Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=якість ресторанної продукції<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова Т.В., Архіпова А.В.
Заглавие : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри, 2007
Колич.характеристики :382 с
ISBN, Цена 966-8347-48-X: 037.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/М21
Автор(ы) : Мальська М. П., Гаталяк О. М., Ганич Н. М.
Заглавие : Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :303, [1] с.: табл.
Коллективы : Львівський національний університет імені Івана Франка
Примечания : Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303
ISBN, Цена 978-617-673-162-7: 63.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 65.424.1я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Ресторанно-готельний бізнес
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): розвиток ресторанного господарства--развитие ресторанного хозяйства--управління підприємствами--управление предприятиями--виробництво продукції ресторанного господарства--производство продукции ресторанного хозяйства--структура виробництва--структура производства--технологія процесів обслуговування--технология процессов обслуживания--організація обслуговування туристів--организация обслуживания туристов--якість обслуговування--качество обслуживания--якість послуг--качество услуг--якість ресторанної продукції--качество ресторанной продукции--стандартизація--стандартизация--сертифікація--сертификация
Аннотация: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)