Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=якість послуг<.>
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 658.56(075.8)/Ш24
Автор(ы) : Шаповал, Микола Іванович
Заглавие : Менеджмент якості : навч. посібник . -3-тє вид., випр. і допов.
Выходные данные : К.: Знання, 2007
Колич.характеристики :471 с.: рис.
Примечания : Бібліогр.: с. 468-471
ISBN, Цена 966-620-224-7: 065.00, 88.00, грн
УДК : 658.56(075.8)
ББК : 65.050.214я73
Предметные рубрики: Організація управління
Якість продукції
Стандартизація
Географич. рубрики:
Аннотация: Системи управління якістю продукції, послуг, навколишнього середовища.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 658.8(075.8)/М27
Автор(ы) : Котлер, Філіп, Келлер, Кевін Лейн
Заглавие : Маркетинговий менеджмент : [підручник] . -Перше укр. адапт. вид.
Параллельн. заглавия :Marketing management
Выходные данные : К.: Хімджест, 2008
Колич.характеристики :720 с.: рис., табл., фото. кольор.
Примечания : Л-ра: с. 683-707. - Покажч.: с. 708-717
ISBN, Цена 978-966-8537-56-1: 187.00 грн
УДК : 658.8(075.8)
ББК : 65.050.24я73
Предметные рубрики: Маркетинг-- Управління
Географич. рубрики:
Аннотация: В основу першого українського адаптованого видання покладено 12-те видання американських класиків маркетингу Ф. Котлера та К. Л. Келлера, яке доповнене великою кількістю прикладів про діяльність компаній на українському ринку.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 658.8(075)/П22
Автор(ы) : Пащук, Ольга Вікторівна
Заглавие : Маркетинг послуг: стратегічний підхід : навч. посібник
Выходные данные : К.: Професіонал, 2005
Колич.характеристики :560 с.: рис., табл.
Коллективы : Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
Примечания : Л-ра: с. 545-558
ISBN, Цена 966-8556-47-X: 52.00 грн
УДК : 658.8(075)
ББК : 65.050.24я73
Предметные рубрики: Послуги-- Маркетинг
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ринок послуг--рынок услуг--залучення споживачів--привлечение потребителей--непередбачуваність послуг--непредсказуемость услуг--споживання послуг--потребление услуг--потреби споживачів--потребности потребителей--оцінка наданих послуг--оценка предоставляемых услуг--оцінка пропозиції--оценка предложения--споживчий портфель--потребительский портфель--скарги споживачів--жалобы потребителей--притензії споживачів--притензии потребителей--гарантії підприємств--гарантии предприятия--конкурентна позиція підприємств--конкурентная позиция предприятий--попит на послуги--спрос на услуги--маркетингові дослідження--маркетинговые исследования--планування маркетингу--планирование маркетинга--пропозиції послуги--предложение услуг--розробка нової послуги--разработка новой услуги--ціна послуг--цена услуг--реклама послуг--реклама услуг--комунікації послуг--коммуникации услуг--якість послуг--качество услуг
Аннотация: Розглянуто загальну концепцію послуг, особливості їх використання у різних галузях промисловості, торгівлі, сфері сервісу.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/М21
Автор(ы) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М.
Заглавие : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :303, [1] с.: табл.
Коллективы : Львівський національний університет імені Івана Франка
Примечания : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303
ISBN, Цена 978-617-673-162-7: 63.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Ресторанно-готельний бізнес
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Аннотация: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 658(075)/С77
Автор(ы) : Старченко, Григорій Володимирович, Калінько, Ірина Василівна, Косач, Ірина Анатоліївна
Заглавие : Операційний менеджмент : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Кондор, 2015
Колич.характеристики :231, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Чернігівський державний інститут економіки і управління
Примечания : Л-ра: с. 222-223. - Алф.-предм. покажч.: с. 224
ISBN, Цена 978-617-7278-03-9: 125.00 грн
УДК : 658(075)
ББК : 65.290-2я73
Предметные рубрики: Операційний менеджмент
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): операційна стратегія--операційні менеджери--управління виробництвом--управління операціями--проектування операційних систем--теорія прийняття рішень--проектування промислового продукту--сервісний бізнес--сервісні організації--управління плануванням--виробничий план--якість виробництва--якість послуг--управління проектами
Аннотация: Основні принципи організації та управління на підприємствах. Наведено підходи та технології по управлінню підприємствами в сучасних еконо-мічних умовах. В книзі наводяться відомості про практичні методи управління основною діяльністю підприємств та умінь розроблення операційної стратегії, створення і використання галузевих операційних систем як основи забезпечення досягнення місії організації. Навчальний посібник призначено для студентів економічних спеціальностей, науковців та аспірантів за відповідним напрямком наукових досліджень.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Полтавська О. В.
