
УДК : 664.1.02(075)
ББК : 36.84-5я73
Предметные рубрики: Цукрове виробництво-- Обладнання
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): сахарное производство--производство сахара--виробництво цукру--цукор--сахар--цукрові заводи--сахарные заводы
Аннотация: Описано устройство основного технологического оборудования свеклосахарных и сахарорафинадного заводов, указаны область его применения, формулы расчета производительности оборудования.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

26.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.1+664.2(075)/С 19
Автор(ы) : Сапронов, Алексей Романович, Жушман, Анатолий Иванович, Лосева, Валентина Александровна
Заглавие : Общая технология сахара и сахаристых веществ : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1990
Колич.характеристики :397 с.: рис., табл.
Серия: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примечания : Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393
ISBN, Цена 5-10-001183-1: 1.20 р.
УДК : 664.1+664.2(075)
ББК : 36.84я73
Предметные рубрики: Цукрове виробництво-- Технология
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): производство сахара--сахар-песок--цукор-пісок--кристаллизация сахара--кристалізація цукру--тростниковый сахар-сырец--тростинний цукор-сирець--сахар-рафинад--цукор-рафінад--картофельный крахмал--картопляний крохмал--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмал--сухой крахмал--сухий крохмал--модифицированный крахмал--модифікований крохмал--дистрины--дистрини--крахмальная патока--крохмальна патока--техническая глюкоза--технічна глюкоза--глюкозофруктозный сироп--глюкозофруктозний сироп
Аннотация: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

27.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.1(075.8)/С 19
Автор(ы) : Сапронов, Алексей Романович
Заглавие : Технология сахарного производства : учебник
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1986
Колич.характеристики :431 с.: рис., табл.
Серия: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примечания : Лит.: с. 427. - Предм. указ.: с. 428-429
Цена : 1.30 р.
УДК : 664.1(075.8)
ББК : 36.840я73
Предметные рубрики: Цукрове виробництво-- Технологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): технология сахара--сахар-песок--цукор-пісок--диффузионный сахарный сок--дифузійний сік цукру--кристаллизация сахара--кристалізація цукру--тростниковый сахар-сырец--тристинний цукор-сирець--сахар-рафинад--цукор-рафінад
Аннотация: Описана современная технология сахара-песка и сахара-рафинада.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

28.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.14/П 31
Автор(ы) : Петрушевский, Вячеслав Витальевич, Бондарь, Евгений Григорьевич, Винокурова, Елена Вячеславовна
Заглавие : Производство сахаристых веществ
Выходные данные : Киев: Урожай, 1989
Колич.характеристики :168 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 163-165
ISBN, Цена 5-337-00407-7: 0.85 р.
УДК : 664.14
ББК : 36.84
Предметные рубрики: Цукор-- Продукти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): сахар--продукты--сахаросодержащее сырье--цукровмісна сировина--сахар-песок--цукор-пісок--сахар-рафинад--цукор-рафінад--сахар жидкий--цукор рідкий--сахар-сырец тростниковый--цукор-сирець тростинний--глюкоза кристаллическая--глюкоза кристалічна--фруктоза кристаллическая--фруктоза кристалічна--мальтоза кристаллическая--мальтоза кристалічна--сорго сахарный--сорго цукровий
Аннотация: Освещены вопросы производства и применения новых видов сахаропродуктов, являющихся заменителями сахарозы в пищевых продуктах.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

29.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.142.2/П27
Автор(ы) : Храмцов А. Г., Павлов В. А., Нестеренко П. Г., Холодов Г. И.
Заглавие : Переработка и использование молочной сыворотки : технолог. тетрадь
Выходные данные : Москва: Росагропромиздат, 1989
Колич.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примечания : Лит.: с. 269-271. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 5-260-00084-6: 1.30 р.
УДК : 637.142.2
ББК : 36.959
Предметные рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): молочная продукция--молочная сыворотка--молочна сироватка--сливки--вершки--сгущенные концентраты--згущені концентрати--белковые продукты--білкові продукти--молочный сахар--молочний цукор--хлебопекарная промышленность--хлібопекарська промисловість--кондитерские изделия--кондитерські вироби--мороженое--морозиво--кормопроизводство--кормовиробництво
Аннотация: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

30.

Заглавие газеты: Агробізнес сьогодні -2018г.,N 23
Интересные статьи :
Кернасюк Ю. Конкурентні переваги малопоширених агрокультур/ Ю. Кернасюк (стр.12-15)
Пономарьов С. Український цукор: вдалий сезон і... несолодкі перспективи/ С. Пономарьов (стр.16-17)
Spirit від Vaderstad - просто та інноваційно (стр.29)
Назаренко Ю. Вирощування амаранту. Бізнес-план/ Ю. Назаренко, А. Горобчук (стр.30-32)
Пономарьов С. Як донести "зерно богів" до столу українця/ С. Пономарьов (стр.33-35)
Грабовська Н. Цифрові перспективи/ Н. Грабовська (стр.36)
Черкас В. Мікроелементний склад грунту: спрацювати напевне/ В. Черкас (стр.42-43)
Черкас В. Як позбутися "нахлібників"/ В. Черкас (стр.44-47)
Черкас В. Кукурудзяні темпи/ В. Черкас (стр.48-51)
Цилюрик О. Біологічна активність грунту в сівозміні/ О. Цилюрик (стр.52-53)
Петренко І. Як припинити бджолопад?/ І. Петренко (стр.54-56)
Пономарьов С. Чи виживе фермер без підтримки держави?/ С. Пономарьов (стр.62-64)
Павлюк І. Довга "рука" фермера: як обрати телескопічний навантажувач для господарства/ І. Павлюк (стр.70-72)
Солоха М. Оцінюємо стан посівів/ М. Солоха (стр.79-80)
Радіонов Д. 300+, або "мультитули" тракторного світу/ Д. Радіонов (стр.84-86)
Интересные статьи :
Найти похожие

 1-30    31-37 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)