Заглавие : Забезпечення ефективності функціонування підприємств готельного господарства
Место публикации : Економіка та держава. - 2016. - N 11. - С. 25-39 (Шифр etde/2016/11)
Примечания : Л-ра в кінці ст.
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): готельні господарства--гостиничные хозяйства--якість послуг--качество услуг
Найти похожие

7.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Галан, Людмила, Щуровська, Алла
Заглавие : Вплив фактору якості на поведінкову модель споживача послуг мобільного зв'язку
Место публикации : Актуал. пробл. екон.: наук. економ. журнал. - К.: Нац. акад. управління, 2017. - N 4. - С. 183-193. - ISSN 19936788 (Шифр apek/2017/4). - ISSN 19936788
Примечания : Літ. в кінці ст.
Предметные рубрики: Стільниковий зв'язок-- Ринок --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мобільний зв'язок--якість послуг--модель поведінки споживачів
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 005.336.3(075.8)/А23
Автор(ы) : Агєєв, Євген Якович
Заглавие : Управління якістю : навч.-метод. посіб.
Выходные данные : Львів: Новий Світ - 2000, 2018
Колич.характеристики :239, [1] с.: рис., табл.
Серия: Вища освіта в Україні
Примечания : Літ.: с. 164-167. - Слов.: с. 168-239
ISBN, Цена 978-966-418-079-2: 190.00 грн
УДК : 005.336.3(075.8)
ББК : 65.291.823.2я73
Предметные рубрики: Якість-- Управління
Аннотация: Сформувати систему знань з теорії та методології управління якістю, принципів побудови та функціонування систем управління якістю для різних видів товарів (продукції, послуг), вивчення нормативно-законодавчих, організаційних та економічних питань з управління якістю товарів (послуг).
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 005.336.3:640.43(/Т58-570557
Автор(ы) : Топольник, Віра Григорівна
Заглавие : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб.
Выходные данные : Львів: Магнолія 2006, 2018
Колич.характеристики :326, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Серия: Вища освіта в Україні
Примечания : Літ.: с. 259-263. - Глосарій: с. 290-302. - Дод.: с. 303-326
ISBN, Цена 978-617-574-054-5: 250.00 грн
УДК : 005.336.3:640.43(075.8)
ББК : 65.43-80я73
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Управління-- Якість --Україна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): управління якістю--системи управління якістю--управління системою--управління процесами--визначення якості продукції--випуск продукції--якість послуг--кваліметрія готельно-ресторанного господарства--якість продуктів харчування--оцінювання обслуговування--оцінювання готельних послуг--оцінювання персоналу--аналіз вимог споживачів--керування виробництвом послуг--управління процесом продажу
Аннотация: Менеджмент якості в сучасних умовах і створення систем якості в готельно-ресторанному господарстві, методична база оцінювання, кваліметрія об'єктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Ліптуга, Іван
Заглавие : 2019: рік якості в туризмі
Место публикации : Укр. туризм: журнал для профессионалов. - Київ: Зеркало мира, 2019. - N 2. - С. 64. - ISSN 19988044 (Шифр uktu/2019/2). - ISSN 19988044
Предметные рубрики: Туризм-- Розвиток-- Якість-- Безпека --Україна, 2019 р.
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): туристичні послуги--якість послуг
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)